Τα 3 ζώδια με τα πιο τρομακτικά στοιχεία στον χαρακτήρα τους | αστρολογια , θεματα | womenonly.gr | Αστρολογία
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ / ΘΕΜΑΤΑ
16:53
2/11/2021

Τα 3 ζώδια με τα πιο τρομακτικά στοιχεία στον χαρακτήρα τους

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Ανεξάρτητα από το πόσο ευγενική, συναισθηματική ή συμπονετική μπορεί να είσαι, εξακολουθεί να υπάρχει κάτι στην προσωπικότητά σου που μπορεί να τρομάξει κάποιον. Κανείς δεν είναι μόνο καλός ή κακός και οι περισσότεροι άνθρωποι είμαστε λίγο και από τα δύο.

Είναι καλό να έχεις επίγνωση των στοιχείων της προσωπικότητάς σου και των χαρακτηριστικών άλλων ανθρώπων, που μπορεί να είναι τρομακτικά. Ένας τρόπος για να το κατανοήσεις καλύτερα αυτό, είναι με την αστρολογία.

Και το πιο τρομακτικό στοιχείο κάθε ζωδίου εξαρτάται από τις τοποθετήσεις πλανητών και αστεριών. Τα 3 παρακάτω ζώδια είναι τα πιο τρομακτικά του ζωδιακού χάρτη, για αυτό να είσαι προετοιμασμένη.

Κριός

Οι Κριοί είναι τρομακτικοί λόγω της ιδιοσυγκρασίας τους και του πώς μπορούν να εκνευριστούν από το πουθενά.

Πρέπει να είσαι πολύ προσεκτική με τον Κριό γιατί δεν υπάρχει τρόπος να προετοιμαστείς για τον θυμό του. Για να κάνει τα πράγματα ακόμα πιο τρομακτικά, μπορεί να είναι συγκρουσιακός λέγοντας με έντονο τρόπο τη γνώμη του, ακόμα κι αν αυτά που λέει πρόκειται να πληγώσουν κάποιον.

Αλλά δεν είναι μόνο τα λόγια του που πληγώνουν καθώς ο Κριός μπορεί να πετάξει πράγματα ή να χτυπήσει έναν τοίχο.

40αρίζεις; Αυτές είναι οι 5 συμβουλές για να ζήσεις με καλύτερη υγεία τα επόμενα χρόνια

Ταύρος

Οι Ταύροι είναι τρομακτικοί λόγω του πείσματος τους και αυτό δεν είναι κάτι καινούργιο. Όταν ο Ταύρος πεισμώνει και αποφασίζει για κάτι, είναι σχεδόν αδύνατο να τον κάνεις να το αλλάξει.

Ο Ταύρος είναι τόσο πεισματάρης που μπορεί να κάνει κακό στον εαυτό του. Απλώς δεν θα ενδώσει, ακόμα κι όταν είναι εις βάρος του. Ενώ το πείσμα του μπορεί να τον βοηθήσει να πετύχει τους στόχους του, είναι τρομακτικό αν πρέπει να το αντιμετωπίσεις κατά μέτωπο.

Είσαι Δίδυμος; Δες με ποια ζώδια ταιριάζεις περισσότερο

Δίδυμοι

Ο λόγος που οι Δίδυμοι είναι τρομακτικοί είναι επειδή είναι τόσο καλοί ψεύτες. Κάποιοι μπορεί να το αποδώσουν στη δυαδικότητα της προσωπικότητάς τους και να πουν ότι το να είναι διπρόσωποι είναι φυσικό για αυτούς, αλλά αυτό δεν είναι απολύτως ακριβές.

Οι Δίδυμοι δεν απολαμβάνουν το ψέμα, είναι απλώς ένα αναγκαίο κακό. Πολλοί Δίδυμοι απολαμβάνουν να κουτσομπολεύουν, αλλά πιθανότατα θα το δικαιολογούσαν λέγοντας ότι γοητεύονται με τον τρόπο που σκέφτονται οι άνθρωποι παρά το ότι κάνουν οτιδήποτε κακόβουλο.

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ