10 διάσημες ατάκες για τις σχέσεις, που αξίζει να ξέρεις | σχεσεις & sex , ερωτας | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΣΧΕΣΕΙΣ & SEX / ΕΡΩΤΑΣ
13:46
20/5/2018

10 διάσημες ατάκες για τις σχέσεις, που αξίζει να ξέρεις

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Όμορφα και ουσιαστικά λόγια διάσημων ανθρώπων που βάζουν την έννοια των ανθρώπινων σχέσεων σε διαφορετικές βάσεις κάθε φορά και αποτελούν έμπνευση για να να νιώσεις, να σκεφτείς, να πράξεις.

Κομψά, σέξυ και θηλυκά εσώρουχα σε ποικιλία σχεδίων και χρωμάτων, στην καλύτερη ποιότητα, μόνο στο loveJoy.gr. Απόκτησέ τα εδώ!

"Για όμορφα μάτια, κοίταξε να βρεις το καλό στους άλλους. Για όμορφα χείλη, να λες μόνο λέξεις καλοσύνης. Και για την ισορροπία, βάδισε πάντα με τη γνώση ότι δεν είσαι ποτέ μόνος".
Όντρεϊ Χέπμπορν

"Κανείς δεν μπορεί να με πληγώσει χωρίς την άδειά μου"

Μαχάτμα Γκάντι

"Μία σχέση αγάπης είναι μέσα στην οποία ο καθένας είναι ελεύθερος να είναι ο εαυτός του. Να μπορεί να γελάσει μαζί μου, αλλά ποτέ εις βάρος μου. Να μπορεί να κλάψει μαζί μου, αλλά ποτέ εξαιτίας μου. Να αγαπά τη ζωή, να αγαπά τον εαυτό του, να αγαπά να αγαπιέται. Μια τάτοια σχέση βασίζεται επάνω στην ελευθερία και δεν μπορεί ποτέ να ριζώσει σε μια ζηλιάρα καρδιά".
Λέο Φ. Μπουσκάλια

"Μια γυναίκα ξέρει το πρόσωπο του άντρα που αγαπά όπως ο ναυτικός ξέρει την ανοιχτή θάλασσα"
Ονορέ ντε Μπαλζάκ

"Όταν μια γυναίκα σου μιλά, άκουσε αυτό που σου λέει με τα μάτια της"
Βίκτωρ Ουγκώ

"Η ζωή είναι εν μέρη αυτό που κάνουμε εμείς και εν μέρη αυτό που κάνουν οι φίλοι τους οποίους εμείς διαλέγουμε"
Τενεσί Γουίλιαμς

"Αν είναι να ζήσεις 100 χρόνια, ελπίζω εγώ να ζήσω 100 χρόνια παρά μια μέρα, ώστε να μη χρειαστεί να ζήσω χωρίς εσένα"
Winnie the Pooh

"Ας είματε ευγμώμονες για τους ανθρώπους που μας κάνουν χαρούμενους. Είναι οι χαριτωμένοι κηπουροί που κάνουν τις ψυχές μας να ανθίσουν"
Μαρσέλ Προυστ

"Η συνάντηση δυο διαφορετικών προσωπικοτήτων είναι σαν την επαφή δυο χημικών ουσιών: Αν υπάρχει η παραμικρή αντίδραση, μεταμορφώνονται και οι δύο"
Καρλ Γιουνγκ

"Μείνε μακριά από αυτούς που επιχειρούν να μειώσουν τις φιλοδοξίες σου. Οι 'μικροί' άνθρωποι πάντα προσπαθούν να το κάνουν αυτό, ενώ οι πραγματικά 'μεγάλοι' σε κάνουν να πιστεύεις ότι κι εσύ μπορείς να γίνεις 'μεγάλος'".
Μαρκ Τουέιν
 

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ