Τα 3 ζώδια που δεν αισθάνονται ποτέ ανασφάλεια | αστρολογια , θεματα | womenonly.gr | Αστρολογία
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ / ΘΕΜΑΤΑ
8:06
13/6

Τα 3 ζώδια που δεν αισθάνονται ποτέ ανασφάλεια

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Boμβαρδιζόμαστε συνεχώς από ιδέες για το πώς πρέπει να φαίνονται τα σώματά μας, πόσο επιτυχημένες πρέπει να είμαστε, πόσους φίλους πρέπει να έχουμε, εάν πρέπει ή όχι να είμαστε παντρεμένες σε μια συγκεκριμένη ηλικία κ.λπ. Ενώ όλες έχουμε στιγμές που δεν μπορούμε παρά να νιώθουμε ανεπαρκείς, μερικές από εμάς αντιμετωπίζουν με καλύτερο τρόπο την αμφισβήτηση του εαυτού τους. Με αυτή τη λογική τα παρακάτω 3 ζώδια δεν αισθάνονται καμία ανασφάλεια. Σίγουρα δεν είναι τυχαίο ότι συμβαίνει επίσης να είναι ζώδια της φωτιάς.

Ποια ζώδια, λοιπόν, δεν αισθάνονται ποτέ ανασφαλή, σύμφωνα με την Roya Backlund του Elite Daily:

Κριός

Εάν προκαλέσεις έναν φλογερό Κριό σε μονομαχία, ετοιμάσου να καείς τόσο άσχημα που δεν θα υπάρχει αρκετή αλοιφή στον κόσμο για να θεραπεύσεις τη ντροπή σου. Αυτό το ζώδιο ευδοκιμεί στον ανταγωνισμό και ο μεγαλύτερος ανταγωνιστής του είναι το ίδιο. Βελτιώνει πάντα τις δεξιότητές του, επεκτείνει τις γνώσεις του και προετοιμάζεται για οτιδήποτε. Ένας Κριός πιστεύει από μέσα στην καρδιά του ότι δεν υπάρχει τίποτα πολύ δύσκολο για να κατακτήσει. Αυτό συμβαίνει επειδή η ενέργειά του είναι απεριόριστη και η υπερηφάνειά του είναι απεριόριστη. Το κίνητρο είναι τόσο απλό για αυτόν όσο η ίδια του η αναπνοή.

Για δες κι αυτό, με την ευκαιρία: 9 πράγματα που ΔΕΝ κάνουν οι άνθρωποι με αυτοπεποίθηση

Λέων

Εάν έχεις περάσει ποτέ χρόνο με έναν Λέοντα, θα γνωρίζεις ότι η αυτοπεποίθηση του είναι πολύ υψηλή. Ερωτεύεται τρελά τον εαυτό του κάθε μέρα. Αυτή η αυτο-αγάπη είναι πραγματική. Χωρίς να φτάνει στα επίπεδα της αλαζονείας, ένας Λέοντας διατηρεί έναν πυρήνα αυτοεκτίμησης όπου κι αν πάει.

Αντί να αποφεύγει τα φώτα της δημοσιότητας, του αρέσει να βρίσκεται στην κεντρική σκηνή, πρόθυμος να δείξει στον κόσμο από τι είναι φτιαγμένος. Ο Λέων εκμεταλλεύεται κάθε ευκαιρία για να βγει εκεί έξω.

Είσαι Tοξότης; Δες με ποια ζώδια ταιριάζεις περισσότερο

Τοξότης

Ο Τοξότης είναι σε αποστολή να βιώσει κάθε πράγμα που έχει να προσφέρει η ζωή. Θέλει να ταξιδέψει στον κόσμο, να γνωρίσει πολλά ενδιαφέροντα άτομα και να περάσει άγριες και αυθόρμητες νύχτες που θα θυμάται για πάντα. Δεν έχει χρόνο να αφήσει τις αμφιβολίες να τον κρατήσουν πίσω από την ατελείωτη περιπέτειά του.

Είναι αλήθεια ότι η ασταμάτητη φύση του μπορεί να προσελκύσει μερικούς haters που μισούν το θάρρος του, αλλά ένας Τοξότης δεν θα άφηνε ποτέ τους ψίθυρους να σβήσουν τη φωτιά του. Ξέρει ποιος είναι, καταλαβαίνει ότι είναι ικανός για ότι θέλει και δεν φοβάται ποτέ να βγει από τη ζώνη άνεσής του και να δοκιμάσει κάτι νέο.

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ