10+1 βήματα για να βρεις τον άντρα της ζωής σου (Α') | σχεσεις & sex , ερωτας | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΣΧΕΣΕΙΣ & SEX / ΕΡΩΤΑΣ
21:05
18/11/2014

10+1 βήματα για να βρεις τον άντρα της ζωής σου (Α')

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Αν έχεις απελπιστεί από τους άντρες που κυκλοφορούν γύρω σου κι έχεις πήξει να κάνεις ζάπινγκ στην τηλεόραση τσεκάροντας κάθε τρεις και δύο το κινητό σου μήπως και κάποιος καλός χριστιανός –ή και μη χριστιανός- σου πιάσει την κουβέντα στο Φέισμπουκ από το πουθενά, ήρθε η ώρα να πάρεις κάποια δραστικά μέτρα, πριν πάρεις απόφαση ότι θα μείνεις μπακούρι δια παντός.

Από την Ελεονώρα Γαλάτη

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΣΕΛΙΔΑ
1 / 2
ΕΠΟΜΕΝΗ ΣΕΛΙΔΑ
Για να εξηγούμαστε, πριν πούμε οτιδήποτε άλλο, η αναζήτηση του ιδανικού άντρα είναι ένα παιχνίδι ματαιότητας: ο ιδανικός άντρας απλά δεν υπάρχει κι αν υπάρχει τότε δεν είναι ιδανικός. Το ζήτημα είναι

Για να εξηγούμαστε, πριν πούμε οτιδήποτε άλλο, η αναζήτηση του ιδανικού άντρα είναι ένα παιχνίδι ματαιότητας: ο ιδανικός άντρας απλά δεν υπάρχει κι αν υπάρχει τότε δεν είναι ιδανικός. Το ζήτημα είναι να βρεις εκείνον που θα σου ταιριάζει, εσένα προσωπικά και θα καλύπτει τις ανάγκες σου για να έχεις τις μεγαλύτερες δυνατές πιθανότητες να ευτυχίσεις μαζί του κι εκείνος μαζί σου, έτσι ώστε να μπορείς να πεις ότι βρήκες τον άντρα των ονείρων σου.
Πολύ καλό για να 'ναι αληθινό; Κάθε άλλο! Το να βρεις τον σωστό άντρα για σένα, είναι θέμα απόφασης και σωστής στρατηγικής που κάθε κορίτσι μπορεί αν υιοθετήσει πανεύκολα. Πολλές θα σου πουν ότι είναι και θέμα τύχης και δεν είναι ψέμα. Όμως, η τύχη εξαρτάται από τις ευκαιρίες, τις οποίες μπορείς να δημιουργήσεις και να αξιοποιήσεις καθώς ο σκοπός είναι ιερός:
1. Ανάλαβε δράση Κανένας άντρας δεν πρόκειται να πέσει στην αγκαλιά σου από τον ουρανό, πολύ περισσότερο δε όταν κάθεσαι κλεισμένη στους τέσσερις τοίχους κι έχεις άλλους τρεις ορόφους από πάνω σου να σε προστατεύουν. Ξεκουνήσου λοιπόν! Δήλωσε ξεκάθαρα σε όλους τους φίλους και γνωστούς ότι είσαι πρόθυμη και διαθέσιμη για εξόδους και δραστηριότητες. Βγες από το σπίτι, γράψου και άρχισε να πηγαίνεις τακτικά σε κάποιο σεμινάριο, ή άθλημα που ξέρεις ότι προσελκύει τα αρσενικά -όχι, ο παραδοσιακός αργαλειός δεν είναι ανάμεσα τους κι αν πετύχεις άντρα εκεί, είτε ο ανταγωνισμός θα είναι πολύ σκληρός, είτε ο άντρας δεν θα είναι και τόσο φανατικός που να σε βγάλει από τη δύσκολη θέση.
2. Πάρε τους δρόμους Φρόντισε να κυκλοφορείς εκτός σπιτιού και δουλειάς τουλάχιστον τρεις-τέσσερις φορές την εβδομάδα και να βρίσκεσαι ανάμεσα σε κόσμο, ιδανικά με παρέα μικρή ή μεγάλη, τουλάχιστον για μισή με μία ώρα κάθε φορά. Στη καφετέρια, στο μπαρ, το κλαμπ, ή στα πάρτι, πρέπει να βλέπεις και να σε βλέπουν. Αλλά για να σε δουν και να σε προσέξουν πρέπει να κάτσεις σε ένα σχετικά εμφανές σημείο, να ξεκολλήσεις τα μάτια από το ρημάδι το κινητό, να ξεσταυρώσεις τα χέρια από στήθος και να έρχεσαι σε επαφή με τον κόσμο: να μιλάς -έστω και με την σερβιτόρα- να γελάς και γενικότερα να δίνεις την εντύπωση ότι περνάς καλά με τους άλλους. Μόνο έτσι θα κάνεις τους ενδιαφερόμενους να? ενδιαφερθούν για σένα, αφού θα καταλάβουν ότι μπορούν κι εκείνοι να περνάνε καλά μαζί σου κι ότι δεν χρεώνεις την καλημέρα σου χρυσάφι.
3. Βγες στον κυβερνοχώρο Όταν δεν μπορείς να βγεις για οποιονδήποτε λόγο, αξιοποίησε το διαδίκτυο. Match.com, MeetUp.com, Match Machine (Facebook), Truth Booth (Facebook): αυτά κι ένα σωρό άλλα αξιοπρεπή σάιτ και εφαρμογές υπόσχονται να σε βοηθήσουν στην αναζήτηση σου χωρίς να κινδυνεύεις να εκτεθείς σε άκυρες καταστάσεις. Άσε λοιπόν το Candy Crash κατά μέρος και πάρε την τύχη σου στα χέρια σου, γιατί μόνο έτσι θα σου χαμογελάσει.

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΣΕΛΙΔΑ
1 / 2
ΕΠΟΜΕΝΗ ΣΕΛΙΔΑ
ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ