Κέρδισε δωροεπιταγές αξίας 100 ευρώ από τα Praktiker | διαγωνισμοι | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
14:40
22/6/2015

Κέρδισε δωροεπιταγές αξίας 100 ευρώ από τα Praktiker

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Θέλεις να βάψεις το σπίτι σου αλλά το σκέφτεσαι; Πάρε μέρος στο διαγωνισμό και βάλε χρώμα στη ζωή σου! 

Ο νέος μας διαγωνισμός σου δίνει κίνητρο γι΄ανανέωση. Δήλωσε συμμετοχή και κέρδισε 1 από τις 2 δωροεπιταγές αξίας 50 ευρώ έκαστη για αγορές χρωμάτων ή άλλων υλικών για το βάψιμο και την ανακαίνιση του σπιτιού από τα Praktiker. 

Για να λάβεις μέρος και να διεκδικήσεις τις δωροεπιταγές συμπλήρωσε την παρακάτω φόρμα συμμετοχής. 

 

Praktiker: Οne stop shop στο βάψιμο του σπιτιού 

Kατάλογος Χρωμάτων έως 27 Ιουνίου 

Θέλεις να βάψεις το σπίτι, τη βεράντα, τα έπιπλά σου αλλά δεν ξέρεις από πού να αρχίσεις; Τα καταστήματα Praktiker παρέχουν ολοκληρωμένες λύσεις προσφέροντας τη μεγαλύτερη ποικιλία χρωμάτων, εξειδικευμένη εξυπηρέτηση, αλλά και tips & ιδέες, ώστε να βάλεις χρώμα στο χώρο και στη ζωή σου εύκολα και οικονομικά. Κάνε την αρχή επιλέγοντας χρώματα από τον πλήρη Κατάλογο Χρωμάτων των καταστημάτων Praktiker, που είναι διαθέσιμος μέχρι τις 27 Ιουνίου!

Ταυτόχρονα μπορείς να επωφεληθείς από την ειδική προσφορά που ισχύει έως τις 13 Ιουνίου για να αποκτήσετε όλες τις αποχρώσεις σε χρώματα & βερνίκια VECHRO στην ίδια τιμή αλλά και να συμμετέχεις σε κλήρωση για 14 δωροεπιταγές αξίας 500 €. 

Tα Praktiker είναι εδώ και μας βοηθούν να διαλέγουμε το ιδανικό είδος χρώματος - στην τέλεια απόχρωση, για να δημιουργούμε γρήγορα και οικονομικά κάθε χώρο μας - όπως μας εκφράζει. Διαθέτουν μεγάλη ποικιλία σε χρώματα για εσωτερική και εξωτερική τοιχοποιία & βερνίκια, από τα επιτυχημένα brands ιδιωτικής ετικέτας Praktiker (χρώματα υψηλής ποιότητας εφάμιλλη με των branded πρώτης ποιότητας) & Budget καθώς και τα επώνυμα brands Vivechrom & Vechro. Παράλληλα, τα Praktiker μας εξοπλίζουν και με όλα τα απαραίτητα αξεσουάρ βαφής, για την προετοιμασία και την υλοποίηση κάθε εργασίας μας, ανάμεσα στα οποία και τα εργαλεία βαφής Lux που φέρνει σε αποκλειστική διάθεση.

Επιπλέον, με τη νέα υπηρεσία ανάμειξης χρωμάτων, τα καταστήματα Praktiker μας δίνουν την ευκαιρία να διαλέξουμε την απόχρωση που επιθυμούμε ανάμεσα σε χιλιάδες διαθέσιμες χρωματικές επιλογές και το εξειδικευμένο προσωπικό των καταστημάτων αναλαμβάνει τη δημιουργία της δωρεάν! 

Άντλησε tips & ιδέες για τη σωστή επιλογή και εφαρμογή χρωμάτων, μάθε να διακοσμείς τοίχους με τη τεχνική του στένσιλ και ανάδειξε παλιές ξύλινες επιφάνειες, μέσα από την κατηγορία Tips & ιδέες στο site του Praktiker και δημιουργήστε χρωματίζοντας!

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ