Τα 3 ζώδια που ξέρουν να δίνουν τα πιο αισθησιακά φιλιά | αστρολογια , θεματα | womenonly.gr | Αστρολογία
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ / ΘΕΜΑΤΑ
7:43
2/4

Τα 3 ζώδια που ξέρουν να δίνουν τα πιο αισθησιακά φιλιά

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Yπάρχουν λίγα πράγματα καλύτερα από το να πάρεις ένα φιλί στο τέλος ενός επιτυχημένου ραντεβού από κάποιον που ξέρει ακριβώς τι κάνει. Πώς όμως θα ξέρεις από πριν αν το φιλί θα είναι και αυτό επιτυχημένο; Η αστρολογία έχει απάντηση και σε αυτό. Υπάρχουν 3 ζώδια που δίνουν τα πιο αισθησιακά φιλιά στον ζωδιακό χάρτη.

Τοξότης

Επειδή οι Τοξότες είναι τόσο τολμηροί και εξωστρεφείς από τη φύση τους, δίνουν τα απόλυτα φιλιά. Δεν σε φιλάνε απλά στο μάγουλο και σου λένε καληνύχτα. Θα σε κάνουν να ανατριχιάσεις με το φιλί τους και θα σε μεταφέρουν νοερά στο πιο ρομαντικό μέρος του κόσμου. Και παρεμπιπτόντως, οι Τοξότες κάνουν το καλύτερο one night stand.

 Σκορπιός

Ο Σκορπιός είναι εξίσου παθιασμένος με τον Τοξότη, αλλά προσφέρει επίσης μια τρυφερή και διαισθητική πινελιά. Ενώ ο Τοξότης επιλέγει θεαματικές χειρονομίες, ο Σκορπιός είναι πιο ιδιωτικός για τη ρομαντική του ζωή. Αν έχεις μια σημαντική τοποθέτηση στον Σκορπιό,  ξέρεις ότι το μυστήριο είναι πάντα μέσα σου. Η μαγεία σου συμβαίνει ιδιωτικά, όπου μπορείς να συντονιστείς ακριβώς με αυτό που χρειάζεται ο καλός σου.

Παρθένος

O Παρθένος δίνει μεγάλη σημασία στο φιλί αλλά ποτέ δεν θα ψάξει στο Google για το «πώς να φιλήσεις». Είναι αφοσιωμένος στο σωστό! Ο Παρθένος φιλάει υπέροχα όχι επειδή είναι φυσικά αισθησιακός (Μερικές φορές η ενέργεια του Παρθένου μπορεί να είναι λίγο… αμήχανη). Αλλά επειδή εργάζεται σκληρά για να βεβαιωθεί ότι ο σύντροφος ή ο εραστής του, νοιώθει τη φροντίδα του. Θέλει να είναι ο καλύτερος σε όλα! Αυτή η εργασιακή ηθική του Παρθένου, είναι που τον καθιστά έναν αφοσιωμένο μετρ του φιλιού.

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ