Τα 3 ζώδια για τα οποία θα είναι δύσκολη η περίοδος του Σκορπιού | αστρολογια , θεματα | womenonly.gr | Αστρολογία
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ / ΘΕΜΑΤΑ
8:27
26/10

Τα 3 ζώδια για τα οποία θα είναι δύσκολη η περίοδος του Σκορπιού

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Ο Σκορπιός είναι ένα σταθερό ζώδιο του νερού που έχει να κάνει με τη συναισθηματική ασφάλεια και την ιδιωτικότητα και δεδομένου ότι αυτό το ζώδιο βρίσκεται σε διαφορετικό Οίκο στον γενέθλιο χάρτη κάθε ατόμου, η ενέργεια του μπορεί να εμφανιστεί διαφορετικά για τον καθένα. Τα 3 παρακάτω ζώδια μπορεί να κληθούν στη διάρκεια αυτής της περιόδου που ξεκίνησε στις 23 Οκτωβρίου, να λάβουν σημαντικές αποφάσεις προκειμένου να διαχειριστούν ορισμένα υποκείμενα ζητήματα.

Μπήκαμε στον Σκορπιό: Τα 3 ζώδια που θα περάσουν καλύτερα αυτή την περίοδο

Κριός

Οι επαφές που μπορεί να ξεκινήσες κατά τη διάρκεια της περιόδου του Ζυγού δοκιμάζονται τώρα. Καθώς ξεκινά η περίοδος του Σκορπιού, φρόντισε να σκεφτείς πόσο ευάλωτη μπορεί να νιώθεις όταν βρίσκεσαι σε μια σχέση. Μπορείς να τον εμπιστευτείς; Θα σεβαστεί τα προσωπικά σου όρια; Ως ζώδιο που κυβερνάται από τον Άρη, παίρνεις πολύ σοβαρά την ανεξαρτησία σου και ένας σύντροφος που το σέβεται αυτό χωρίς να αισθάνεται ότι απειλείται, είναι ο ιδανικός για σένα .

Δίδυμοι

Καθώς μεταβαίνουμε από μια παιχνιδιάρικη περίοδο και ο κυβερνήτης του χάρτη σου, ο Ερμής, βγαίνει τελικά από την ανάδρομη πορεία, πιθανότατα να αισθάνεσαι κάπως έξω από τα νερά σου. Η περίοδος του Σκορπιού είναι η ιδανική στιγμή για να δώσεις προτεραιότητα στην οργάνωση που θα σου δώσει την ώθηση που χρειάζεσαι προς τη σωστή κατεύθυνση. Η σταθερή ενέργεια αυτής της περιόδου, σε ενθαρρύνει να δεις τις νέες σου υγιεινές συνήθειες και ρουτίνες μέχρι το τέλος, ακόμα κι αν αρχίσεις να βαριέσαι ή να χάσεις το ενδιαφέρον σου. Είναι σημαντικό για εσένα να διατηρήσεις μια σταθερή αντίληψη των ευθυνών σου, αλλά φρόντισε να μην το παρακάνεις.

Τοξότης

Είχες ένα γεμάτο κοινωνικό πρόγραμμα τους τελευταίους δύο μήνες, αλλά η περίοδος του Σκορπιού θα σου ζητήσει να επιβραδύνεις αρκετά για να ξεκουραστείς και να επαναφορτίσεις τις μπαταρίες σου. Έχεις την τάση να εμφανίζεσαι με ενθουσιασμό σε κάθε τομέα της ζωής σου, αλλά είναι σημαντικό να θυμάσαι ότι πρέπει να κοιτάξεις και τον εαυτό σου. Για να συνεχίσεις να μεταδίδεις στους άλλους τη σοφία και τη γνώση σου, πρέπει να περάσεις αρκετό χρόνο μόνη σου, φροντίζοντας τον εαυτό σου, είτε πρόκειται για διάβασμα είτε για μια σόλο έξοδο.

 

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ