Τα 3 ζώδια που θα έχουν το καλύτερο φθινόπωρο | αστρολογια , θεματα | womenonly.gr | Αστρολογία
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ / ΘΕΜΑΤΑ
7:28
13/9

Τα 3 ζώδια που θα έχουν το καλύτερο φθινόπωρο

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

To φθινόπωρο είναι απίστευτο και αξίζει να το απολαμβάνεις κάθε στιγμή! Για τρία, μάλιστα, συγκεκριμένα ζώδια, είναι εγγυημένο ότι θα έχουν το καλύτερο φθινόπωρο από όλα.

Τοξότης

Τοξοτίνα, αυτό το φθινόπωρο θα σου φανεί εύκολο. Ενώ οι εκλείψεις έχουν επιπτώσεις σε όλους μας, εσύ θα έχεις την άνεση να κοιτάξεις μπροστά καθώς το καλοκαίρι φεύγει. Η πρώτη ευεργετική πτυχή για να περιμένεις αυτό το φθινόπωρο είναι η Αφροδίτη να μετακομίσει στο ζώδιό σου στις 7 Οκτωβρίου, όπου θα ξεκουραστεί έως τις 4 Νοεμβρίου. Ο πλανήτης της αγάπης και του χρήματος, σου χαμογελά, ενισχύοντας την ένταση της ρομαντικής σου ζωής και την οικονομική σου σταθερότητα.

Στη συνέχεια, ο Ερμής ταξιδεύει μέσα από το ζώδιό σου από τις 24 Νοεμβρίου έως τις 12 Δεκεμβρίου, ενθαρρύνοντάς σε να μιλήσεις με σαφήνεια και ευκολία. Ο Άρης στο ζώδιό σου από τις 13 Δεκεμβρίου και μετά σου δίνει μια έκρηξη έντασης. Τέλος, η ίδια η περίοδος του Τοξότη είναι από τις 21 Νοεμβρίου έως τις 20 Δεκεμβρίου, οπότε χρησιμοποίησε αυτήν την περίοδο για να απολαύσεις την αίσθηση ότι όλα είναι ελεγχόμενα και εστιασμένα εκεί που θέλεις.

Τα 3 ζώδια τα οποία θα έχουν το πιο δύσκολο φθινόπωρο

Δίδυμοι

Διδυμάκι, είσαι το ζώδιο απέναντι από τον Τοξότη, έτσι πολλά από τα αστρολογικά γεγονότα του φθινοπώρου εξισορροπούν τη φύση σου. Όπως και ο Τοξότης, η Αφροδίτη στον Τοξότη από τις 7 Οκτωβρίου έως τις 4 Νοεμβρίου, θα σε επηρεάσει βαθιά. Ενώ συχνά τείνεις να είσαι ασταθής και απομακρυσμένη, Διδυμάκι, αυτή η Αφροδίτη στον Τοξότη θα σου προσδώσει πολύ απαραίτητο πάθος και θαλπωρή. Ο Ερμής στον Τοξότη θα προσφέρει παρόμοιο αποτέλεσμα εξισορρόπησης - πιθανότατα θα αισθανθείς πιο αναγκασμένη να μιλήσεις για τον εαυτό σου.

Μόλις ο Άρης μπει στον Τοξότη στα τέλη του φθινοπώρου (13 Δεκεμβρίου), θα νιώσεις ισορροπημένη και δυνατή. Άφησε αυτήν την ενέργεια του ζωδίου της φωτιάς να σε ζεστάνει και χρησιμοποίησε την προς όφελός σου-αυτή είναι μια εξαιρετική στιγμή για να ποντάρεις στη διεκδίκηση της ζωής σου συναισθηματικά και πρακτικά.

Αγαπάς ή μισείς το Φθινόπωρο; Η απάντησή σου μαρτυρά πολλά για τον χαρακτήρα σου

Σκορπιός

To φθινόπωρο είναι η εποχή σου, Σκορπίνα. Η φύση σου είναι άρρηκτα δεμένη με αυτήν την εποχή του χρόνου. Η «εποχή» σου θα είναι καλύτερη από τις 23 Οκτωβρίου έως τις 20 Νοεμβρίου, όταν ο άνεμος δυναμώνει και οι νύχτες μακραίνουν. Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, θα νιώσεις την επιρροή του Άρη στο ζώδιό σου (30 Οκτωβρίου έως 12 Δεκεμβρίου) και του Ερμή στο ζώδιό σου (5 Νοεμβρίου έως 23 Νοεμβρίου). Προετοιμάσου για να νιώσεις μια βαθιά ένεση αυτοπεποίθησης . Ο ήλιος, ο Άρης και ο Ερμής ευθυγραμμίζονται για να ενισχύσουν τη μαγική, διαισθητική σου ενέργεια.

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ