Τα 5 ζώδια που παίρνουν πιο βαριά έναν χωρισμό | αστρολογια , θεματα | womenonly.gr | Αστρολογία
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ / ΘΕΜΑΤΑ
11:47
28/7

Τα 5 ζώδια που παίρνουν πιο βαριά έναν χωρισμό

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Ο χωρισμός είναι ένα από τα πιο οδυνηρά πράγματα που μπορούμε να βιώσουμε. Και εκτός των άλλων προκαλεί και απρόβλεπτα συναισθήματα.

Ακόμα και οι πιο ήρεμοι και λογικοί άνθρωποι αγωνίζονται να κρατήσουν την ψυχραιμία τους στο τέλος μιας σχέσης. Είτε μεθάνε και στέλνουν γραπτά μηνύματα στον πρώην, είτε τον θάβουν στους φίλους τους, είτε κλαίνε για ώρες, είτε καίνε τα ρούχα του πρώην, όλοι βιώνουν κάποια στιγμή στη ζωή τους χαοτικές συναισθηματικές αντιδράσεις σε έναν χωρισμό.

Αλλά για μερικούς, αυτές οι αντιδράσεις μπορούν να προχωρήσουν ακόμη περισσότερο και να οδηγήσουν σε καταστροφικές συμπεριφορές που κάνουν τη θλίψη ακόμη πιο επώδυνη.

Ας δούμε ποια είναι τα 5 ζώδια που παίρνουν πιο βαριά έναν χωρισμό, σύμφωνα με την Alice Kelly του Your Tango.

Κριός

Ως ζώδιο της φωτιάς, ο Κριός μπορεί να είναι καταστροφικός όταν τα πράγματα δεν πάνε όπως τα θέλει.

Είναι εξαιρετικά ανταγωνιστικός και θα προτιμούσε πάντα να προκαλέσει αυτός τη ρήξη γιατί θα τον κάνει να νιώσει ότι έχει το πάνω χέρι.

Είναι φιλόδοξος και θέλει την αιώνια αγάπη. Όταν αποτύχει, είναι πιθανό να γίνει έξω φρενών. Θα προσπαθήσει να αποδείξει στον πρώην του ότι δεν τον χρειάζεται.

Αλλά αυτό μπορεί να εμποδίσει τον Κριό να επεξεργαστεί το χωρισμό του. Η μετάβαση θα πρέπει να συμβαίνει μόνο όταν είναι έτοιμος. Αντ 'αυτού, ο Κριός βλέπει τη μοναχική ζωή ως ένα παιχνίδι με το οποίο θέλει να τιμωρήσει τον πρώην του.

Αιγόκερως

Οι Αιγόκεροι είναι ειδικοί στο να βάζουν όρια και να διαγράφουν τα συναισθήματα.

Θα διαγράψουν τον αριθμό του πρώην τους από το τηλέφωνό τους, θα πετάξουν τις παλιές φωτογραφίες τους και δεν θα τολμήσουν να αναφέρουν ξανά το όνομά τους στους φίλους τους. Επιφανειακά, ο Αιγόκερως θα μοιάζει να είναι μια χαρά, αλλά μέσα του θα πονάει η καρδιά του.

Αισθάνεται ντροπιασμένος που άφησε κάποιον να παίζει με τα συναισθήματά του και δεν θα αφιερώσει χρόνο για να επεξεργαστεί το πώς αισθάνεται. Αυτό μπορεί να τον οδηγήσει να αισθάνεται δυσαρεστημένος απέναντι στον πρώην του ή να τον κάνει να απομακρυνθεί από τους κοινούς φίλους μετά τον χωρισμό.

Λέων

Ο Λέων λατρεύει να είναι στο επίκεντρο της προσοχής και το κάνει κατανοητό στον εκάστοτε σύντροφο του. Επομένως, όταν απορριφθεί, δυσκολεύεται να καταλάβει πώς κάποιος δεν θα μπορούσε να τον θέλει.

Αυτή η αγάπη για την προσοχή γίνεται ανάγκη στον Λέοντα μετά τον χωρισμό. Αισθάνεται ανεπιθύμητος και ασήμαντος, που είναι δύο νέες έννοιες για τον Λέοντα.

Ο πληγωμένος Λέων θα δημοσιεύσει τις καλύτερες φωτογραφίες του στα social media και θα φοράει τα πιο λαμπερά ρούχα σε εξόδους για να προσπαθήσει να τραβήξει την προσοχή του πρώην του. Όμως ο Λέων πρέπει να αφήσει τον πρώην του να αποχωρήσει και να διοχετεύσει αυτή τη συμπεριφορά για να μπορέσει να γίνει η καλύτερη εκδοχή του εαυτού του.

Διάβασε και αυτό: 7 λόγοι για να αγαπήσεις έναν Αιγόκερω

Καρκίνος

Οι Καρκίνοι έχουν πολλά συναισθήματα. Όταν τα πράγματα είναι καλά, θα σε φροντίζουν όπως κανένας άλλος, αλλά εάν η σχέση σου με έναν Καρκίνο καταρρεύσει, να περιμένεις πολλή συναισθηματική αντίδραση.

Τη μια στιγμή θα σου στέλνει μηνύματα που θα λένε ότι του λείπεις και την άλλη στιγμή θα πετάει τα πράγματα σου έξω από το παράθυρο. Ως ζώδιο του νερού, ο Καρκίνος δυσκολεύεται να ελέγξει αυτές τις αντιδράσεις. Δεν ξέρει πώς να ελέγξει τα συναισθήματά του.

Το καβούρι έχει σκληρό εξωτερικό περίβλημα αλλά μαλακό εσωτερικό. Θα χρειαστεί να αφιερώσει χρόνο για να επιδιορθώσει τη ζημιά στο κέλυφος του.

Ταύρος

Ο πεισματάρης Ταύρος δυσκολεύεται να προσαρμοστεί στις αλλαγές και δεν θα παραδοθεί στα συναισθήματα θλίψης πολύ εύκολα.

Δεν μπορεί ποτέ να δει τα πράγματα από μια προοπτική εκτός από τη δική του, οπότε αγωνίζεται να νιώσει οτιδήποτε άλλο εκτός από θυμό και απογοήτευση απέναντι στον πρώην του.

Μερικές φορές απαιτείται κατανόηση σε έναν χωρισμό για να συνειδητοποιήσουμε ότι και ο πρώην πάσχει. Ο Ταύρος βάζει τα πάντα σε μια σχέση, οπότε όταν αποχωρεί χωρίς να αποκομίσει τίποτα για την προσπάθειά του, αισθάνεται προδομένος.

 

 

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ