Τα 3 ζώδια που θα επηρεαστούν λιγότερο από την πανσέληνο του Μαρτίου | αστρολογια , θεματα | womenonly.gr | Αστρολογία
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ / ΘΕΜΑΤΑ
8:14
27/3

Τα 3 ζώδια που θα επηρεαστούν λιγότερο από την πανσέληνο του Μαρτίου

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Η πρώτη πανσέληνος της άνοιξης έρχεται για να μας βοηθήσει να ανθίσουμε. H πανσέληνος θα ανέβει στον ουρανό στις 28 Μαρτίου και θα φέρει διαπροσωπικές αποκαλύψεις που θα μπορούσαν να συγκλονίσουν τον κόσμο μας. Σε τελική ανάλυση, οι πανσέληνοι στην αστρολογία σχεδόν πάντα οδηγούν σε έντονες κορυφώσεις και σημαντικά συμπεράσματα. Αλλά ενώ μερικά ζώδια θα επηρεαστούν περισσότερο από αυτή την πανσέληνο, ιδού για ποια ζώδια οι επιπτώσεις θα είναι ανεπαίσθητες,

Δίδυμοι

Οι πανσέληνοι μπορεί μερικές φορές να φέρουν έντονα συναισθήματα αλλά αυτή τη φορά, Διδυμάκι, θα αισθάνθείς κοινωνική. Ανθίζεις με δημιουργικότητα κάτω από τις ακτίνες αυτού του φεγγαριού, οπότε είναι η κατάλληλη στιγμή να ξεκινήσεις ένα καλλιτεχνικό έργο, χόμπι ή πάθος. Μην σπαταλήσεις αυτήν την ώθηση έμπνευσης, καθώς έχεις την ευκαιρία να κάνεις κάποια σοβαρή πρόοδο εάν σκέπτεσαι να αναδείξεις τα παιχνιδιάρικα οράματά σου! Επειδή αυτή η πανσέληνος θα επηρεάσει τον τομέα των ραντεβού του ζωδιακού σου χάρτη, είναι επίσης μια εξαιρετική στιγμή για να φλερτάρεις και να δώσεις βάρος στις ρομαντικές σου σχέσεις.

Διάβασε και αυτό: Περπάτημα: Πόσα βήματα πρέπει να περπατάω καθημερινά για να έχω μια ικανοποιητική φυσική κατασταση

Σκορπιός

Οι πανσέληνοι μας κάνουν να νιώθουμε πιο κοινωνικοί και εξωτερικά εστιασμένοι. Αλλά αυτή τη φορά, Σκορπίνα, πιθανότατα θα σε ενδιαφέρει περισσότερο να την περάσεις πιο ανώδυνα. Μετά το συναισθηματικά υψηλό σημείο που σε έφερε το νέο φεγγάρι στους Ιχθείς νωρίτερα αυτό το μήνα, χρησιμοποίησε αυτό το φεγγάρι ως ευκαιρία για να επαναφορτίσεις τις πνευματικές και σωματικές σου μπαταρίες. Προκειμένου να δημιουργήσουμε πραγματική ισορροπία στη ζωή μας, μερικές φορές πρέπει να απομακρυνθούμε από την καθημερινή ρουτίνα και να έρθουμε σε επαφή με τους αληθινούς εαυτούς μας, ώστε να μπορούμε να εκτιμήσουμε τι λείπει και τι πρέπει να περιορίσουμε.

Αυτό το διάβασες; Friends with benefits: Οι 8 βασικοί κανόνες για να διατηρήσεις μια τέτοια σχέση

Ιχθείς

Αν και αυτή η πανσέληνος είναι πιθανό να είναι συναισθηματική για εσένα, Ιχθύ, θα νιώσεις λιγότερο τις επιπτώσεις σε σύγκριση με τα περισσότερα άλλα ζώδια. Αυτό συμβαίνει επειδή λαμβάνει χώρα στον μεταμορφωτικό όγδοο Οίκο σου, κάτι το οποίο θα σε βοηθήσει να αλλάξεις τη δυναμική στις σχέσεις σου, κάνοντας δουλειά κάτω από την επιφάνεια. Η κλίση στη μυστικιστική πλευρά σου είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να δουλέψεις με αυτήν τη σεληνιακή ενέργεια. Μόλις έρθεις σε επαφή με τον εσωτερικό σου εαυτό, θα είσαι σε θέση να προχωρήσεις πιο αποτελεσματικά με τον καθορισμό ορίων, αφήνοντας την ευάλωτη πλευρά σου να εμφανισθεί με ασφαλή και υγιή τρόπο.

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ