Τα 3 ζώδια που θα περάσουν καλύτερα την περίοδο του Τοξότη | αστρολογια , θεματα | womenonly.gr | Αστρολογία
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ / ΘΕΜΑΤΑ
8:19
24/11/2021

Τα 3 ζώδια που θα περάσουν καλύτερα την περίοδο του Τοξότη

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Μπήκαμε στην εποχή του Τοξότη η οποία είναι μια εποχή για περιπέτεια. Ως μεταβλητό ζώδιο της φωτιάς, η ενέργεια του είναι επεκτατική, ελπιδοφόρα και μοιάζει σχεδόν ότι όλα είναι πιθανά. Ως ζώδιο που κυβερνάται από τον Δία, ο Τοξότης έχει να κάνει με τη σταδιακή ανάπτυξη και την ομορφιά που έρχεται με την εμπειρία νέων πραγμάτων. Τώρα που ο Δίας δεν είναι πλέον ανάδρομος και ο Σκορπιός έχει τελειώσει, αυτή η ενέργεια θα είναι πολύ πιο εύκολο να αξιοποιηθεί, ειδικά για τα τρία παρακάτω τυχερά ζώδια που θα βιώσουν την καλύτερη εποχή του Τοξότη για το 2021.

Μπήκαμε στην περίοδο του Τοξότη: Τα 3 ζώδια που θα περάσουν λίγο πιο δύσκολα

Κριός

Ως το διεκδικητικό πρώτο ζώδιο του ζωδιακού κύκλου, τείνεις να δημιουργείς τη δική σου τύχη και η εποχή του Τοξότη σε υποστηρίζει πλήρως καθώς ο ήλιος διασχίζει τον ένατο Οίκο του ταξιδιού και της πνευματικότητας σου. Εάν υπάρχει ένα ταξίδι που ανυπομονούσες να κάνεις, τα αστέρια σίγουρα θα ευθυγραμμιστούν αρκετά για να κάνεις το άλμα, ακόμα κι αν είναι λίγο αυθόρμητο. Έχεις την τάση να απολαμβάνεις πολλές νέες και συναρπαστικές εμπειρίες κατά τη διάρκεια της εποχής του Τοξότη, οπότε επίτρεψε στον εαυτό σου να πας όπου θέλει ο άνεμος.

Λέων

Ως σταθερό ζώδιο της φωτιάς, σου αρέσει να βρίσκεσαι στη θέση του οδηγού όλων των προσπαθειών σου, αλλά καθώς ο ήλιος διασχίζει τον πέμπτο Οίκο της ευχαρίστησης και της δημιουργικότητας, θα είσαι πρόθυμη να περάσεις όλες τις εναλλαγές που έχει να προσφέρει η εποχή του Τοξότη στον τομέα της αυτοέκφρασης. Ως ζώδιο που κυβερνάται από τον ήλιο, θέλεις να λάμψεις όσο πιο φωτεινά γίνεται και τώρα είναι η τέλεια στιγμή να διοχετεύσεις αυτήν την ενέργεια στις δημιουργικές διεξόδους σου (και έχεις ακόμη και λίγη τύχη με το μέρος σου για να βοηθήσει).

Τοξότης

Είναι η εποχή σου, Τοξότη, και αυτό σημαίνει ότι όλα τα βλέμματα είναι στραμμένα πάνω σου. Καθώς ο ήλιος διασχίζει τον πρώτο Οίκο του εαυτού σου, θα βρεις ξανά τον τυχερό σου εαυτό και θα είναι απίστευτα εύκολο για εσένα να προχωρήσεις στον σκοπό σου. Ενώ η εποχή του Σκορπιού έχει την τάση να κάνει τα πράγματα λίγο θολά για εσένα, βαδίζεις σε μια ανανεωμένη περίοδο και η έκλειψη του Ηλίου στον Τοξότη στις 4 Δεκεμβρίου, θα σε βοηθήσει περαιτέρω σε ένα συναρπαστικό νέο κεφάλαιο.

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ