Απόκριες στην Παραμυθοχώρα! | μαμα & παιδι , δραστηριοτητες | womenonly.gr
14:17
11/2/2015

Απόκριες στην Παραμυθοχώρα!

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Ένα νέο πρωτότυπο πρόγραμμα Μουσικοκινητικής Αγωγής με αγαπημένα κλασσικά παραμύθια ζωντανεύουν στην Παραμυθοχώρα τις απόκριες!  Παραμυθοτράγουδα, μουσικά οργανάκια για τα παιδιά, μουσικοκινητικά παιχνίδια και χειροτεχνία κατασκευής μουσικού οργάνου!

Στο μαγεμένο δάσος της Ποντικοχώρας, όλα τα ποντικάκια θα μαζευτούν για να    γιορτάσουν τις απόκριες!!! Παιδιά, ελάτε να μεταμορφωθούμε σε ποντικάκια, να παραμυθοταξιδέψουμε, να χορέψουμε με το πολύχρωμο γαϊτανάκι και να μάθουμε αποκριάτικα τραγουδάκια με ΑΚΟΡΝΤΕΟΝ!!!

Τα παιδιά 2-4 ετών με τη Μουσικοκινητική Αγωγή, με πολύ ευχάριστο και παιδαγωγικό τρόπο διασκεδάζουν, κοινωνικοποιούνται και έρχονται σε επαφή με το ρυθμό, τη μελωδία, το τραγούδι και την κίνηση!

Τα παιδιά 5-10 ετών διασκεδάζουν μαθαίνοντας να συνδυάζουν τη μουσική με την κίνηση και το λόγο. Αποκτούν  μουσικό προσανατολισμό και αναπτύσσουν τη δημιουργικότητα και τη φαντασία τους

 Στο όμορφο φουαγιέ της Παραμυθοχώρας οι γονείς μπορούν να χαλαρώσουν και να απολαύσουν πρωτότυπες συνταγές ζεστής σοκολάτας, επιλεγμένες ποικιλίες τσαγιού και τον αγαπημένο σας καφέ.

 

Στις 7 & 14 Φεβρουαρίου

11:00 με 12:00

Για παιδιά 2-4 ετών με γονείς

 12:15 με 13:15

Για παιδιά 5-10 ετών

 

Η συμμετοχή στο πρόγραμμα είναι 7€ το άτομο.

Απαραίτητη η κράτηση θέσης.

 


Αποκριάτικα δημιουργικά απογεύματα με παραμύθια και μασκαρέματα στον παραμυθοπαιδότοπο

 

Πέμπτη 5, 12 και 19 Φεβρουαρίου 17.30-19.30

 

Δημιουργικά απογεύματα σε αποκριάτικους ρυθμούς με τα αγαπημένα παραμύθια των παιδιών, εργαστήρια εικαστικών και ζαχαροπλαστικής!

Τα παιδιά μεταμφιέζονται ,βάφονται με λαμπερά face painting και μέσω του θεατρικού παιχνιδιού της δραματοποίησης φτιάχνουν τις δικές τους ιστορίες με τους αγαπημένους τους ήρωες…. ο λύκος τα γουρουνάκια ο Πίτερ παν  η  Tinker Bell η κοκκινοσκουφίτσα η χιονάτη παίζουν και χορεύουν σε ρυθμούς καρναβαλιού με το χρωματιστό γαϊτανάκι.

Ακολουθεί εργαστήρι κατασκευής μάσκας

Μαγειρικής κλοουνοτοστάκια και εργαστήρι κατασκευής διακοσμητικού χαρταετού!

 

Πέμπτη 5,12 και 19 Φεβρουαρίου

στις 17:30 με 19:30

Η συμμετοχή στο πρόγραμμα είναι 8€ το άτομο.

Απαραίτητη η κράτηση θέσης.

 

 

 

 

 

 

 

 

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ