Τα 3 ζώδια τα οποία δεν θα περάσουν και πολύ καλά τον Οκτώβριο | αστρολογια , θεματα | womenonly.gr | Αστρολογία
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ / ΘΕΜΑΤΑ
8:09
1/10

Τα 3 ζώδια τα οποία δεν θα περάσουν και πολύ καλά τον Οκτώβριο

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Το φθινόπωρο συμβολίζει την πνευματική πράξη της αποχώρησης. Μετά από ένα πλούσιο και ζωντανό καλοκαίρι, το φθινόπωρο έρχεται για να ξεκινήσει η φυσική διαδικασία της αλλαγής. Τα φύλλα γίνονται καφέ και πορτοκαλί, αποκολλώνται από τα κλαδιά τους και παρασύρονται στο έδαφος. Ο αέρας αρχίζει να κρυώνει, υπενθυμίζοντάς μας να επιβραδύνουμε και να προετοιμαστούμε για τον χειμώνα. Οι μέρες μικραίνουν και οι νύχτες γίνονται μεγαλύτερες. Παρά το πόσο όμορφη μπορεί να είναι αυτή η κυκλική αλλαγή, δεν είναι πάντα εύκολη και αυτός είναι ένας λόγος για τον οποίο ο Οκτώβριος του 2021 θα είναι ο χειρότερος μήνας για τα 3 παρακάτω ζώδια, αλλά μην ανησυχείς. Είναι ανθεκτικά και θα επιβιώσουν.

Κριός

Ο Ερμής είναι ανάδρομος έως τις 18 Οκτωβρίου μέσω του έβδομου Οίκου των συνεργασιών σου. Μπορεί να αναγκαστείς να εκτιμήσεις την αλήθεια που υπάρχει μεταξύ εσού και ενός άλλου ατόμου. Ίσως η σχέση έχει αλλάξει και ήρθε η ώρα να επανεξετάσεις τους όρους. Ίσως ξεπερνας εντελώς τη σχέση. Τα πράγματα πιθανότατα θα φτάσουν στα άκρα γύρω από την πανσέληνο στον Κριό στις 20 Οκτωβρίου, όταν τα αληθινά συναισθήματά σου θα αναδυθούν σε μεγάλο βαθμό.

Τα 4 ζώδια που θα επηρεαστούν περισσότερο από τον ανάδρομο Ερμή του φθινοπώρου

Παρθένος

Με τον Ερμή, τον κυρίαρχο πλανήτη σου, εν μέσω μιας μπερδεμένης ανάδρομης πορείας μέχρι τις 18 Οκτωβρίου, μπορεί να αισθανθείς ότι αυτός ο μήνας ξεκινάει δύσκολα. Αυτός ο ανάδρομος λαμβάνει χώρα στον δεύτερο Οίκο της σταθερότητας, της αυτοεκτίμησης και φυσικά του διαθέσιμου εισοδήματος σου. Μπορεί να αισθάνεσαι σαν να μην πατάς στη γη όσο θα ήθελες, προκαλώντας σε να επανεξετάσεις την οπτική σου για αυτά που χρειάζεσαι και αυτά που δεν χρειάζεσαι.

Μπήκαμε στον Ζυγό: Πώς θα επηρεάσει η περίοδος αυτή το ζώδιο σου;

Ιχθείς

Είσαι ένα έντονα συναισθηματικό ζώδιο του νερού, πράγμα που σημαίνει ότι είσαι εξοικειωμένη με τη θλίψη. Και μέχρι τις 18 Οκτωβρίου, ο Ερμής θα είναι ανάδρομος στον όγδοο Οίκο του θανάτου και της αναγέννησης, κάτι που θα μπορούσε να προκαλέσει τις συγκρούσεις που νόμιζες ότι είχαν τελειώσει και επανέρχονται για να γίνουν ξανά πρόβλημα. Αυτός ο ανάδρομος θα μπορούσε επίσης να εγείρει ζητήματα οικειότητας, καθώς και δυσκολίες γύρω από την ικανότητά σου να επιβάλλεις όρια στις σχέσεις σου.

 

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ