Σήμερα η πανσέληνος Δεκεμβρίου: Ποια ζώδια θα επηρεαστούν περισσότερο | αστρολογια , θεματα | womenonly.gr | Αστρολογία
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ / ΘΕΜΑΤΑ
14:30
19/12/2021

Σήμερα η πανσέληνος Δεκεμβρίου: Ποια ζώδια θα επηρεαστούν περισσότερο

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Σε μια πανσέληνο, μπορείς σχεδόν πάντα να περιμένεις τα πράγματα να γίνουν πολύ πιο έντονα. Τα συναισθήματα ενισχύονται, οι εντάσεις αυξάνονται και υπάρχει μια ισχυρή αίσθηση ότι κάτι πρόκειται να αλλάξει. Εάν ανήκεις σε ένα από τα ζώδια που θα επηρεαστούν περισσότερο από την πανσέληνο της 19ης Δεκεμβρίου, η αλήθεια μπορεί απλώς να νιώσεις απελευθερωμένη.

Δίδυμοι

Αυτή η πανσέληνος θα μπορούσε να είναι μια απίστευτα συναρπαστική εμπειρία για εσένα, Διδυμάκι. Καθώς στέλνει μαγεία στον πρώτο Οίκο του εαυτού σου, αυτή η πανσέληνος αποκαλύπτει τόσα πολλά πράγματα για τον εαυτό σου που μπορεί να μην τα είχες συνειδητοποιήσει. Μπορεί ακόμη και να σε ενθαρρύνει να καταλάβεις ποια είσαι και τι μπορείς να πετύχεις. Αυτή η πανσέληνος προσπαθεί να σου δείξει ότι το να κρύβεσαι σε κρατάει πίσω και χάνεις πράγματα.

Πανσέληνος Δεκεμβρίου: Τα 4 ζώδια που θα επηρεαστούν λιγότερο

Παρθένος

Μπορεί να αντιληφθείς μια σημαντική καμπή στην καριέρα σου καθώς λαμβάνει χώρα αυτή η πανσέληνος. Καθώς φωτίζει τον δέκατο Οίκο της φήμης σου, μπορεί να αντιληφθείς ότι οι στόχοι σου σε οδηγούν τώρα σε μια νέα κατεύθυνση. Αυτή η πανσέληνος θα μπορούσε να οδηγήσει σε μια νέα προσφορά εργασίας, μια ανανεωμένη αίσθηση φιλοδοξίας και ενδεχομένως να σε βοηθήσει να γίνεις viral. Μην υποτιμάς τις επαγγελματικές σχέσεις που έχεις κάνει, γιατί σε αυτή την περίπτωση, σημασία έχει το ποιον γνωρίζεις καλά.

Τοξότης

Αυτή η πανσέληνος μπορεί να σε οδηγήσει σε μια σημαντική καμπή σε μια σχέση. Σε τελική ανάλυση, αυτή η πανσέληνος αποκαλύπτει την ωμή αλήθεια για το πού βρίσκονται οι σχέσεις σου. Κάποιος στη ζωή σου μπορεί να σε εκπλήξει, αναγκάζοντάς σε να δεις τη σχέση σου μαζί του κάτω από ένα νέο πρίσμα. Αυτή η πανσέληνος μπορεί ακόμη και να ενισχύσει μια υπάρχουσα σχέση ή να σου εμφανίσει μια νέα. Στο τέλος, θα σου δώσει μια βαθύτερη κατανόηση του τι χρειάζεσαι από τις σχέσεις σου.

Ισχύει τελικά ότι η Πανσέληνος φέρνει μόνο χωρισμούς;

Ιχθείς

Σε αυτήν την πανσέληνο, μπορεί να νιώσεις ότι η ενέργεια που περιβάλλει τη δυναμική του σπιτιού και της οικογένειάς σου, γίνεται πιο έντονη. Επειδή αυτή η πανσέληνος λαμβάνει χώρα στον τέταρτο Οίκο των οικιακών σου ανησυχιών, μπορεί να αποκαλύψει κάτι για την προσωπική σου ζωή που πρέπει να βγει στην επιφάνεια. Μπορεί να αποκαλύψει τον τρόπο με τον οποίο η ανατροφή σου σε έχει διαμορφώσει στο πρόσωπο που είσαι, ενθαρρύνοντάς σε να αναγνωρίσεις τα θετικά πράγματα που έχεις μάθει και να ξεπεράσεις τα αρνητικά.

 

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ