Τα 3 πιο πιστά ζώδια που είναι ιδανικά για μια σχέση | αστρολογια , θεματα | womenonly.gr | Αστρολογία
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ / ΘΕΜΑΤΑ
8:20
15/11/2021

Τα 3 πιο πιστά ζώδια που είναι ιδανικά για μια σχέση

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Πολύ συχνά εστιάζουμε στους άπιστους. Ψάχνουμε για σημάδια απιστίας, αλλά μπορεί να είναι επικίνδυνο για μια σχέση να ψάχνουμε για αρνητικότητα εκεί που μπορεί να μην υπάρχει.

Στο τέλος, πρέπει να εμπιστευτείς το ένστικτό σου. Ακριβώς επειδή δεν υπάρχουν προειδοποιητικά σημάδια, δεν σημαίνει ότι τα χάνεις, μπορεί να σημαίνει απλώς ότι δεν υπάρχουν να τα δεις.

Ποια, λοιπόν, είναι τα πιο πιστά ζώδια σύμφωνα με την αστρολογία;

Καρκίνος

Όσο ικανοποιούνται οι συναισθηματικές ανάγκες του Καρκίνου και νιώθει ασφάλεια στη σχέση του, είναι πιστός. Οι Καρκίνοι έχουν να κάνουν με το να προσπαθούν να βρουν την αδελφή ψυχή τους. Δεν ψάχνουν γύρω γύρω όταν πρόκειται για σχέσεις. Όσο νιώθουν ότι τους εκτιμά ο σύντροφός τους, δεν θα σκέφτονται καν να απομακρυνθούν.

Είναι απιστία το φλερτ;

Σκορπιός

Μπορεί να χρειαστεί λίγος χρόνος για να αισθανθεί ασφαλής ο Σκορπιός και να αφήσει κάποιον να τον πλησιάσει, αλλά μόλις δημιουργήσει μια ισχυρή σύνδεση, είναι εξαιρετικά πιστός. Ωστόσο, αν κλονιστεί η εμπιστοσύνη του, τότε είναι που τα πράγματα μπορεί να μπερδευτούν. Οι Σκορπιοί λατρεύουν την εκδίκηση και έχουν ένα ολόκληρο οπλοστάσιο για να την εκτελέσουν.

Είναι ακριβώς το ίδιο πιστοί με τον σύντροφό τους και ούτε ένα λεπτό παραπάνω. Το να είναι ευκολόπιστος δεν του ταιριάζει, επομένως για να ανακτήσει την αυτοεκτίμησή του, χρειάζεται εκδίκηση.

12 πράγματα σε μια σχέση που ίσως κάνουν μεγαλύτερη ζημιά από την απιστία

Αιγόκερως

Οι Αιγόκεροι παίρνουν πολύ σοβαρά τις δεσμεύσεις και είναι από τα πιο πιστά ζώδια. Αν είναι σε μια δυνατή σχέση, πιθανότατα έχουν ήδη αρχίσει να σκέφτονται το μέλλον και δεν θα θέλουν να κάνουν τίποτα για να το θέσουν σε κίνδυνο.

Αν δεν είναι ευτυχισμένοι σε μια σχέση, το πιο πιθανό είναι να την τελειώσουν παρά να απατήσουν τον σύντροφό τους. Αν η σχέση έχει προβλήματα, είναι πρόθυμοι να το δουλέψουν.

 

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ