Zodiac cusp: Τι σημαίνει να έχεις γεννηθεί στο μεταίχμιο δύο ζωδίων | αστρολογια , θεματα | womenonly.gr | Αστρολογία
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ / ΘΕΜΑΤΑ
9:18
7/10/2019

Zodiac cusp: Τι σημαίνει να έχεις γεννηθεί στο μεταίχμιο δύο ζωδίων

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Εάν πάντα αισθανόσουν ότι έχεις στον χαρακτήρα σου στοιχεία από το ζώδιο του Κριού αλλά και από το ζώδιο του Ταύρου, δεν έχεις κρίση ταυτότητας. Ειδικά μάλιστα αν έχεις γεννηθεί μεταξύ των δύο αυτών ζωδίων.

Κάποιος που γεννιέται στην αρχή ή στο τέλος ενός ζωδίου λέμε ότι ανήκει στο μεταίχμιο δύο ζωδίων, οπότε ίσως και να διαβάζει τις προβλέψεις και τα τα δύο κάθε μέρα!!! Αν συμβαίνει κάτι τέτοιο και με σένα, διάβασε τι πρέπει να ξέρεις, σύμφωνα με το Womenshealthmag.

Ας θέσουμε το θέμα ευθέως: Αν είσαι στο μεταίχμιο, μπορεί να είσαι δύο ζώδια ταυτόχρονα;

Όχι, δεν ισχύει. «Το ζώδιο σου είναι ένα και μοναδικό», λέει η αστρολόγος Linda Joyce, επαγγελματίας αστρολόγος και συγγραφέας του βιβλίου The Day You Were Born: A Journey to Wholeness Through Astrology and Numerology. Αυτό ισχύει ακόμα και αν γεννηθήκες στην τελευταία μοίρα αυτού του ζωδίου. Για παράδειγμα αν γεννήθηκες στις 11:55 μ.μ. στις 20 Απριλίου, είσαι Κριός και όχι Ταύρος.

Κάθε ζώδιο χωρίζεται σε 30 μοίρες (ο ήλιος μετακινείται μια μοίρα κάθε μέρα, έτσι κάθε μοίρα συσχετίζεται με μια διαφορετική ημέρα). Όποιοσδήποτε έχει τον ήλιο στους 27, 28 ή 29 βαθμούς ενός ζωδίου - βασικά τις τρεις τελευταίες ημέρες – είναι γεννημένος στο μεταίχμιο, εξηγεί η Joyce.

Διάβασε επίσης: Ποια είναι τα 3 πιο ευφυή ζώδια

Μερικοί αστρολόγοι θεωρούν ότι οι άνθρωποι που γεννήθηκαν τις πρώτες τρεις ημέρες ενός νέου ζωδίου βρίσκονται στο μεταίχμιο, αλλά η Joyce πιστεύει ότι όταν κάποιος έρχεται στον κόσμο στην αρχή ενός ζωδίου, είναι διαφορετικό από ότι στο τέλος.

Ωστόσο, είτε μπροστά είτε πίσω, όταν είσαι κοντά σε ένα άλλο ζώδιο δεν σημαίνει αυτόματα ότι έχει ισχυρή επιρροή στην προσωπικότητά σου. «Οι πλανήτες αντηχούν με το σημείο όπου βρίσκονται. Ναι, επηρεάζουν ο ένας τον άλλο, αλλά δεν απομακρύνονται από τη δική τους θέση» λέει η Joyce.

Με άλλα λόγια, το πραγματικό σου ζώδιο είναι η κύρια ταυτότητά σου. Το ζώδιο δίπλα σου είναι περισσότερο σαν λίγο αλάτι και πιπέρι στην αρχική σου γεύση.

Μπορείς επίσης να το σκεφτείς όπως το να κάθεσαι δίπλα σε έναν ξένο σε ένα δείπνο. Μπορείς να κατευθύνεις τη συζήτηση προς τα κοινά σας ενδιαφέροντα, αλλά δεν θα αλλάξει θεμελιωδώς το ποια είσαι όταν φτάσεις στο σπίτι.

Συνεπώς, τι σημαίνει να είσαι στο μεταίχμιο δύο ζωδίων;

Μπορεί να είσαι λίγο ξερόλας, αλλά αυτό δεν είναι απαραίτητα ένα αρνητικό χαρακτηριστικό. «Όσοι βρίσκονται στο μεταίχμιο δύο ζωδίων αισθάνονται ότι ξέρουν περισσότερα από άλλους και συχνά, το κάνουν», λέει η Joyce, σημειώνοντας ότι μερικοί μπορεί να είναι ακόμη και ιδιοφυΐες.

Επειδή τα ζώδια στο μεταίχμιο γεννιούνται κατά τη διάρκεια μιας μετάβασης, εξαρτάται από εσένα να χαράξεις την πορεία, να προχωρήσεις προς την κατεύθυνση της αλλαγής, παραμένοντας εκεί που είναι άνετα. Δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι το πρώτο μονοπάτι «απαιτεί θάρρος και κίνδυνο», όπως λέει η Joyce, αλλά αυτό δεν είναι η ζωή;

Αυτό το διάβασες; Ποια ζώδια είναι πιο πιθανόν να απιστήσουν και τι μπορείς να κάνεις για να το αποτρέψεις

«Δεν θα πάρεις βοήθεια για να κάνεις το πρώτο βήμα. Αυτό πρέπει να προέρχεται από εσένα ... Πάρε το ρίσκο για αυτό που πιστεύεις - το δικό σου ταλέντο, τις πεποιθήσεις και τη μεγαλοφυΐα", συμβουλεύει. «Ο κόσμος θα δώσει προσοχή».

«Ο Ήλιος είναι ο σημαντικότερος πλανήτης σου, αλλά η δύναμή του μπορεί να μειωθεί από άλλους παράγοντες», εξηγεί η Joyce. Δηλαδή: Τον Ερμή και την Αφροδίτη.

Ας υποθέσουμε ότι το ζώδιο σου βρίσκεται στο μεταίχμιο του Ταύρου, αλλά ο Ερμής και η Αφροδίτη είναι στους Διδύμους. Η προσωπικότητά σου θα εξακολουθεί να αντηχεί με τους Διδύμους σε κάποιο επίπεδο, επειδή έχεις δύο πλανήτες εκεί.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ