Τα 3 ζώδια που είναι λιγότερο πιθανό να απατήσουν σε μια σχέση | αστρολογια , θεματα | womenonly.gr | Αστρολογία
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ / ΘΕΜΑΤΑ
9:31
9/11/2021

Τα 3 ζώδια που είναι λιγότερο πιθανό να απατήσουν σε μια σχέση

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Είναι μια πικρή αλήθεια ότι μερικοί άνθρωποι δεν είναι πιστοί στις ρομαντικές και σεξουαλικές σχέσεις, οπότε όταν βρεις έναν σύντροφο πιστό και αφοσιωμένο, κοίτα να τον κρατήσεις κοντά σου! Και με την ευκαιρία τσέκαρε και αυτό, γιατί τις περισσότερες φορές αυτοί οι σύντροφοι θα ανήκουν σε ένα από τα 3 παρακάτω ζώδια που είναι το λιγότερο πιθανόν να απατήσουν.

Καρκίνος

Ο Καρκίνος είναι το ζώδιο του ζωδιακού κύκλου που είναι λιγότερο πιθανόν να απατήσει τον σύντροφο του. Η πίστη είναι πρακτικά γραμμένη στον ηθικό του κώδικα—μαζί με το να προστατεύει τους φυσικούς του χώρους (οι Καρκίνοι λατρεύουν να έχουν στα σπίτια τους τη μέγιστη σταθερότητα) και είναι επίσης υπερπροστατευτικοί για τις σχέσεις τους.

Οι Καρκίνοι αγαπούν τα πάντα σχετικά με τις αφοσιωμένες σχέσεις, από το να μοιράζονται τον ιερό τους χώρο μέχρι τις μικρές στιγμές που σε πιάνουν να κοιτάει ο ένας στα μάτια του άλλου. Μην περιμένεις από τον Καρκίνο σου να σε εγκαταλείψει.

12 πράγματα σε μια σχέση που ίσως κάνουν μεγαλύτερη ζημιά από την απιστία

Ταύρος

Ο Ταύρος είναι το επόμενο ζώδιο του ζωδιακού κύκλου που έχει τις λιγότερες πιθανότητες να απατήσει! Είναι αλήθεια ότι οι Ταύροι αγαπούν την πολυτέλεια, όπως και τα ξαδέρφια τους οι Ζυγοί: το ακριβό ποτό, τα υψηλής ποιότητας ρούχα και το συχνό, διασκεδαστικό σεξ, λατρεύονται από τον Ταύρο. Ωστόσο, μόνο και μόνο επειδή απολαμβάνουν τις απολαύσεις της σάρκας, δεν σημαίνει ότι είναι αναξιόπιστοι στις σχέσεις.

Το αντίθετο μάλιστα! Οι Ταύροι ορκίζονται στους συντρόφους τους και μοιράζονται αυτές τις απολαύσεις μαζί τους. Η αφοσιωμένη φύση τους, τους κάνει εξαιρετικά σταθερούς συντρόφους. Όταν ένας Ταύρος δεσμεύεται, δεσμεύεται χωρίς περιορισμούς.

Περί απιστίας ο λόγος: Τα 3 ζώδια για τα οποία δεν μπορεί να είσαι σίγουρη

Ιχθείς

Φυσικά είσαι σε αυτή τη λίστα, γλυκέ μου Ιχθύ! Η ευγένεια και η μεγαλοκαρδία σου είναι απαράμιλλη. Οι Ιχθείς είναι το πιο συναισθηματικό ζώδιο του ζωδιακού κύκλου (αποκαλούνται «ενεργητικά σφουγγάρια»), κάτι που συχνά τους οδηγεί στην κατεύθυνση της σταθερής ηθικής.

Οι Ιχθείς ξέρουν πώς είναι να πληγώνεσαι - και πάλι, νιώθουν τα πάντα βαθιά - και δεν θα ήθελαν ποτέ να το προκαλέσουν σε άλλο άτομο. Η απιστία είναι εκτός τραπεζιού για τους Ιχθείς, οι οποίοι θα προτιμούσαν να περνούν χρόνο με ένα άτομο, γνωρίζοντάς το από κοντά σε συναισθηματικό, σωματικό και πνευματικό επίπεδο.

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ