10+1 βήματα για να βρεις τον άντρα της ζωής σου (Β') | σχεσεις & sex , ερωτας | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΣΧΕΣΕΙΣ & SEX / ΕΡΩΤΑΣ
20:57
19/11/2014

10+1 βήματα για να βρεις τον άντρα της ζωής σου (Β')

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Αν έχεις απελπιστεί από τους άντρες που κυκλοφορούν γύρω σου κι έχεις πήξει να κάνεις ζάπινγκ στην τηλεόραση τσεκάροντας κάθε τρεις και δύο το κινητό σου μήπως και κάποιος καλός χριστιανός –ή και μη χριστιανός- σου πιάσει την κουβέντα στο Φέισμπουκ από το πουθενά, ήρθε η ώρα να πάρεις κάποια δραστικά μέτρα, πριν πάρεις απόφαση ότι θα μείνεις μπακούρι δια παντός.

Από την Ελεονώρα Γαλάτη

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΣΕΛΙΔΑ
1 / 2
ΕΠΟΜΕΝΗ ΣΕΛΙΔΑ
Όπως είχαμε ξεκαθαρίσει και <strong><a href= https://www.womenonly.gr/article.asp?catid=27287&subid=2&pubid=129897637&imgid=106416014  target= _blank >στο Α' μέρος αυτού του άρθρου</a><

Όπως είχαμε ξεκαθαρίσει και στο Α' μέρος αυτού του άρθρου, η αναζήτηση του ιδανικού άντρα είναι ένα παιχνίδι ματαιότητας: ο ιδανικός άντρας απλά δεν υπάρχει κι αν υπάρχει τότε δεν είναι ιδανικός. Το ζήτημα είναι να βρεις εκείνον που θα σου ταιριάζει, εσένα προσωπικά και θα καλύπτει τις ανάγκες σου για να έχεις τις μεγαλύτερες δυνατές πιθανότητες να ευτυχίσεις μαζί του κι εκείνος μαζί σου, έτσι ώστε να μπορείς να πεις ότι βρήκες τον άντρα των ονείρων σου.
Πολύ καλό για να 'ναι αληθινό; Κάθε άλλο! Το να βρεις τον σωστό άντρα για σένα, είναι θέμα απόφασης και σωστής στρατηγικής που κάθε κορίτσι μπορεί αν υιοθετήσει πανεύκολα -άλλωστε, ο σκοπός είναι ιερός:

6. Δούλεψε λιγάκι Μην τα περιμένεις όλα από εκείνον. Εντάξει, αφού ανταλλάξατε τηλέφωνα, φέισμπουκ κ.λπ. θεωρητικά εκείνος είναι που θα έπρεπε να σου στείλει πρώτος, όμως ποτέ μην αποκλείεις το ενδεχόμενο, να μην σημείωσε σωστά, να μην άκουσε καλά ή να μην έχει βρει την ησυχία που χρειάζεται για να σε αναζητήσει. Περιττό λοιπόν να τρώγεσαι με τα ρούχα σου: αν περάσουν μια-δυο μέρες κι εκείνος παραμένει άφαντος μετά την πρώτη σας συνάντηση μπορείς να του στείλεις ένα φιλικό μήνυμα θυμίζοντας του την παρουσία σου. Ένας απλός χαιρετισμός, του τύπου "πώς πάει; Χάρηκα πολύ που σε γνώρισα προχτές", είναι αρκετός για να εξασφαλίσεις πως ξέρει πράγματι πού θα σε βρει, ιδιαίτερα αν είχατε ανταλλάξει βιαστικά επαφές σε ένα πολυσύχναστο και θορυβώδες μέρος, π.χ. σε κλαμπ ή σε κάποιο πάρτυ. Φυσικά, το να του στείλεις μήνυμα πρώτη δεν σε υποχρεώνει να περιμένεις πάνω από το κινητό σου σαν πιστή Πηνελόπη, ούτε κι εκείνον να σου απαντήσει άμεσα. Στο κάτω-κάτω, μπορεί απλά να ήταν ένας φλερτάκι της στιγμής χωρίς κάτι περισσότερο από πίσω. Όμως εσύ οφείλεις να πράξεις το χρέος σου απέναντι στον εαυτό σου κι ας μην οδηγήσει πουθενά.
7. Μην απογοητεύεσαι Ως γνωστόν, θα πρέπει να φιλήσεις πολλούς βατράχους μέχρι να βρεις τον πρίγκιπα σου και μπορεί να περάσουν μήνες ή ακόμη και χρόνια συστηματικής αναζήτησης μέχρι να τα καταφέρεις. Γι' αυτό μην βάζεις πολύ ψηλά τον πήχη περιμένοντας γρήγορα αποτελέσματα και μην το βάζεις κάτω: το σημαντικό είναι να περνάς καλά και να απολαμβάνεις τη διαδικασία, όχι να αγχώνεσαι.
8. Μην παγιδεύεσαι στις ανασφάλειες σου Όλες έχουμε κάποιον σκελετό κρυμμένο στην ντουλάπα μας: επαγγελματικές απογοητεύσεις, δυστυχισμένους δεσμούς που μας ταλαιπώρησαν, μια προβληματική παιδική ηλικία. Όμως οτιδήποτε σε έχει βασανίσει στο παρελθόν, οφείλει να μείνει στο παρελθόν κι όχι να γίνεται δικαιολογία για να συνεχίσεις να βασανίζεσαι σήμερα, ή στο μέλλον. Άλλωστε, εφόσον έχεις καταφέρει να επιβιώσεις παρόλα αυτά, έχεις ακόμη έναν λόγο να πιστέψεις στον εαυτό σου και στη δύναμη σου. Το ίδιο ισχύει και για τα όποια φυσικά ελαττώματα έχεις, ή πιστεύεις ότι έχεις: ό,τι απεχθάνεσαι στον εαυτό σου, μπορεί να είναι αυτό που θα λατρέψει κάποιος επάνω σου κι αν δεν το λατρέψει, να είσαι σίγουρη ότι θα του δώσει πολύ μικρότερη σημασία ή ότι δεν θα το προσέξει καν, αρκεί να σταματήσεις να το τονίζεις. Δεν θα διαφήμιζες ποτέ ένα προϊόν για όσα δεν κάνει, έτσι δεν είναι;

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΣΕΛΙΔΑ
1 / 2
ΕΠΟΜΕΝΗ ΣΕΛΙΔΑ
ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ