Η τυχερή για το σετ ομορφιάς από την Alterscope | διαγωνισμοι | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
16:11
24/4/2015

Η τυχερή για το σετ ομορφιάς από την Alterscope

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Ο διαγωνισμός έληξε και παρακάτω θα μάθεις αν είσαι η τυχερή που κερδίζει  το εισιτήριο για την είσοδο στην έκθεση-εμπειρία ολιστικής ανάπτυξης που γίνεται στην Αθήνα στις 25 και 26 Απριλίου 2015 στον Πολυχώρο "Αθηναΐς" και το πακέτο καλλυντικών.

Η τυχερή είναι η Ιωάννα Καρατζάλη

Λίγα λόγια για την Alterscope

Η μεγαλύτερη έκθεση - εμπειρία ολιστικής ανάπτυξης έρχεται στην Αθήνα 25 και 26 Απριλίου 2015 στον Πολυχώρο "Αθηναΐς".

Η Alterscope παρουσιάζει τις σύγχρονες κατακτήσεις στο πλαίσιο ενός εναλλακτικού και πιο πνευματικού τρόπου ζωής, που ο συνδυασμός και η εφαρμογή τους βοηθά τον άνθρωπο να επαναπροσδιορίσει τη σχέση με τον εαυτό του και το περιβάλλον, που ζει και αναπτύσσει τις δραστηριότητες του.

Η Alterscope είναι η μεγαλύτερη έκθεση που γίνεται στην Ελλάδα σε ότι αφορά στις εναλλακτικές και φυσικές θεραπείες, στην αναζήτηση της ξεχασμένης γνώσης, στην προσωπική ανάπτυξη και στην πνευματικότητα, στην οικολογία, στη φυσική διατροφή και στην υγιεινή και ισορροπημένη ζωή. Αυτή είναι η έκτη Alterscope που διοργανώνεται (από το 2013) και η δεύτερη φορά που θα διεξαχθεί στην Αθήνα.

Το δώρο:

Ένα πακέτο καλλυντικών (1 κρέμα χεριών, 1 σετ γαλάκτωμα και λοσιόν για το πρόσωπο, 1 λάδι σώματος με αιθέρια έλαια) και ένα εισιτήριο για την έκθεση- εμπειρία ολιστικής ανάπτυξης.

Η τυχερή θα ενημερωθεί για την παραλαβή του δώρου.

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ