Τα 3 ζώδια που θα αντιμετωπίσουν δυσκολίες στις γιορτές | αστρολογια , θεματα | womenonly.gr | Αστρολογία
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ / ΘΕΜΑΤΑ
9:17
21/12/2021

Τα 3 ζώδια που θα αντιμετωπίσουν δυσκολίες στις γιορτές

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Η περίοδος των γιορτών είναι σε πλήρη εξέλιξη, γεμίζοντας μας με αισιοδοξία καθώς κρεμάμε τα φωτάκια, διακοσμούμε τα διαμερίσματά μας και προγραμματίζουμε χρόνο με τα αγαπημένα μας πρόσωπα. Υπάρχουν όμως και περιπτώσεις όπου αυτές οι γιορτές μπορεί να επιφυλάσσουν όχι και τόσο ευχάριστες εκπλήξεις. Σύμφωνα με την αστρολογία, όσοι ανήκουν στα τρια παρακάτω ζώδια θα πρέπει να προσέξουν ιδιαίτερα αυτές τις γιορτές.

Τα 3 ζώδια τα οποία θα περάσουν ιδανικές γιορτές

Κριός

Κριέ, αυτές οι γιορτές φέρνουν λίγη ακαταστασία για εσένα. Οι περίεργες τοποθετήσεις έχουν ήδη ξεκινήσει, με την Αφροδίτη στον Αιγόκερω να ευθυγραμμίζεται στο ζώδιό σου μέχρι την επόμενη χρονιά. Η Αφροδίτη κινείται επίσης ανάδρομη από τις 19 Δεκεμβρίου έως τις 28 Ιανουαρίου, οπότε ετοιμάσου να εμφανιστούν οι πιο γλοιώδεις πρώην σου απλώς και μόνο για να σε εξοργίσουν στην αλλαγή της χρονιάς.

Ο Ερμής κάθεται στον Αιγόκερω σε ένα παρόμοιο χρονικό πλαίσιο (13 Δεκεμβρίου έως 1 Ιανουαρίου), ευθυγραμμισμένος στο ζώδιό σου, κάνοντας σε να επικοινωνείς με θυμό. Πάρε μια βαθιά ανάσα και προσπάθησε να διοχετεύσεις τουλάχιστον λίγη χαρά για τις γιορτές!

Christmas antipasto: Η μητέρα της Kate Midletton προτείνει το πιο εναλλακτικό, γιορτινό πρώτο πιάτο

Ζυγός

Ζυγέ, εσύ και ο Κριός είστε λίγο πολύ στην ίδια θέση για τις γιορτές καθώς περιμένετε ένα συνονθύλευμα απογοητεύσεων και αλληλεπιδράσεων με άτομα που απλά δεν θέλετε να δείτε (πρώην, αγενείς θείους και παρόμοια). Η Αφροδίτη στον Αιγόκερω (ειδικά όταν είναι ανάδρομη) είναι μια από τις πιο σκοτεινές διελεύσεις που σου συμβαίνουν αυτή την εποχή. Η συνήθως ισορροπημένη φύση σου ως Ζυγός θα αναστατωθεί από παλιές σχέσεις (ένα αίσθημα οπισθοδρόμησης όταν βρίσκεσαι κοντά σε παλιούς φίλους και την οικογένειά σου).

Αυτός ο ενοχλητικός Ερμής στον Αιγόκερω θα σε κάνει να νιώθεις ότι τα λόγια σου απλά δεν έχουν νόημα (ακόμα και όταν προσπαθείς να είσαι ιδιαίτερα εμφατική) και ο Άρης στον Αιγόκερω θα σε πείσει ότι οι προσπάθειές σου για τις ελπίδες και τα όνειρά σου δεν οδηγούν πουθενά.

Μηλόπιτα και για τις γιορτές - Η συνταγή που θα σε "σώσει"

Σκορπιός

Σκορπιέ, το φορτίο σου δεν είναι τόσο κακό όσο αυτό του Κριού και του Ζυγού, αλλά δεν είναι και πολύ θετικό. Κάτι σχετικά με την περίοδο των γιορτών θα σε εξοργίσει (που είσαι ήδη ευερέθιστο πλάσμα). Οι δυσκολίες άρχισαν για εσένα γύρω στην Πανσέληνο, κάτι που θα ξεκινήσει μια σειρά από απογοητευτικά αστρολογικά γεγονότα.

Η μεγαλύτερη πλανητική ενόχληση για εσένα θα είναι ο Ερμής, του οποίου η επιρροή είναι τόσο σημαντική στις γιορτές καθώς προσπαθούμε να επικοινωνήσουμε με δεκάδες συγγενείς και αγαπημένα μας πρόσωπα. Ο Ερμής κινείται ανάδρομα και στον Αιγόκερω και στον Υδροχόο (σε τετράγωνο) από τις 14 Ιανουαρίου έως τις 2 Φεβρουαρίου, ξεκινώντας το νέο έτος με ακατάστατο τρόπο.

 

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ