Τι κρύβει το 2021 για τη σεξουαλική ζωή του κάθε ζωδίου (Μέρος Β’) | αστρολογια , θεματα | womenonly.gr | Αστρολογία
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ / ΘΕΜΑΤΑ
7:44
20/1

Τι κρύβει το 2021 για τη σεξουαλική ζωή του κάθε ζωδίου (Μέρος Β’)

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Όπως κάθε νέα χρονιά, τέτοια εποχή όλοι κάνουν τα καινούργια σχέδια τους και η αστρολογία διεκδικεί το μερίδιο της σε αυτόν τον σχεδιασμό. Οι προσδοκίες είναι πολλές στα θέματα της προσωπικής ζωής και η σεξουαλική ζωή είναι από τους τομείς με μεγάλη βαρύτητα. Διάβασε παρακάτω τι πρέπει να περιμένεις στη σεξουαλική σου ζωή το 2021, με βάση το ζώδιο σου.

Αν ανήκεις σε ένα από τα έξι πρώτα ζώδια του ζωδιακού κύκλου κάνει κάνε κλικ στον σύνδεσμο

Ζυγός

Με πολλούς πλανήτες να κινούνται μέσω των ζωδίων του αέρα αυτή τη στιγμή, οι Ζυγοί θα αισθάνονται σαν στο σπίτι τους. Σύμφωνα με τα όσα λέει η αστρολόγος Clarisse Monahan στο Bustle Monahan, έχεις τον Άρη να βρίσκεται στον Οίκο των συνεργασιών σου για σχεδόν το μισό 2020. «Ο Άρης παρέχει περισσότερη ενέργεια για να αφιερωθείς στις σχέσεις και το σεξ», λέει. «Ως μειονέκτημα, ο Άρης είναι επίσης ο πλανήτης του πολέμου, οπότε μερικές φορές μπορεί αυτό να συμπίπτει με την μαχητική συμπεριφορά».

Σκορπιός

Η σεξουαλική σου ζωή φαίνεται αρκετά καλή το 2021, ειδικά κατά τους δύο πρώτους μήνες του έτους, όταν ο Άρης στον Ταύρο θα είναι απέναντι από τον Ήλιο σου. Σύμφωνα με την Monahan, αυτό μπορεί να σου φέρει μια έντονη και αισθησιακή περίοδο για εσένα. Θα περάσεις επίσης καλά από τις 21 Φεβρουαρίου έως τις 20 Μαρτίου όταν ο Ήλιος διέρχεται το πέμπτο Οίκο σου του σεξ και της δημιουργικότητας.

Τοξότης

Ο Τοξότης θα ξεκινήσει τη νέα χρονιά με την Αφροδίτη στο ζώδιο του. Εξαιτίας αυτού, η Monahan λέει ότι θα αισθάνεσαι πολύ τολμηρή, διασκεδαστική και απερίσκεπτη. «Ο Τοξότης σπάνια μιλάει για τα συναισθήματά του, αλλά με την Αφροδίτη δίπλα σου από την Πρωτοχρονιά, γιατί να μην αποφασίσεις να μιλήσεις περισσότερο για τις επιθυμίες και τις ανάγκες σου», λέει. «Η αρχή του 2021 είναι μια υπέροχη στιγμή για να αξιολογήσεις πώς αισθάνεσαι και τι θέλεις σε σχέση με τη σεξουαλική σου ζωή».

Αιγόκερως

Ο Κρόνος, ο πλανήτης του περιορισμού έχει αφήσει το ζώδιο σου κάτι που θα σε κάνει να αισθανθείς σαν ένα μεγάλο βάρος να φεύγει από τους ώμους σου. Τι σημαίνει αυτό για τη σεξουαλική σου ζωή; Θα ξεκινήσεις πιο ψυχαγωγικές αναζητήσεις. «Όταν ο Κρόνος είναι στο ζώδιο σου, όπως ήταν για τα τελευταία τρία χρόνια, η εστίαση τείνει να είναι σε σοβαρά ζητήματα όπως η δουλειά σου, η πρόοδος ή το 10ετές σχέδιο σου», λέει η Monahan. Πλέον θα ξεκινήσεις να διασκεδάζεις.

Υδροχόος

Ο Υδροχόος ξεκινά τη χρονιά με την Αφροδίτη στον δωδέκατο Οίκο του ασυνείδητου, πράγμα που σημαίνει ότι μπορεί να είναι ένας πιο εσωστρεφής χρόνος για εσένα. Ο Άρης, ο πλανήτης της δράσης, βρίσκεται επίσης στον τέταρτο Οίκο του σπιτιού σου, το οποίο δίνει μεγαλύτερη έμφαση σε μια στιγμή προβληματισμού και ενδοσκόπησης. «Μπορείς να ξεκινήσεις τη χρονιά κάνοντας περισσότερη επανεκτίμηση του τι θέλεις και χρειάζεσαι από την άποψη του ρομαντισμού και των σωματικών συνδέσεων», λέει η Monahan.

Ιχθείς

Ο Άρης μετακινήθηκε στον Ταύρο στις 6 Ιανουαρίου, κάνοντας ένα ωραίο εξάγωνο στον Ήλιο σου. Σύμφωνα με την Monahan, αυτή η κίνηση δίνει μια αρμονική ενέργεια που δείχνει ευκολία με τις σχέσεις και τη φυσική έκφραση. Η Αφροδίτη κινείται επίσης στο ζώδιο σου από τις 25 Φεβρουαρίου έως τις 21 Μαρτίου, φέρνοντας μια αυξημένη ανάγκη να συνδεθείς στις ρομαντικές σου σχέσεις. «Κάθε φορά που η Αφροδίτη διέρχεται τον Ήλιο μας, είναι σαν να παίρνεις ένα φιλί από τους ουρανούς», λέει. «Θα λάβεις πολλές προσκλήσεις σε αυτό το διάστημα».

 

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ