Τα 3 ζώδια που θα έχουν επαφή με τους πρώην τους κατά τη διάρκεια του ανάδρομου Ερμή | αστρολογια , θεματα | womenonly.gr | Αστρολογία
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ / ΘΕΜΑΤΑ
7:46
26/6

Τα 3 ζώδια που θα έχουν επαφή με τους πρώην τους κατά τη διάρκεια του ανάδρομου Ερμή

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Έχεις διαγράψει τον πρώην σου από τη ζωή σου πριν από αιώνες, αλλά ξαφνικά αποκτάς εμμονή μαζί του και δεν έχεις ιδέα γιατί; Λοιπόν, μπορεί να φταίει ο ανάδρομος Ερμής στον οποίο έχουμε μπει εδώ και μια εβδομάδα. Σίγουρα, ο ανάδρομος έχει μια κακή φήμη για την αναστάτωση που προκαλεί στις ερωτικές μας ζωές με τους πιο περίεργους τρόπους. Αλλά μπορεί πραγματικά να είναι μια καλή στιγμή για να αναλογιστούμε το παρελθόν και να ξεκαθαρίσουμε τυχόν συναισθηματικά φορτία που μας εμποδίζουν να έχουμε τη σχέση που θέλουμε. Εάν είσαι Παρθένος, Αιγόκερως ή Ιχθείς, θεώρησε τον εαυτό σου πολύ τυχερό (ή μήπως όχι;). Σύμφωνα με την αστρολόγο Haley Comet, που μίλησε στο Bustle, αυτά τα τρία ζώδια είναι πιθανότερο να έρθουν σε επαφή με έναν πρώην κατά τη διάρκεια του ανάδρομου Ερμή.

Παρθένος

Ο ανάδρομος Ερμής θα είναι μια περίοδος θεραπείας για τον Παρθένο, ειδικά αν ο πρώην βρίσκεται ακόμη στην ομάδα φίλων του. Εάν έχεις περάσει πρόσφατα έναν χωρισμό με κάποιον που πρέπει να βλέπεις τακτικά, αυτή η συγκεκριμένη ανάδρομη πορεία θα δημιουργήσει μια συναισθηματική βάση για να θεραπεύσεις αυτήν τη σχέση. «Ποτέ δεν είναι εύκολο να βλέπεις στα social media έναν πρώην να βγαίνει με τους φίλους σου ή να βρίσκεται στο ίδιο επαγγελματικό περιβάλλον, αλλά τα συναισθηματικά θεραπευτικά νερά του Καρκίνου επιτρέπουν στον Παρθένο να κάνει μια κουβέντα και να ελαχιστοποιήσει κάθε αμηχανία με έναν πρώην», λέει η Comet.

Διάβασε και αυτό: Κρατάς φωτογραφίες του πρώην σου; Να τι σημαίνει για εσένα

Αιγόκερως

Η καλοκαιρινή ανάδρομη πορεία του Ερμή θα πραγματοποιηθεί στον έβδομο Οίκο των στενών σχέσεων του Αιγόκερω, οπότε οι άνθρωποι που ανήκουν σε αυτό το ζώδιο μπορεί να ζήσουν συναισθηματική προσέγγιση από τους πρώην που ήταν πραγματικά σημαντικοί για αυτούς. Σύμφωνα με την Comet, ο Αιγόκερως θα αισθανθεί μια εσωτερική ώθηση για να βρει τη γαλήνη με τις παλιές αγάπες και να προχωρήσει μπροστά. «Ο Αιγόκερως κάνει πολλή εσωτερική ανάλυση γύρω από αυτό που τον κάνει να αισθάνεται ασφαλής και τον στηρίζει συναισθηματικά στις σχέσεις», λέει. Μπορεί να επικοινωνήσει με έναν πρώην μέσα στις επόμενες εβδομάδες εάν αισθάνεται ότι απαιτείται συνομιλία για να κλείσει εντελώς αυτό το κεφάλαιο.

 

Ιχθείς

Σε αντίθεση με τον Παρθένο και τον Αιγόκερω, που θα προσπαθήσουν να λυτρωθούν από σχέσεις, οι Ιχθείς είναι πιο πιθανό να έρθουν σε επαφή με πρώην με τους οποίους πέρασαν πολύ καλά. Σύμφωνα με την Comet, ο Ερμής θα μετακινηθεί προς τα πίσω στον πέμπτο Οίκο του ρομαντισμού και της δημιουργικότητας των Ιχθύων, οπότε οι Ιχθείς θα θέλουν να ξανασυνδεθούν με ανθρώπους με σκοπό να θυμηθούν τα καλά. Εάν δουλεύουν σε ένα δημιουργικό project, μπορεί ακόμη και να απευθυνθούν στον πρώην τους για έμπνευση.

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ