10+1 βήματα για να βρεις τον άντρα της ζωής σου (Β') | σχεσεις & sex , ερωτας | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΣΧΕΣΕΙΣ & SEX / ΕΡΩΤΑΣ
20:57
19/11/2014

10+1 βήματα για να βρεις τον άντρα της ζωής σου (Β')

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Αν έχεις απελπιστεί από τους άντρες που κυκλοφορούν γύρω σου κι έχεις πήξει να κάνεις ζάπινγκ στην τηλεόραση τσεκάροντας κάθε τρεις και δύο το κινητό σου μήπως και κάποιος καλός χριστιανός –ή και μη χριστιανός- σου πιάσει την κουβέντα στο Φέισμπουκ από το πουθενά, ήρθε η ώρα να πάρεις κάποια δραστικά μέτρα, πριν πάρεις απόφαση ότι θα μείνεις μπακούρι δια παντός.

Από την Ελεονώρα Γαλάτη

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΣΕΛΙΔΑ
2 / 2
ΕΠΟΜΕΝΗ ΣΕΛΙΔΑ
<span style= color:#800080; ><span style= font-size:14px; ><strong>9. Μην χάνεις τον χρόνο σου με άκυρους</strong></span></span> 	Έχε τ' αυτιά σου και τα μάτια σου ανοιχτά για να ξεχωρίσεις πότε έ

9. Μην χάνεις τον χρόνο σου με άκυρους Έχε τ' αυτιά σου και τα μάτια σου ανοιχτά για να ξεχωρίσεις πότε ένας άντρας αξίζει την προσοχή σου, χωρίς να τρέφεις ψευδαισθήσεις και να χάνεις την ώρα σου. Αν εκείνος σου πει έστω και γι' αστείο ότι δεν είναι σε φάση για σχέση, πίστεψε τον. Εφόσον εσύ είσαι σε φάση για σχέση, δεν υπάρχει κανένας λόγος απολύτως να κολλήσεις με έναν τύπο προσπαθώντας να τον αλλάξεις για να ικανοποιήσεις τον εγωισμό σου. Απλά πρέπει να πάρεις απόφαση ότι ο τύπος είναι άκυρος χωρίς να το παίρνεις προσωπικά. Στην ίδια συνομοταξία κατατάσσονται γενικότερα όλοι όσοι είναι μη διαθέσιμοι: δεσμευμένοι με οποιονδήποτε τρόπο, εργασιομανείς, μισογύνηδες, μαμάκηδες και λοιποί αμαρτωλοί για τους οποίους δεν αξίζει ούτε να συζητάμε περαιτέρω.
10. Μην βιάζεσαι να δεσμευτείς οριστικά Αν έχεις κάνει υπομονή και προσπάθεια για να εντοπίσεις έναν άντρα που σου αρέσει, αξίζει να περιμένεις λίγο ακόμα μέχρι να αποφασίσεις να του χαρίσεις την καρδιά σου. Βλέπεις, τους πρώτους τρεις μήνες μιας ενδιαφέρουσας γνωριμίας υπερισχύει πάντα ο ενθουσιασμός που θολώνει την κρίση μας. Γι' αυτό μην βιαστείς να του δώσεις υποσχέσεις αιώνιας αγάπης και αφοσίωσης (βλ. αρραβώνες, γάμους κ.λπ.). Αντίθετα, αξιοποίησε αυτό το πρώτο διάστημα για να ζήσεις μαζί του όσο περισσότερες και διαφορετικές κοινές εμπειρίες μπορείς (εξόδους, εκδρομές, σαββατοκύριακα στο σπίτι του ή στο σπίτι σου), να τον γνωρίσεις στους κολλητούς σου -που θα είναι πάντα οι πιο σκληροί κριτές του- και να τον εκθέσεις στην καθημερινότητα σου, όπως ακριβώς είναι. Να θυμάσαι ότι τα πιο σοβαρά προβλήματα μιας σχέσης, όλα όσα θα ανακύπτουν κάθε τόσο για όλο το διάστημα που θα ζήσετε μαζί, είναι αυτά που εκδηλώνονται μέσα στο πρώτο τρίμηνο, γι' αυτό και έχει σημασία να ξέρεις περί τίνος πρόκειται ώστε να αποφασίσεις αν μπορείς να ζήσεις με αυτά τα ίδια προβλήματα του πρώτου τριμήνου για μια ζωή, ή έστω για τα επόμενα πολλά χρόνια.
11. Βγαίνε με πολλούς ταυτόχρονα Μέχρι να βρεις εκείνον, τον Έναν, μην σταματήσεις να παίζεις το παιχνίδι των αριθμών. Σίγουρα η τύχη παίζει ρόλο και σ' αυτά τα θέματα, αλλά η τύχη είναι άμεσα συνδεδεμένη με τις ευκαιρίες που δημιουργούμε οι ίδιοι για τον εαυτό μας. Όσο λοιπόν βρίσκεσαι στο στάδιο του φλερτ, μην πέσεις στην παγίδα της αποκλειστικότητας. Το φλερτ είναι ένα παιχνίδι γοητείας, γι' αυτό μην χάνεις τις ευκαιρίες που σου παρουσιάζονται να γοητεύσεις και να γοητευτείς. Μπορείς να βλέπεις πολλούς άντρες κατά διαστήματα, μέχρι να καταλήξεις, αν καταλήξεις σε κάποιον. Εξάλλου, αν αυτός ο κάποιος είναι πράγματι όσο κατάλληλος πιστεύεις ότι είναι για σένα, θα έχει την υπομονή να σε περιμένει -τουλάχιστον για λίγο- και θα καταβάλει μεγαλύτερη προσπάθεια για να σε κερδίσει.

Καλή τύχη και καλή διασκέδαση!

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΣΕΛΙΔΑ
2 / 2
ΕΠΟΜΕΝΗ ΣΕΛΙΔΑ
ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ