Τα 3 ζώδια για τα οποία θα είναι καλύτερος ο Ιανουάριος του 2021 | αστρολογια , θεματα | womenonly.gr | Αστρολογία
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ / ΘΕΜΑΤΑ
10:05
4/1

Τα 3 ζώδια για τα οποία θα είναι καλύτερος ο Ιανουάριος του 2021

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Mπήκαμε σε μια νέα χρονιά και δεν υπάρχει καλύτερη αίσθηση από μια νέα αρχή. Αυτό ισχύει ιδιαίτερα μετά ένα δύσκολο έτος, όπου πλέον ξέρεις ότι ήρθε τελικά η ώρα να προχωρήσεις. Τα καλά νέα είναι ότι, ο Ιανουάριος του 2021 θα είναι ο καλύτερος μήνας τα τρία παρακάτω ζώδια, σύμφωνα με την αστρολογία.

Παρθένος

Δύο από τους μεγαλύτερους και πιο τρομακτικούς πλανήτες στο ηλιακό σύστημα έχουν εγκαταλείψει επίσημα τον πέμπτο Οίκο της αγάπης, του πάθους και της ευχαρίστησής σου, Παρθένε. Αυτό σημαίνει ότι αισθάνεσαι τα αποτελέσματα αυτόν τον μήνα και μάλλον αισθάνεσαι ήδη ότι ένα βάρος έχει φύγει από τους ώμους σου. Ο δυναμικός Άρης θα αφήσει τελικά τον όγδοο Οίκο της οικειότητας, του μετασχηματισμού και των ψυχικών δεσμών σου, μετά από μια μακρά περίοδο προβληματισμού και ενδοσκόπησης. Ο Ήλιος και η Αφροδίτη θα διαδώσουν επίσης την αγάπη στον πέμπτο Οίκο της χαράς σου, οπότε απόλαυσε τον καθαρό αέρα.

Αιγόκερως

Χρόνια πολλά, Αιγόκερε. Χαιρέτισε ένα άλλο ευλογημένο ταξίδι γύρω από τον Ήλιο και σε ένα υπέροχο νέο έτος που ήρθε με αγάπη και ευλογίες. Ο εορτασμός των γενεθλίων σου είναι μόνο η αρχή, γιατί αυτό δεν είναι καν μέρος του Ιανουαρίου. Πρώτον, ο αδίστακτος πλανητικός κυβερνήτης σου, ο Κρόνος, είναι επίσημα εκτός ανάδρομης πορείας, κάτι το οποίο φαίνεται απίστευτα απελευθερωτικό. Δεύτερον, ο Ήλιος και η Αφροδίτη διέρχονται μέσα από το ζώδιο σου, οπότε όχι μόνο αισθάνεσαι ενεργοποιημένη, αλλά επίσης γοητευτική, ευχάριστη και ίσως λίγο σαγηνευτική. Συνεχίσε να κινείσαι σε υψηλή συχνότητα καθώς η πανσέληνος αυτού του μήνα θα είναι ιδιαίτερα σημαντική για εσένα.

Υδροχόος

Τα γενέθλιά σου είναι κοντά, Υδροχόε. Προτού ετοιμαστείς να ξεκινήσεις ένα νέο ταξίδι γύρω από τον Ήλιο, αφιέρωσε λίγο χρόνο για να σκεφτείς τις ελπίδες, τις επιθυμίες και τα όνειρά σου. Ο τυχερός Ερμής κάνει το ντεμπούτο του στο ζώδιο σου για πρώτη φορά σε 13 χρόνια και η νέα εποχή στην οποία μπαίνουμε συλλογικά έχει το όνομά σου. Ήρθε η ώρα να επεκτείνεις τους προσωπικούς και επαγγελματικούς σου ορίζοντες. Ο επαναστατικός πλανητικός κυβερνήτης σου, ο Ουρανός, σταματάει να είναι ανάδρομος αυτό το μήνα, κάτι το οποίο συνεχίζει να σβήνει την επιθυμία σου για ελευθερία και να τροφοδοτεί τις εμπνεύσεις σου.

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ