Το καλοκαίρι θα είναι καλύτερο για αυτά τα 3 ζώδια | αστρολογια , θεματα | womenonly.gr | Αστρολογία
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ / ΘΕΜΑΤΑ
13:19
15/6

Το καλοκαίρι θα είναι καλύτερο για αυτά τα 3 ζώδια

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Το καλοκαίρι πάντα η ζωή μας είναι ξένοιαστη και οι αστρολογικές προβλέψεις συμφωνούν ότι φέτος θα περάσουμε καλύτερα από την προηγούμενη χρονιά! Και, μάλιστα, τρία συγκεκριμένα ζώδια θα έχουν το καλύτερο καλοκαίρι από όλα.

Λέων

Λέων, αυτό το καλοκαίρι είναι δίκο σου. Ξεκίνησε να κάνεις σχέδια το συντομότερο δυνατόν. Ξεκινώντας από τις 27 Ιουνίου, η Αφροδίτη περιπλανιέται στο ζώδιο σου, όπου θα φωτίσει τον κόσμο σου με φλογερό πάθος (η Αφροδίτη στον Λέοντα έχει πάντα να κάνει με τολμηρές, ανοιχτές εκφράσεις αγάπης και σεξ). Στη συνέχεια, μπαίνεις στη σεζόν σου, Λιονταρίνα η οποία έρχεται από τις 22 Ιουλίου έως τις 21 Αυγούστου, όταν θα είσαι εντελώς στο στοιχείο σου. Τέλος, ο Ερμής μπαίνει στον Λέοντα από τις 27 Ιουλίου έως τις 10 Αυγούστου, όταν όλοι θα εκφραζόμαστε ανοιχτά για αυτό που θέλουμε και θα βγαίνουμε από τα καβούκια μας λίγο περισσότερο.

Το καλοκαίρι ξεκίνησε και έχουμε τις πρώτες διάσημες αφίξεις στη χώρα μας.
Ρίξε μια πρώτη ματιά εδώ

Υδροχόος

Υδροχόε, δεδομένου ότι είσαι το ζώδιο που βρίσκεται απέναντι από τον Λέοντα (που σημαίνει ότι είσαι το αστρολογικό του συμπλήρωμα), θα αποκομίσεις όλα τα ίδια οφέλη που έχει ο Λέων αυτό το καλοκαίρι. Ενώ οι Λέοντες παίρνουν τεράστια ενεργητική ενίσχυση φέτος το καλοκαίρι από την ύπαρξη πλήθους πλανητών στο ζώδιο τους, εσύ παίρνεις μια ενεργητική εξισορρόπηση. Η ενέργεια του Λέοντα (επίμονη, εξωστρεφής, φλογερή) συμπληρώνει υπέροχα την ενέργειά σου (παρόμοια επίμονη, αλλά πιο εσωστρεφής και αέρινη). Γίνε παιχνιδιάρα, απόλαυσε τον ήλιο, γίνε κοινωνική και δες τι θα συμβεί!

Το γράμμα που έγραψε ο Χρήστος Μάστορας στη βαφτιστήρα του το είδες;

Αιγόκερως

Αιγοκερίνα, αυτό το καλοκαίρι θα είναι εκρηκτικό για σένα. Ανήκεις στο ζώδιο που είναι απέναντι στον Καρκίνο, όπου ο Ήλιος θα βρίσκεται από τις 20 Ιουνίου έως τις 21 Ιουλίου. Αυτό σημαίνει ότι, όπως και ο Υδροχόος, αυτό το καλοκαίρι θα βιώσεις μια ζεστή, τρυφερή εξισορροπητική δύναμη στην συχνά ψυχρή και αυστηρή συμπεριφορά σου. Ο Ερμής θα είναι επίσης στον Καρκίνο από τις 11 Ιουλίου έως τις 26 Ιουλίου, οπότε μπορείς να είσαι σίγουρη ότι το καλοκαίρι θα σε κάνει λιγότερο άκαμπτη. Και, από τις 21 Ιουλίου έως τις 15 Αυγούστου, η Αφροδίτη μετατοπίζεται στον Παρθένο, κάτι το οποίο θα ενισχύσει την ικανότητά σου να εκφράζεις σαφώς τις επιθυμίες σου - υλικές, σεξουαλικές και ρομαντικές. Καλό καλοκαίρι, σε όλες μας!

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ