Κέρδισε θεραπεία αποτρίχωσης laser για το άνω χείλος. | διαγωνισμοι | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
10:16
20/3/2015

Κέρδισε θεραπεία αποτρίχωσης laser για το άνω χείλος.

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Το όνειρο της απόκτησης ενός παιδιού τώρα πιο κοντά στην πραγματοποίησή του, με μία λύση που αφενός δεν σε βγάζει από τη ζεστασιά του σπιτιού σου, αφετέρου δεν σου στερεί κάτι από τη μαγεία της ερωτικής στιγμής, ενώ αυξάνει τις πιθανότητές σου για σύλληψη

Λίγα λόγια για το κέντρο  LASER MASTERPLUS:

 Το πρότυπο πολυδύναμο κέντρο laser, αισθητικής και διατροφής LASER MASTERPLUS παρέχει υψηλού επιπέδου υπηρεσίες καθώς το εξειδικευμένο επιστημονικό προσωπικό (Ιατρός-Δερματολόγος,Αισθητικός και Κλινικός Διαιτολόγος-Διατροφολόγος) είναι κοντά σας για να παρέχουν τις πιο αξιόπιστες λύσεις σε κάθε σας ανάγκη.

Ο εξοπλισμός του πρότυπου κέντρου μας αποτελείται απο τα πλέον σύγχρονα μηχανήματα (Laser αποτρίχωσης Alexandrite Arion2 755nm WaveLight,EXIMIA body concept, Dermabration κ.α), προκειμένου να παρέχεται ασφάλεια και αποτελεσματικότητα στις εφαρμογές.

Η φιλοσοφία του πρότυπου κέντρου μας βασίζεται στη κατάλληλη ενημέρωση για τις υπηρεσίες μας καθώς επίσης και στις σχέσεις εμπιστοσύνης που διαμορφώνουν μαζί σας οι επιστημονικοί μας συνεργάτες. Το ζεστό και φιλικό περιβάλλον του χώρου, σας προδιαθέτει να εμπιστευθείτε τους ειδικούς κάθε τομέα για να αντιμετωπίσουμε μαζί κάθε σας πρόβλημα.

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ