Τα 3 ζώδια τα οποία θα έχουν το πιο δύσκολο φθινόπωρο | αστρολογια , θεματα | womenonly.gr | Αστρολογία
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ / ΘΕΜΑΤΑ
10:57
12/9

Τα 3 ζώδια τα οποία θα έχουν το πιο δύσκολο φθινόπωρο

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Υπάρχει πολλή διασκέδαση και αναποδιές σε αυτά που συμβαίνουν στα αστέρια αυτό το φθινόπωρο. Οι πλανήτες δεν αφήνουν σε χλωρό κλαρί το κάθε ζώδιο, φέρνοντας ένα μείγμα καλού και κακού, ωστόσο τρία ζώδια θα έχουν πραγματικά το χειρότερο φθινόπωρο μπροστά τους. Και, δυστυχώς, μερικοί θα περάσουν λίγο πιο δύσκολα από άλλους. Κουράγιο, όμως... Θα περάσει!

Ιχθείς

Ιχθύ σε περιμένει μια δύσκολη εποχή. Αρχικά, ξεκινάμε με τη διέλευση της Αφροδίτης στο ζώδιο του Τοξότη, η οποία έρχεται σε ορθή γωνία με το ζώδιό σου. Θυμήσου: Αυτή η πτυχή υποδηλώνει διχόνοια, άγχος και την αίσθηση ότι τα πράγματα είναι συνεχώς «σβησμένα». Περιμένεις απογοητεύσεις στον τομέα της αγάπης και του χρήματος από τις 7 Οκτωβρίου έως τις 4 Νοεμβρίου.

Στη συνέχεια, από τις 24 Νοεμβρίου έως τις 12 Δεκεμβρίου, ο Ερμής πηγαίνει στον Τοξότη, περιπλέκοντας τις προσπάθειες επικοινωνίας. Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, έχεις ακόμη και μια ηλιακή έκλειψη που έρχεται σε ορθή γωνία με το ζώδιό σου. Στο τέλος του φθινοπώρου, θα εισέλθει ο Άρης στον Τοξότη, τον πλανήτη του πολέμου και της επιθετικότητας, σε ένα φλογερό ζώδιο και πάλι σε ορθή γωνία με το ζώδιό σου. Θα υπάρξει λίγη ανακούφιση κατά τη διάρκεια της περιόδου του Σκορπιού (23 Οκτωβρίου έως 20 Νοεμβρίου), αλλά δεν θα πούμε ψέματα: θα είναι δύσκολα.

Αγαπάς ή μισείς το Φθινόπωρο; Η απάντησή σου μαρτυρά πολλά για τον χαρακτήρα σου

Παρθένος

Παρθένε, αφού το ζώδιό σου είναι απέναντι από τους Ιχθύες, τα ζώδια που βρίσκονται σε ορθή γωνία με τον ήλιο σου είναι και αυτά που είναι σε ορθή γωνία με τους Ιχθείς. Αυτό σημαίνει ότι αντιμετωπίζεις πολλές από τις ίδιες προκλήσεις που αναφέρθηκαν παραπάνω. Η ερωτική σου ζωή και η οικονομική σου επιτυχία πιθανότατα θα έχουν θέματα τον πρώτο καιρό του φθινοπώρου, με την επικοινωνία να ακολουθεί επίσης αργότερα.

Η ηλιακή έκλειψη πιθανότατα θα σε αναστατώσει - κάτι που είναι πραγματικά ανησυχητικό για έναν οργανωμένο Παρθένο όπως εσύ - αλλά ευτυχώς, η ενέργεια της έκλειψης έρχεται και φεύγει γρήγορα. Ο Άρης στον Τοξότη θα σε νευριάσει, αλλά η εποχή του Αιγόκερω στο χειμερινό ηλιοστάσιο θα σε ηρεμήσει και θα σε προσγειώσει.

Οι μεγαλύτερες τάσεις στα χρώματα των μαλλιών για το φετινό φθινόπωρο

Κριός

Ο Κριός δεν θα έχει τόσο άσχημο φθινόπωρο όσο οι Ιχθείς και ο Ζυγός, αλλά δεν θα είναι και ιδανικό. Κατά τη διάρκεια της περιόδου του Ζυγού (22 Σεπτεμβρίου έως 22 Οκτωβρίου) θα νιώσεις ισορροπημένη σε αυτό το ισορροπημένο ζώδιο του αέρα (το όμορφο αντίθετό σου!). Αλλά την εποχή του Σκορπιού, τα πράγματα γίνονται δύσκολα.

Όταν η Αφροδίτη εισέλθει στον Αιγόκερω στις 5 Νοεμβρίου (μένοντας εκεί μέχρι το 2022) η ερωτική σου ζωή θα δεχθεί σοβαρό πλήγμα, ιδιαίτερα όταν η Αφροδίτη γίνει ανάδρομη στις 19 Δεκεμβρίου. Αυτός ο συγκεκριμένος ανάδρομος μας κάνει να αμφισβητούμε τις σχέσεις μας, να ξαναεπισκεφτούμε τους πρώην και να θυμηθούμε το « παλιές καλές μέρες» (που πιθανότατα δεν ήταν καθόλου καλές). Πρόσθεσε τον Ερμή στον Αιγόκερω από τις 13 Δεκεμβρίου έως τις αρχές του 2022 και θα έχεις ένα πολυτάραχο τέλος φθινοπώρου.

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ