Τα 3 ζώδια που είναι πιο πιθανόν να σου ραγίσουν την καρδιά σε μια σχέση | αστρολογια , θεματα | womenonly.gr | Αστρολογία
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ / ΘΕΜΑΤΑ
9:01
28/11/2021

Τα 3 ζώδια που είναι πιο πιθανόν να σου ραγίσουν την καρδιά σε μια σχέση

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Kανείς δεν μπορεί να ξεφύγει από μια ερωτική απογοήτευση. Ακόμη και οι άνθρωποι που εμπιστεύεσαι περισσότερο μπορεί κατά καιρούς να σε πληγώσουν, αλλά να ξέρεις ότι είσαι αρκετά δυνατή για να επιβιώσεις και να αγαπήσεις χωρίς φόβο.

Τα 3 παρακάτω ζώδια είναι αυτά που είναι πιθανότερο να σου ραγίσουν την καρδιά και αυτό είναι κάτι που πρέπει να γνωρίζεις πριν κάνεις μια σχέση μαζί τους.

Τοξότης

Ο Τοξότης θα βάζει πάντα τις ανάγκες και τις επιθυμίες του πάνω από οποιονδήποτε άλλον. Αν θέλεις να κάτσει για λίγο κοντά σου, δεν είναι και η καλύτερη ιδέα, γιατί τα ταξιδιωτικά του σχέδια έχουν ήδη γίνει ή έχει ήδη αποφασίσει να επιτύχει έναν συγκεκριμένο στόχο για τον εαυτό του. Και αυτός μπορεί να μην περιλαμβάνει εσένα.

Είναι πολύ εγωκεντρικός και ο εαυτός του είναι πάντα η πρώτη του προτεραιότητα. Το χειρότερο είναι ότι αφού σου ραγίσει την καρδιά, δεν πρόκειται να καταλάβει γιατί νιώθεις τόσο πολύ πόνο.

Οι Τοξότες δεν είναι γνωστοί για την ενσυναίσθησή τους ή για το ότι μπορούν να δουν τα πράγματα από τη σκοπιά κάποιου άλλου, επομένως θα αναρωτιούνται γιατί απλώς δεν το ξεπερνάς.

Μόλις χώρισες; 10 συμβουλές για να ανακάμψεις λίγο πιο εύκολα

Υδροχόος

Ο Υδροχόος δεν χρειάζεται καν να χωρίσει μαζί σου για να σου ραγίσει την καρδιά. Θα φλερτάρει με άλλους ανθρώπους ακριβώς μπροστά σου, έχοντας πλήρη επίγνωση του τι κάνει και στη συνέχεια απαθής θα σου πει ότι σε αγαπάει και δεν θέλει ποτέ να φύγει από κοντά σου.

Όταν σε χωρίσει, θα το κάνει με ένα αίσθημα πνευματικής ανωτερότητας, σαν να μην μπορείς να καταλάβεις τις μεγάλες πνευματικές του ανάγκες.

Αν θέλεις να τον εκδικηθείς, προσπάθησε να τον βάλεις να τελειώσει τα πράγματα μαζί σου σε δημόσιο χώρο καθώς οι συναισθηματικές εκδηλώσεις τον κάνουν να νιώθει πολύ άβολα και αν αρχίσεις να φωνάζεις, θα καταλάβει γιατί είσαι τόσο θυμωμένη.

Μόλις χώρισες; Τα 4 σημάδια που σε βοηθούν να καταλάβεις ότι είσαι έτοιμη για νέα σχέση

Δίδυμοι

Ποτέ δεν θα μάθεις ακριβώς πού βρίσκεσαι με τον Δίδυμο. Τη μια στιγμή, σε κατακλύζει με αγάπη και λουλούδια και την επόμενη, δείχνει ότι σε έχει ξεχάσει εντελώς. Δεν βρίσκεις ποτέ άκρη με έναν Δίδυμο.

Αν και μπορεί να μην αποτελεί έκπληξη όταν σε χωρίσει, θα εξακολουθεί να σε πονάει φρικτά. Νόμιζες ότι σε καταλάβαινε πραγματικά και δεν έκανε ποτέ τόσο βαθιές συζητήσεις όπως έκανε με σένα. Είναι έξυπνος και γοητευτικός, αλλά είναι επίσης επικίνδυνος όταν πρόκειται για την καρδιά σου.

Είναι πιο πιθανό να σου δίνει λίγες ελπίδες και στη συνέχεια να σε χωρίσει επίσημα, κάτι που θα πονέσει ακόμα περισσότερο.

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ