Αυτός είναι ο πιθανότερος τρόπος να συναντήσεις το άλλο σου μισό | σχεσεις & sex , ερωτας , ελεύθερη | womenonly.gr
21:30
27/6/2019

Αυτός είναι ο πιθανότερος τρόπος να συναντήσεις το άλλο σου μισό

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Τα στατιστικά μας λύνουν την απορία!

Το φορτωμένο πρόγραμμά σου, η αυξανόμενη κούραση, τα δύσκολα ωράρια σου δημιουργούν όλο και περισσότερο την ανάγκη να περνάς περισσότερο από τον ελεύθερο χρόνο σου στο σπίτι για να ξεκουραστείς επαρκώς και να φορτίσεις τις μπαταρίες σου

Δες και αυτό: Έρευνα: Πόσος καιρός χρειάζεται για να ξεπεράσεις τον πρώην σου

 

Αν είσαι single, μπορεί να σκέφτεσαι ότι έτσι ελαχιστοποιείς τις πιθανότητες να γνωρίσεις νέους ανθρώπους (άρα και έναν νέο πιθανό σύντροφο), αλλά τα αποτελέσματα μιας νέας έρευνας θα σε καθησυχάσουν και θα σου αποδείξουν ότι δε χρειάζεσαι να θυσιάσεις τις ανάγκες σου γι΄ αυτό το σκοπό. 

Μια νέα έρευνα του ReportLinker αποκάλυψε τα στατιστικά σχετικά με τους πιο συνηθισμένους τρόπους με τους οποίους οι άνθρωποι γνωρίζουν τους μελλοντικούς τους συντρόφους. 

Αυτό το είδες; 5 κινήσεις που θα τον κερδίσουν στο πρώτο ραντεβού

 

Όπως προέκυψε, τα περισσότερα παντρεμένα ζευγάρια ή τα ζευγάρια με μακροχρόνια σχέση γνωρίστηκαν μέσω κοινών φίλων (39% των συμμετεχόντων), ενώ αμέσως μετά ακολουθεί το ίδιο εργασιακό περιβάλλον (15%), τα καφέ και τα bars (12%), τα αθλήματα ή χόμπι (9%) και τις online πλατφόρμες γνωριμιών (8%). 

Σύμφωνα με το ReportLinker, αυτές οι σχέσεις τείνουν να διαρκούν, με περισσότερους από τους μισούς συμμετέχοντες να διατηρούν σχέσεις για περισσότερα από 7 χρόνια. Τελικά η έρευνα καταλήγει στο συμπέρασμα ότι ενώ τα site για online dating έχουν κερδίσει έδαφος, οι "παραδοσιακοί και δοκιμασμένοι" τρόποι γνωριμιών, φαίνεται να είναι ακόμα οι πιο αποδοτικοί. 

Διάβασε επίσης: Είμαι single μαμά. Πώς πρέπει να χειριστώ μια καινούργια σχέση;

 

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ