Τα 5 ζώδια που ανακατεύονται στις δουλειές των άλλων - και τους αρέσει | αστρολογια , θεματα | womenonly.gr | Αστρολογία
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ / ΘΕΜΑΤΑ
10:34
29/3

Τα 5 ζώδια που ανακατεύονται στις δουλειές των άλλων - και τους αρέσει

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Θέλεις να ξέρεις όλα όσα συμβαίνουν στη ζωή κάποιου άλλου, ακόμη και αν δεν θέλει να τα μοιραστεί μαζί σου; Ανακατεύεσαι συχνά και δίνεις συμβουλές χωρίς να στις έχουν ζητήσει; Με άλλα λόγια: φυτρώνεις εκεί που δεν σε σπέρνουν;

Η αστρολογία είναι ένας καλός προγνωστικός παράγοντας για τον προσδιορισμό του ποιος στη ζωή μας δρα με αυτόν τον τρόπο. Ενώ το ζώδιο σου είναι ένα από τα στοιχεία που επηρεάζουν τη συμπεριφορά σου, οι εμπειρίες που αποκτάς κατά τη διάρκεια της ζωής σου, συμβάλλουν επίσης στον προσδιορισμό του αν είσαι ανακατώστρα. Άρα λοιπόν, ποια είναι τα ζώδια, σύμφωνα με την Christine Schoenwald του Your Tango, που είναι ανακατώστρες και δεν κοιτάνε τη δουλειά τους;

Ταύρος

Ο Ταύρος ξέρει καλύτερα. Τέλος! Τι είδους άτομο θα ήταν αν δεν μοιραζόταν την τεχνογνωσία του με όσους έχουν ανάγκη; Το πρόβλημα είναι ότι ο Ταύρος δεν σκέφτεται αν η ανάμειξή του βοηθά ή χειροτερεύει την κατάσταση.

Μόλις αποφασίσει να ανακατευθεί, πηγαίνει μέχρι το τέρμα. Εάν πιστεύει ότι γνωρίζει καλύτερα για κάποιον, τίποτα δεν πρόκειται να τον εμποδίσει να εμπλακεί και αν τα πράγματα δεν πάνε καλά, είναι εντάξει με τον εαυτό του επειδή τουλάχιστον προσπάθησε.

Τοξότης

Ο Τοξότης θέλει απλώς να βοηθήσει. Είναι τόσο λάθος; Μπορεί να ανακατεύεται σε μια κατάσταση όπου η παρουσία του δεν εκτιμάται και μπορεί να χειροτερεύσει τα πράγματα, αλλά νομίζει ότι το κάνει σωστά.

Μερικές φορές είναι υπερβολικά αισιόδοξος και δεν εξετάζει όλες τις μεταβλητές ή μπορεί να λέει κάτι που χειροτερεύει την κατάσταση αντί να την κάνει καλύτερη. Τουλάχιστον ανακατεύεται αντί να στέκεται και να μην κάνει τίποτα.

Δίδυμοι

Εάν ένας Δίδυμος βλέπει αδικία ή κάποιον να κάνει κάτι που δεν πρέπει, τότε ανακατεύεται και προσπαθεί να διορθώσει τα λάθη. Μερικές φορές οι άνθρωποι δεν θέλουν ο Δίδυμος να τους υπερασπισθεί ή να τους επισημάνει ότι τα έχουν κάνει θάλασσα, αλλά ο Δίδυμος θα το κάνει ούτως ή άλλως.

Μιλάει και συμμετέχει ακόμη και αν η κατάσταση δεν έχει καμία σχέση με αυτόν. Δεν θα γίνει θεατής που περιμένει να συμβεί η καταστροφή. Όχι, θα κάνει κάτι ακόμα κι αν είναι λάθος.

Λέων

Όταν υπάρχει πρόβλημα, ο Λέων έχει την απάντηση. Εάν δεν κάνεις ότι πρέπει ή δεν αξιοποιείς στο έπακρο τις δυνατότητές σου, ο Λέων θα προσπαθήσει να σε οδηγήσει προς τη σωστή κατεύθυνση. Έχει μια ισχυρή αίσθηση του σωστού και λάθους και δεν θα ντραπεί να εκφράσει τη γνώμη του.

Ναι, ο Λέων είναι γνωστός ως παρεμβατικός και αυταρχικός, αλλά αυτός είναι. Έτσι, αυτό που μπορεί να θεωρήσεις ως ανάμειξη, είναι η δημιουργική επίλυση προβλημάτων.

Κριός

Στον Κριό αρέσει να χώνει τη μύτη του στις δουλειές των άλλων. Απλώς δεν μπορεί να βοηθήσει τον εαυτό του! Είναι παρορμητικός και έχει πρόβλημα να σταματήσει να δίνει συμβουλές ή προτάσεις.

Ο Κριός έχει τις καλύτερες προθέσεις και πραγματικά θέλει να βοηθήσει. Αλλά δεν καταλαβαίνει πάντα ότι η βοήθειά του δεν είναι επιθυμητή. Ο Κριός είναι σίγουρος και πιστεύει ότι αν οι περισσότεροι άνθρωποι ενεργούσαν όπως αυτός πιστεύει, ο κόσμος θα ήταν καλύτερος.

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ