Τα 5 ζώδια που δεν ανέχονται κανέναν να τους πει τι θα κάνουν | αστρολογια , θεματα | womenonly.gr | Αστρολογία
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ / ΘΕΜΑΤΑ
15:20
11/12/2019

Τα 5 ζώδια που δεν ανέχονται κανέναν να τους πει τι θα κάνουν

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Οι περισσότεροι άνθρωποι δεν ανταποκρίνονται καλά σε όσους προσπαθούν να τους επιβάλλουν πράγματα και αυτό μπορεί να είναι εξοργιστικό! Έχεις σκεφτεί, όμως, ότι μπορεί -και αυτό- να έχει κάποια σχέση με τ' άστρα; Ποια είναι τα ζώδι που δεν "σηκώνουν" και πολλά πολλά, σύμφωνα με την Christine Schoenwald του Your Tango.

Κριός

Όταν κάποιος λέει στον Κριό να μην κάνει κάτι ή να μην αναλάβει κάποιο ρίσκο, το μόνο που καταφέρνει είναι να τον κάνει πιο αποφασισμένο να το κάνει. Ο Κριός είναι ισχυρογνώμων και όποιος δεν τον υποστηρίζει, του είναι εμπόδιο.

Αν κάνουν λάθος, πρέπει να το κάνουν για να μάθουν. Ο Κριός δεν είναι για την αποφυγή αλλά για την εμπειρία. Αν κάνει λάθος, είναι εντάξει με το να το μάθει με τον σκληρό τρόπο, εφ 'όσον ήταν η απόφασή του.

Ταύρος

Ο Ταύρος είναι γνωστός για το ότι είναι πεισματάρης και δεν πιστεύει ότι κάποιος έχει λόγο για το τι πρέπει να κάνει. Αν κάποιος πει στον Ταύρο τι να κάνει, ο Ταύρος απλά θα τον αγνοήσει.

Οι συμβουλές, οι υποδείξεις και οι εντολές δεν τον ενοχλούν γιατί έχει τόσο ισχυρή ιδέα για τον εαυτό του και για το τι είναι καλύτερο για αυτόν. Δεν κάνει πράγματα χωρίς μεγάλη σκέψη και χωρίς να εξετάσει από πριν τις συνέπειες.

Διάβασε και αυτό: Τα 5 ζώδια που ανακατεύονται στις δουλειές των άλλων - και τους αρέσει

Λέων

Ο Λέων απλά δεν μπορεί να αντέξει να του λένε τι να κάνει! Είναι ηγέτης και είναι αυτός που δίνει εντολές, δεν τις ακολουθεί. Ξέρει τι θέλει, τι πρέπει να κάνει για να το πάρει και όταν δεν έχει τα επιθυμητά αποτελέσματα, ο Λέων αναλαμβάνει την πλήρη ευθύνη για τυχόν αστοχίες.

Είναι πολύ καλύτερο για τον Λέοντα να βρει το δικό του μονοπάτι απ 'ότι να δεχθεί κάποιον που θα τον καθοδηγήσει. Κανείς άλλος δεν είναι ειδικός εκτός από τον Λέοντα και θα πετύχει ή θα αποτύχει ακολουθώντας τα δικά του ένστικτα.

Δίδυμοι

Ένας Δίδυμος θα ακούσει κάποιον που του λέει τι πρέπει να κάνει, αλλά, τελικά, θα ακολουθήσει αυτό που λέει η καρδιά του. Χρειάζεται την ευελιξία και την ικανότητα να αλλάζει τα πράγματα.

Ίσως να μην υπάρχει σταθερότητα μερικές φορές, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν θα κάνει ότι χρειάζεται. Η λήψη αποφάσεων δεν είναι εύκολη για τον Δίδυμο, αλλά δεν θέλει κάποιον να αποφασίσει γι 'αυτόν.

Υδροχόος

Ο Υδροχόος είναι πολύ ανεξάρτητος για να θέλει κάποιον να του πει τι να κάνει και αν κάποιος το προσπαθήσει, θα τον βρει αντίθετο. Ο Υδροχόος θέλει να βρει εντελώς νέους τρόπους για να κάνει πράγματα και αν ακολουθήσει την καθοδήγηση κάποιου άλλου, αυτό μπορεί να καταπνίξει τη δημιουργικότητα και το καινοτόμο πνεύμα του.

Εάν ένας Υδροχόος δίνει το λόγο του ότι θα κάνει κάτι, θα το κάνει να συμβεί, εφ 'όσον δεν υπάρχει παρέμβαση από κάποιον που θα προσπαθήσει να τον βοηθήσει.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ