10 άκυρες κινήσεις ικανές να σας χωρίσουν | σχεσεις & sex , ερωτας | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΣΧΕΣΕΙΣ & SEX / ΕΡΩΤΑΣ
13:36
12/11/2013

10 άκυρες κινήσεις ικανές να σας χωρίσουν

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Είστε ταιριαστοί, κούκλοι ζωγραφιστοί και έχετε- νομίζεις- όλα τα θέματα της σχέσης λυμένα!

Έλα που δεν τα έχεις! Υπάρχουν ωραιότατες κινήσεις που θα κάνεις αθώα και θα σας βρουν να έχετε χάσμα επικοινωνίας. Πρόσεξε για να μην τον χάσεις.

Από την Κατερίνα Πατούλια

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΣΕΛΙΔΑ
1 / 2
ΕΠΟΜΕΝΗ ΣΕΛΙΔΑ
<b>1. Βόλτα με τον πρώην:</b> Εσύ κι ο πρώην σου αποφασίσατε να μιμηθείτε χωρίς φόβο και πάθος την Αννούλα τη Βίσση με το Νικόλα τον Καρβέλα. ΄Έτσι βγαίνετε παρέα, πίνετε τα καφεδάκια και τα ποτάκια κ

1. Βόλτα με τον πρώην: Εσύ κι ο πρώην σου αποφασίσατε να μιμηθείτε χωρίς φόβο και πάθος την Αννούλα τη Βίσση με το Νικόλα τον Καρβέλα. ΄Έτσι βγαίνετε παρέα, πίνετε τα καφεδάκια και τα ποτάκια κι αν ο νυν σε ρωτήσει του λες πως θα βγεις με τον Πάνο. Τώρα, κι επειδή είσαι και ξεχασιάρα, μπορεί να ξεχάσεις να αναφέρεις την σχέση με τον Πάνο και τα αεροπλανικά που κάνατε κάποτες στα παπλώματα. Κι αν κάποιος το σφυρίξει στο νυν ή αν του το πεις τυχαία; Κρίμα είναι να διαλύσετε το σπιτικό για ένα σφάλμα. 2. Οι φίλοι σου οι άρρενες: Θεωρείς απόλυτα φυσιολογικό να έχεις μια ντουζίνα άντρες κολλητούς και επιμένεις πως κι ο καλός δεν θα έχει κανένα προβληματάκι απολύτως να βρίσκετε όλοι παρέα. Ναι, εσύ επιμένεις πως φιλία πραγματική ανάμεσα στα δύο φύλα μπορεί να υπάρξει. Ας επιτρέψεις και στον νυν να σου πει τη δική του άποψη. Σκέψου το κι από την ανάποδη: πόσο κουλ θα ήσουν να κάνει μπάνιο στη θάλασσα με τις 10 κολλητές του; 3. Θα σε φιλοξενήσω: Θα μπορούσες να λάβεις τον τίτλο Μις Φιλοξενία 2013 αλλά σε ένα σπίτι που μοιράζεστε ή που έστω περνάτε ώρες μαζί (μένεις μόνη κι εκείνος στο πατρικό του), δεν μπορείς να φιλοξενήσεις όποιον θέλεις χωρίς να τον ειδοποιήσεις. Ειδικά σε περίπτωση που συγκατοικείτε επίσημα, φρόντισε να ρωτήσεις την άποψή του για την φιλοξενία της τρελής ξαδέρφης από το χωριό που θ μείνει σπίτι σας πάνω από ένα διήμερο. 4. Κάλεσες κόσμο σπίτι; Εσύ είχες μια εύκολη μέρα και η φίλη Τούλα φαντάζει ωραία ιδέα να έρθει σπίτι και να κάνετε τσιτ-τσατ. Ο καημένος ο καλός σου που μπορεί να είχε την πιο δύσκολη ημέρα στη δουλειά δεν χρωστάει τίποτα να κάνει παρέα με την Τούλα έτσι στα ξαφνικά. 5. Κανόνισες να βγείτε! Ωραία η ταινία ή το θέατρο ή οι δωρεάν προσκλήσεις για την έκθεση ποτίσματος και οργώματος αλλά προτού κάνεις κράτηση, φρόντισε να τον ενημερώσεις για τα σχέδιά σου. Ακόμα και για κάτι δωρεάν, πρέπει κι εκείνος να δώσει τη συγκατάθεσή του.

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΣΕΛΙΔΑ
1 / 2
ΕΠΟΜΕΝΗ ΣΕΛΙΔΑ
ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ