Η τυχερή για το κινητό NOKIA X DS | διαγωνισμοι | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
14:56
2/6/2014

Η τυχερή για το κινητό NOKIA X DS

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο
Aποτελέσματα διαγωνισμού
Aποτελέσματα διαγωνισμού

Ο διαγωνισμός του WomenOnly σε συνεργασία με την WIND ολοκληρώθηκε. 

Η τυχερή που κερδίζει το υπερσύγχρονο κινητό NOKIA X DS είναι η Ελευθερία Μάρκου. 

Η νικήτρια καλείται να επικοινωνήσει με το 2106061879 για να ενημερωθεί για τον τρόπο παραλαβής του δώρου. 

Λίγα λόγια για το δώρο: Nokia X DS @ WIND stores

Τα καταστήματα WIND υποδέχονται το Nokia X DS, το πρώτο Nokia που υποστηρίζει εφαρμογές Android™ παράλληλα με τις πλέον δημοφιλείς υπηρεσίες της Microsoft. Και όλα αυτά μέσα από τη μοναδική εμπειρία του Fastlane, που δίνει τη δυνατότητα στο χρήστη να προσαρμόσει τη συσκευή του στις δικές του ανάγκες και απαιτήσεις.

Ειδικότερα, το Fastlane συγκεντρώνει τις εφαρμογές και τα παιχνίδια που ο χρήστης χρησιμοποιεί συχνά, την αγαπημένη του μουσική και τις πιο πρόσφατες δραστηριότητες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης σε ένα σημείο. Αυτό είναι το Fastlane!

Το Nokia X ξεχωρίζει και για την εντυπωσιακή οθόνη 4 ιντσών που διαθέτει, τη μοναδική ποιότητα εικόνας χάρη στη τεχνολογία IPS αλλά και το υπέροχο λεπτό προφίλ του. Το Nokia X, όμως, δεν είναι απλά όμορφο. Είναι και απίστευτα ανθεκτικό. Χάρη στην προστασία της οθόνης από τις γρατσουνιές και στη δυνατότητα αλλαγής καλυμμάτων, το τηλέφωνό σας μπορεί να αντεπεξέρχεται σε όλες τις δυσκολίες και να διατηρεί την εμφάνισή του αναλλοίωτη στο πέρασμα του χρόνου.

Στα πλεονεκτήματα του Nokia X συγκαταλέγονται η χαμηλή κατανάλωση μπαταρίας, οι δωρεάν χάρτες και πλοήγηση με τα HERE Maps & HERE Drive, η μεγάλη γκάμα χρωμάτων - πράσινο, κόκκινο, κίτρινο, λευκό και μαύρο – αλλά και η εξαιρετικά προσιτή τιμή του στα 129€ ή δωρεάν με το απόλυτο συμβόλαιο W.

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ