Τα 4 πιο μαχητικά ζώδια | αστρολογια , θεματα | womenonly.gr | Αστρολογία
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ / ΘΕΜΑΤΑ
15:09
18/10

Τα 4 πιο μαχητικά ζώδια

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Υπάρχει κάτι καθησυχαστικό στον τρόπο με τον οποίο η αστρολογία, μας δίνει ουράνια εικόνα για τα εσωτερικά μας κίνητρα, τις επιθυμίες και τα χαρακτηριστικά μας. Ευτυχώς για εμάς, δεν χρειάζεται να γνωρίζουμε τις εξαιρετικά σχολαστικές λεπτομέρειες για να καταλάβουμε το πώς μας επηρεάζουν τα αστέρια. Η γνώση του ζωδίου σου, μπορεί να αποκαλύψει το γιατί έχεις τη φήμη ότι είσαι τολμηρή και επιθετική όταν πιστεύεις ότι έχεις δίκιο. Εάν είσαι ο τύπος που λες τη γνώμη σου ακόμα και αν ταράξεις τα νερά, τότε είναι πολύ πιθανό να ανήκεις σε ένα από τα 4 πιο μαχητικά ζώδια.

Κριός

Κριέ, είσαι ο καπετάνιος του πλοίου, οπότε δεν έχεις πρόβλημα να πας το σκάφος όπου θέλεις. Ο Κριός δεν έχει μόνο μια φλογερή ώθηση από την επιρροή του Άρη, αλλά είναι επίσης ένα ζώδιο της φωτιάς. Η ενέργεια της φωτιάς είναι τολμηρή, αμετανόητη και απλή με τις σκέψεις και τα συναισθήματα. Δεν υποχωρείς όταν πρόκειται να υπερασπιστείς τον εαυτό σου και έχεις την αντοχή να κρατήσεις μια διαμάχη για μέρες, αν το θέλεις πραγματικά.

Αυτά είναι τα 4 πιο προστατευτικά ζώδια

Λέων

Όταν πρόκειται να υπερασπιστείς τον εαυτό σου, δεν πτοείσαι, Λιονταρίνα. Ο κυρίαρχος πλανήτης σου είναι ο ήλιος και δίνεις μεγάλη σημασία όταν κάποιος σε πατρονάρει ή σου κλέβει τα φώτα της δημοσιότητας. Οι Λέοντες γνωρίζουν πότε έχουν δίκιο και δεν φοβούνται να θεωρηθούν ως «δραματικοί» ή «αυταρχικοί», όπως συχνά συμβαίνει. Είσαι επίσης μέρος της ομάδας των σταθερών ζωδίων, οπότε αν αισθανθείς ένα ίχνος παθητικής επιθετικότητας, καταπιέζεσαι και πεισματώνεις.

Σκορπιός

Πιθανότατα δεν είναι καλή ιδέα να υποτιμήσουμε τη μαχητική δύναμη ενός Σκορπιού. Σίγουρα, είσαι το πολικό αντίθετο ενός ζωδίου της φωτιάς, αλλά το να είσαι αξιοπρεπές ζώδιο έχει το κόστος του. Ο Σκορπιός προτιμά να διοχετεύει το πάθος του πιο διακριτικά. Πρέπει να διατηρήσει τη μυστηριώδη προσωπικότητα του ζωδίου του ενώ παραμένει πιστό στους επιθετικούς τρόπους που διέπουν τον κυρίαρχο πλανήτη του, Άρη, κάνοντάς τον Σκορπιό πιο πνευματώδη παρά αντιδραστικό όσον αφορά στη μαχητικότητα του.

Αυτά είναι τα 4 πιο παρορμητικά ζώδια

Τοξότης

Τοξότη, είσαι ελεύθερο πνεύμα και φυσικά περνάς καλά γιατί κατακτάς αυτό που θέλεις. Καθώς κυβερνάσαι από τον Δία, έχεις από τη φύση σου την τόλμη να είσαι δυνατή και περήφανη. Ο Δίας, ο πλανήτης της αφθονίας, της επέκτασης και της τύχης εξασφαλίζει ότι είσαι εξοπλισμένη με την εμπιστοσύνη και το πάθος να είσαι ευθύς άνθρωπος. Και αν αισθάνεσαι περιορισμένη ή εάν η ελευθερία σου έχει αφαιρεθεί, το παίρνεις προσωπικά. Ακριβώς όπως ένας τοξότης, θα στοχεύσεις με επιτυχία.

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ