Τα 3 ζώδια που θα επηρεαστούν λιγότερο από τον χειμωνιάτικο ανάδρομο Ερμή | αστρολογια , θεματα | womenonly.gr | Αστρολογία
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ / ΘΕΜΑΤΑ
7:21
29/1

Τα 3 ζώδια που θα επηρεαστούν λιγότερο από τον χειμωνιάτικο ανάδρομο Ερμή

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Δεν είναι και η καλύτερη είδηση αλλά ο ανάδρομος Ερμής είναι προ των πυλών, ξεκινώντας στις 30 Ιανουαρίου και διαρκώντας έως τις 20 Φεβρουαρίου και ως συνήθως, θα πρέπει να περιμένουμε δυσκολίες στις επικοινωνίες, τεχνολογικές δυσλειτουργίες, προβλήματα συγχρονισμού και σύγχυση στις σκέψεις μας. Μερικά ζώδια θα επηρεαστούν πολύ, ωστόσο, για τα λίγα τυχερά ζώδια που επηρεάζονται λιγότερο από τον χειμωνιάτικο ανάδρομο Ερμή του 2021, τα πράγματα μπορεί να λειτουργήσουν λίγο πιο ομαλά.

Ποια είναι, λοιπόν, τα 3 ζώδια που επηρεάζονται λιγότερο από τον χειμωνιάτικο ανάδρομο Ερμή.

Δίδυμοι

Ο Ερμής είναι ο κυβερνών πλανήτης σου, οπότε όταν γίνει ανάδρομος, σίγουρα θα αισθανθείς τα αποτελέσματά του, αλλά αυτή τη φορά, ίσως να είναι λίγο πιο εύκολο. Είναι λιγότερο πιθανό να υποφέρεις από εσφαλμένες επικοινωνίες στην προσωπική σου ζωή, ειδικά μάλιστα αν πρόκειται να αγωνιστείς με ζητήματα που αφορούν τη μεγάλη εικόνα, όπως το να αναζητήσεις μεγαλύτερη διαύγεια για το μέλλον ή να κατανοήσεις νέες ιδέες. Μπορεί να είναι δύσκολο να κατανοήσεις όλες τις γνώμες που πετάγονται μπροστά από το οπτικό σου πεδίο ή να βρεις την προσωπική σου αλήθεια σε ένα συνοθύλευμα απόψεων.

Καρκίνος

Υπάρχουν καλά και όχι τόσο καλά νέα, Καρκινάκι. Τα καλά νέα είναι ότι πολλές από αυτές τις ανάδρομες ενέργειες στο διάγραμμα σου θα πραγματοποιούνται εσωτερικά, κάτω από την επιφάνεια του υλικού κόσμου σου - οπότε είναι λιγότερο πιθανό να επηρεάσεις σε μεγάλο βαθμό την καθημερινή σου ζωή με τις συνήθεις ανάδρομες παρεμβολές. Τα όχι τόσο καλά νέα είναι ότι αυτή η ανάδρομη πορεία θα μπορούσε να σε οδηγήσει σε ένα συναισθηματικό ταξίδι που απαιτεί αναζήτηση ψυχής, ευπάθεια και εσωτερική δύναμη. Αλλά ως ένα συναισθηματικά προσαρμοσμένο ζώδιο του νερού, δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα να σερφάρεις στα κύματα των δικών σου συναισθημάτων.

Ιχθείς

Ευτυχώς για σένα, Ιχθύ, αυτή η ανάδρομη πορεία δεν αναμειγνύεται τόσο πολύ με την καθημερινή σου ρουτίνα, οπότε ενώ πρέπει να συνεχίσεις να λαμβάνεις τις συνήθεις προφυλάξεις για τον ανάδρομο Ερμή, ενδέχεται να μην παλεύεις όσο μερικά ζώδια. Αυτό που σου ζητάει αυτή η ανάδρομη πορεία είναι να βρεις την αλήθεια μέσω της πνευματικής σου έκφρασης. Αυτήν τη στιγμή, μπορεί να παλεύεις με υπαρξιακά συναισθήματα που είναι δύσκολο να διατυπωθούν με λόγια, τα οποία θα μπορούσαν να σε κάνουν να νιώσεις απομονωμένη. Αντί να προσπαθείς να αντισταθείς στην αίσθηση της μοναξιάς, στηρίξου σε αυτήν και αποδέξου τη μυστική πλευρά σου.

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ