Οι νικητές για τα δωμάτια του Μysteries | διαγωνισμοι | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
16:12
7/1/2015

Οι νικητές για τα δωμάτια του Μysteries

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Ποιοί είναι οι νικητές που θα ζήσουν την εμπειρία στα δωμάτια του mysteries; Τσέκαρε να δεις αν είσαι κι εσύ ένας από αυτούς.  

Οι 3νικητές που κερδίζουν την ομαδική επίσκεψη 3-6 ατόμων είναι οι κάτωθι:

Μαρία Ζωιδάκη 

Ειρήνη Τσιμπούκη

Athanasia Braimi 

 

Οι πέντε νικητές που κερδίζουν ατομική δωρεάν είσοδο (πχ στους 3 της ομαδας ο ένας μπαίνει δωρεάν) είναι οι εξής: 

Μιχάλης Κατσουλάκος 

Κατερίνα Πλεύρα 

Άννα Στεργιούλα 

Ελένη Μαγγίνα 

Χαρίκλεια Κοτσαντοπούλου

 

Λίγα λόγια για το mysteries

Η τέχνη και η ψυχαγωγία δεν είχαν ποτέ όρια. Αυτό αποδεικνύεται για ακόμη μια φορά, αφού οι ιστορίες απέκτησαν άλλη μια διάσταση που δεν χωρά σε ένα βιβλίο, μια οθόνη ή μια σκηνή.

Οι ιστορίες πλέον δεν σας καλούν ως έναν απλό θεατή ή αναγνώστη, αλλά σας προτρέπουν να συμμετέχετε με την παρέα σας σε αυτές, γιατί πήραν σάρκα και οστά!

Πού; Στο Mysteries, στο κέντρο της Αθήνας!

Όπως μας αναφέρει ο δημιουργός του, λίγοι είναι αυτοί που τα καταφέρνουν στο πλαίσιο της μίας ώρας, ειδικά εάν έχουν επιλέξει οι παίκτες το Δύσκολο επίπεδο. Συνήθως το 35-40% καταφέρνει να επιστρέψει από τα δωμάτια μυστηρίου μέσα σε μία ώρα.

Mysteries. : «Η ιδέα μάς ήρθε από τα ζωντανά δωμάτια απόδρασης στο εξωτερικό. Εμείς όμως θελήσαμε να δημιουργήσουμε κάτι με πιο πολλά στοιχεία, να μην είναι σκοπός της ομάδας απλά να αποδράσει από το δωμάτιο. Έτσι, χωρίς να στηριχτούμε σε εταιρίες του εξωτερικού για τις ιστορίες ή τα θεματικά δωμάτια, δημιουργήσαμε τον πρώτο 100% ελληνικό χώρο ψυχαγωγίας στο είδος του, δίνοντας περισσότερο βάρος στην ιστορία που θα ζήσει η ομάδα. Όταν φύγει από τον χώρο μας η ομάδα, θέλουμε να της μείνει κάτι περισσότερο από την απλή διασκέδαση και να πάρει και μια μικρή ιστορία μαζί της.»

«Αυτό το υλοποιήσαμε δίνοντας έκταση στο σενάριο και εναλλακτικά τέλη, προσφέροντας στην ομάδα την επιλογή να αποφασίσει μέσα στην ιστορία ποιο μονοπάτι θα ακολουθήσει. Αυτό της αρχικής της αποστολής ή της ηθικής; Θα έχει τον χρόνο να αποφασίσει;»«Οι εκφράσεις, η έξαψη των παικτών όταν βγαίνουν από τα δωμάτια μυστηρίου είναι αυτές που μας γεμίζουν με ικανοποίηση και μας αποδεικνύουν πως και η εμπειρία τους ήταν μοναδική, και πετύχαμε τον στόχο μας»

«Επίσης, σύντομα οι ομάδες θα έχουν την ευκαιρία και για μία ακόμη εμπειρία βάσει του τέλους που επέλεξαν, αλλά αυτό είναι κάτι που ακόμη δεν θα θέλαμε να αποκαλύψουμε, όπως και πολλές άλλες καινοτομίες στον χώρο, που σταδιακά θα ανακοινωθούν.»

Η φαντασία και το μυστήριο πάντοτε υπήρχε στη ζωή μας και ήρθε η ώρα να έρθει στην επιφάνεια σε μορφή ζωντανής ψυχαγωγίας. Εμείς ήδη ετοιμάζουμε την ομάδα μας και ακονίζουμε τα μυαλά μας.

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ