Διαγωνισμός: Σούπερ βιβλία για πλέξιμο | διαγωνισμοι | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
9:01
10/11/2014

Διαγωνισμός: Σούπερ βιβλία για πλέξιμο

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Το womenonly σε συνεργασία με τις εκδόσεις Μύρτος σου προσφέρει την ευκαιρία να κερδίσεις 1 από τα 2 αντίτυπα του βιβλίου "Μ΄αρέσει να πλέκω" κατάλληλο για αρχάριες αλλά κι έμπειρες με το πλέξιμο. 

"Πλεγμένο από τα χέρια σου": Αυτή είναι η μαγική φράση που σε καλεί ν' ανακαλύψεις τον πανέμορφο κόσμο του πλεξίματος, να δημιουργήσεις το δικό σου στιλ, τον δικό σου τύπο και να προβάλλεις την προσωπικότητά σου! Δήλωσε συμμετοχή στο διαγωνισμό μας και κέρδισε το βιβλίο  "Μ΄αρέσει να πλέκω" των εκδόσεων Μύρτος που θα σου επιτρέψε να το κάνεις (κατάλληλο για αρχάριες και προχωρημένες).

Πώς θα πάρεις μέρος στο διαγωνισμό 

Με 2 απλά βήματα

1. Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook  & συμπλήρωσε τα στοιχεία σου στην παρακάτω φόρμα συμμετοχής και καλή επιτυχία! 

Λίγα λόγια για το βιβλίο

Στις σελίδες του βιβλίου "Μ΄αρέσει να πλέκω" μπορεί κάποιος να βρει συντομογραφίες και σύμβολα, πολλά σχέδια και λεπτομερείς οδηγίες, φωτογραφίες και σχεδιαγράμματα, που επεξηγούν βήμα προς βήμα πώς θα φθάσει στο τελικό αποτέλεσμα. Είναι κατάλληλο για όλους, από τους αρχάριους που θα πειραματιστούν έως τους έμπειρους που θα καταφέρουν να αυτοσχεδιάσουν, αφήνοντας τη φαντασία τους ελεύθερη. Τι περιμένεις λοιπόν; 

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ