Όσα κάνει ένας άντρας όταν του αρέσεις | σχεσεις & sex , ερωτας , ελεύθερη | womenonly.gr
17:00
24/10/2019

Όσα κάνει ένας άντρας όταν του αρέσεις

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Δεν είσαι σίγουρη αν διαβάζεις σωστά τα σημάδια του;

Κομψά, σέξυ και θηλυκά εσώρουχα σε ποικιλία σχεδίων και χρωμάτων, στην καλύτερη ποιότητα, μόνο στο loveJoy.gr. Απόκτησέ τα εδώ!

Αν το φλερτ σου δεν δείχνει ξεκάθαρα τις προθέσεις του, ίσως είναι η ώρα να καταφύγεις σε πιο έμμεσους τρόπους για να αποκρυπρογταφήσεις τη συμπεριφόρά του.

Δες και αυτό: Τι πρέπει να κάνεις αν είσαι ντροπαλή και θέλεις να είσαι άνετη στο πρώτο ραντεβού;

 

Άλλωστε, όπως και εσύ χρειάζεσαι καμιά φορά λίγη ενθάρρυνση, ίσως το ίδιο να συμβαίνει και με εκείνον. Πώς θα καταλάβεις όμως αν πραγματικά ενδιαφέρεται έτσι ώστε να μην βρεθείς προ εκπλήξεως;

Όσο πιο κοντά σου βρίσκεται σε ένα χώρο, τόσο το καλύτερο. Αν μάλιστα αυτό συμβαίνει στην πλειονότητα των περιπτώσεων που τον συναντάς κάπου, τότε μάλλον δεν είναι τυχαίο.

Αν κάποιος σε κοιτάει μέσα στα μάτια όταν μιλάτε ή αν γενικά ψάχνει το βλέμμα σου τότε μάλλον ενδιαφέρεται. Από την άλλη, η αδυναμία να σε κοιτάξει στα μάτια και το χαμήλωμα των ματιών κατά τη διάρκεια μια συζήτησης μπορεί να δηλώνει ακριβώς το ίδιο, ανάλογα με την ιδιοσυγκρασία του.

Αν το φλερτ σου στέκεται συχνά με τα χέρια στους γοφούς τότε μάλλον θέλει (υποσυνείδητα) να τραβήξει την προσοχή σου στην περιοχή. Παρ’όλα αυτά επειδή η κίνηση αυτή δηλώνει ταυτόχρονα μεγάλη αυτοπεποίθηση, οι περισσότερες γυναίκες δεν συγκινούνται από αυτή.

Αυτό το είδες; Κεραυνοβόλος έρωτας: 3 σημάδια που φανερώνουν ότι την έχεις "πατήσει"

 

Αν με κάθε ευκαιρία επιδιώκει να σε αγγίζει τότε μάλλον αποζητά την προσοχή σου. Αν αντιληφθείς κάτι τέτοιο δοκίμασε να τον ακουμπήσεις και εσύ στο πλαίσιο μιας κουβέντας και δες την ανταπόκρισή του.

Αν παρατηρήσεις πως σηκώνει τα φρύδια του και ανοίγει διάπλατα τα μάτια του όταν μιλάτε, τότε μπορείς να είσαι σίγουρη πως ενδιαφέρεται. Ακόμα κι αν δεν είναι πολύ θαρραλέος για να κρατήσει την οπτική επαφή για πολύ ώρα, στο πλαίσιο μιας κουβέντας, έχε τα μάτια σου ανοιχτά για αυτό το αλάνθαστο σημάδι.

Το αβίαστο χαμόγελό του όταν σε αντικρίζει είναι ένα πολύ θετικό σημάδι. Ακόμα κι αν δίνει ένα φιλικό τόνο, δεν παύει να είναι ο τέλειος τρόπος για να σε τραβήξει προς το μέρος του. 

Αν γέρνει το κεφάλι του προς μια πλευρά όταν του μιλάς για κάτι, τότε ενδιαφέρεται για αυτά που λες. Μπορεί να πρόκειται για μια συνηθισμένη και διακριτική κίνηση όμως έχει μεγάλη βαρύτητα γιατί δηλώνει πως πραγματικά σε ακούει.

Διάβασε επίσης: Οι 5 λόγοι για τους οποίους οι γυναίκες βρίσκουν ελκυστικούς τους μεγαλύτερους άνδρες

 

Τέλος, αν ένας άντρας αντιγράφει τις κινήσεις σου, σαν ένας «καθρέφτης» τότε είναι σίγουρο πως ενδιαφέρεται. Αυτή η αντίδραση είναι υποσυνείδητη όταν ένας άνθρωπος ενδιαφέρεται για έναν άλλο και αποσκοπεί στο να μαγνητίσει την προσοχή του και να τον κάνει υποσυνείδητα να σκεφτεί πως λειτουργείτε στο ίδιο επίπεδο (εγκεφαλικά αλλά και συναισθηματικά).

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ