Οι νικήτριες για τα ημερολόγια Καλοτυχίας | διαγωνισμοι | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
10:49
31/12/2013

Οι νικήτριες για τα ημερολόγια Καλοτυχίας

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Ποίες είναι οι τυχερές που κέρδισαν το ημερολόγιο καλοτυχίας; 

Το όνειρο της απόκτησης ενός παιδιού τώρα πιο κοντά στην πραγματοποίησή του, με μία λύση που αφενός δεν σε βγάζει από τη ζεστασιά του σπιτιού σου, αφετέρου δεν σου στερεί κάτι από τη μαγεία της ερωτικής στιγμής, ενώ αυξάνει τις πιθανότητές σου για σύλληψη

Οι τυχερές αναγνώστριες που κερδίζουν από ένα ημερολόγιο καλοτυχίας είναι οι κάτωθι:

*Παναγιώτα Λύκου

* Κυριακή Μόκα 

* Έλενα Γεντίμη

* Ευγενία Καλοδήμου 

Η παραλαβή των ημερολογίων θα γίνει από τα γραφεία μας. Οι νικήτριες έχουν ήδη ενημερωθεί τηλεφωνικώς ή με e-mail για τις ημέρες και ώρες παραλαβής των δώρων. 

Λίγα λόγια για το ημερολόγιο Καλοτυχίας από τις εκδόσεις Μύρτος

Όσο περισσότερα είναι τα θετικά στοιχεία που μας περιβάλλουν, τόσο πιο ευνοϊκές είναι οι συνθήκες. Όσο πιο ισχυρή ασπίδα προστασίας δημιουργεί γύρω μας το περιβάλλον στο οποίο ζούμε, τόσο λιγότερο κινδυνεύουμε από την επίδραση της αρνητικής ενέργειας.

Οι εκδόσεις «Μύρτος» συνεχίζουν και φέτος την παράδοση με το καλότυχο πολυτελές καλαντάρι τους.

Το καλύτερο γούρι της χρονιάς! Με πολλή αγάπη, φροντίδα και περισυλλογή ετοιμάστηκε το φετινό Ημερολόγιο Καλοτυχίας 2014.

Συμβουλές και tips μας οδηγούν να αγαπήσουμε, να φροντίσουμε, να πιστέψουμε στον εαυτό μας με τον σωστό τρόπο, δημιουργώντας μια ασπίδα προστασίας γύρω μας. Μα πάνω απ' όλα να πιστέψουμε σε ένα όραμα για έναν καλύτερο κόσμο. Γιατί εκεί που κάτι τελειώνει είναι σίγουρο ότι κάτι άλλο αρχίζει.

Το «Ημερολόγιο Καλοτυχίας 2014» κυκλοφορεί από τις εκδόσεις «Μύρτος» σε όλα τα βιβλιοπωλεία.

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ