Τα 3 ζώδια που θα ζήσουν τις πιο καυτές καλοκαιρινές νύχτες με νέες σχέσεις | αστρολογια , θεματα | womenonly.gr | Αστρολογία
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ / ΘΕΜΑΤΑ
12:51
6/8

Τα 3 ζώδια που θα ζήσουν τις πιο καυτές καλοκαιρινές νύχτες με νέες σχέσεις

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Στην καρδιά του καλοκαιριού βρισκόμαστε και αν δεν το έχεις καταλάβει ήδη, οι θερμοκρασίες ανεβαίνουν λίγο περισσότερο αυτό τον καιρό για μερικά ζώδια περισσότερο. Ισχύει όντως αυτό που υποστηρίζει η αστρολογία;

Καρκίνος

Παρά το γεγονός ότι είσαι ζώδιο του νερού, το ζώδιό σου ξεκινά την πιο καυτή εποχή του χρόνου, κάνοντας αυτή την εποχή να ασχολείται αποκλειστικά με εσένα. Το θερινό ηλιοστάσιο θα αναδείξει την αίσθηση του εαυτού και της ταυτότητάς σου, ενώ ταυτόχρονα θα ρίξει φως στις σχέσεις σου με τους άλλους, ιδιαίτερα στις 28 Ιουνίου, καθώς η πανσέληνος στον Αιγόκερω φωτίζει τον έβδομο Οίκο σου. Καλείσαι να μάθεις πώς να φροντίζεις τους άλλους χωρίς να παραμελείς τις δικές σου ανάγκες, οπότε γύρω από την πανσέληνο φρόντισε να αξιολογήσεις πώς σε εξυπηρετούν οι σχέσεις σου, όχι μόνο το αντίστροφο.

Αιγόκερως

Καθώς το θερινό ηλιοστάσιο φωτίζει τον έβδομο Οίκο των σχέσεών σου στις 21 Ιουνίου, οι ρομαντικές σου προσπάθειες θα μπουν στο επίκεντρο. Ως κάποια που τείνει να δίνει προτεραιότητα στην αυτοπειθαρχία και στην επίτευξη στόχων, αυτή η σεζόν μπορεί να φανεί κάπως άβολη για εσένα. Αυτή η εποχή είναι η ιδανική στιγμή για να δώσεις βάρος στις σχέσεις σου με τους άλλους. Πώς επιτρέπεις σε άλλους ανθρώπους να σε υποστηρίξουν συναισθηματικά; Έχεις την τάση να καταπιέζεις τα συναισθήματά σου κάτω από ένα στωικό εξωτερικό περίβλημα, αλλά οι άνθρωποι καταλαβαίνουν ότι μπορείς να δεις ακριβώς μέσα από την πανοπλία σου.

Ιχθείς

Στις 21 Ιουνίου, ο ήλιος μετατοπίζεται στον πέμπτο Οίκο της οικειότητας και της δημιουργικής έκφρασης, φέρνοντας φρέσκια, συναρπαστική νέα ενέργεια στην ερωτική σου ζωή. Είσαι το ζώδιο που είναι πιο πιθανό να έχει ένα καυτό καλοκαίρι, Ιχθύ και αν και μπορεί να μην διαρκέσει απαραίτητα για πάντα, θα μπορείς ακόμα να το απολαύσεις. Επίτρεψε στον εαυτό σου να αποδεχθεί το διασκεδαστικό, χαλαρό κομμάτι μιας καινούργιας γνωριμίας χωρίς καμία προσδοκία. Αξίζεις λίγη προσοχή.

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ