Τα 3 ζώδια για τα οποία θα είναι δύσκολος ο Οκτώβριος | αστρολογια , θεματα | womenonly.gr | Αστρολογία
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ / ΘΕΜΑΤΑ
9:42
1/10

Τα 3 ζώδια για τα οποία θα είναι δύσκολος ο Οκτώβριος

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Είναι δύσκολο να σκεφτεί κανείς έναν δύσκολο μήνα από την πρώτη του ημέρα ή μάλλον έναν μήνα που φτιάχνεται εξ ολοκλήρου από κακές εμπειρίες. Οπότε ας σκεφτούμε έναν δύσκολο μήνα ως έναν μήνα όπου έχουμε «επιλεγμένες» κακές εμπειρίες, παρά ως ένα τυχαίο πλήθος δύσκολων στιγμών μπροστά μας.

Ο Οκτώβριος λοιπόν θα είναι δύσκολος μήνας για τα 3 παρακάτω ζώδια, οπότε καλό είναι να δείξουν λίγη περισσότερη προσοχή.

Καρκίνος

Ο Οκτώβριος μπορεί να αναδείξει τη μαγευτική διασκεδαστική σου πλευρά, καθώς σου αρέσει να ντύνεσαι για την εποχή και να παίζεις τον ρόλο της σκοτεινής και μυστηριώδους φιγούρας, αλλά αναδεικνύει και κάτι άλλο μέσα σου: τη νευρωτική σου αίσθηση ότι δεν αυτό σου ταιριάζει.

Δεν σου αρέσει να κοιτάς αυτή την πλευρά σου και όμως, υπάρχουν πάρα πολλά κοσμικά γεγονότα που το πυροδοτούν αυτό μέσα σου και μπορεί να ανακαλύψεις ότι πολλές από τις μέρες του Οκτωβρίου σου θα δαπανηθούν νομίζοντας ότι δεν ανήκεις κάπου. Αυτό δεν θα σου το πει κανένας γιατί στην πραγματικότητα θα είσαι καλεσμένη παντού καθώς είσαι αγαπητή. Αλλά αυτό πραγματικά δεν σε ενδιαφέρει όταν είσαι στις μαύρες σου, έτσι δεν είναι, Καρκίνε;

Παρθένος

Είχες έναν τόσο καλό Σεπτέμβριο που τώρα έχεις τόσο μεγάλες ελπίδες για τον Οκτώβριο. Αυτό που έκανες είναι ότι έχεις δημιουργήσει ένα ιδανικό πρότυπο προσδοκίας και τώρα που ο Οκτώβριος είναι εδώ, το μόνο που βλέπεις είναι πως δεν ανταποκρίνεται σε αυτό που ήθελες να είναι.

Αυτό που σου φέρνει δυσκολίες αυτόν τον μήνα, Παρθένε, είναι ότι οι προσδοκίες σου είναι τόσο υψηλές που κανείς δεν μπορεί να συμβαδίσει μαζί σου και αυτό συμβαίνει επίσης επειδή ζουν τη δική τους ζωή, όχι τη δική σου. Θέλεις όλοι να είναι και να ενεργούν και να σκέφτονται όπως εσύ και όταν δεν το κάνουν, πέφτεις γρήγορα.

Αιγόκερως

Η αλήθεια είναι ότι τον Οκτώβριο θα ήθελες να ζήσεις ανέμελα, αλλά στην πραγματικότητα είσαι επιβαρυμένη με το να πρέπει να στηρίξεις κάποιον άλλο και αυτό αρχίζει σοβαρά να σε στριμώχνει. Στην αρχή, αγάπησες αυτό το άτομο — τον έκανες σύντροφο της ζωής σου και όλα ήταν όμορφα...στην αρχή.

Τώρα, αυτό το άτομο ουσιαστικά σε καταπιέζει και δεν σου επιτρέπει ουσιαστικά καμία ελευθερία. Πώς έγινε αυτό το κακό, Αιγόκερε και γιατί δεν το καταπολέμησες όταν άρχισες να νιώθεις τόσο καταπιεσμένη;

 

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ