Πώς θα επηράσει το ζώδιο σου η περίοδος της Παρθένου | αστρολογια , θεματα | womenonly.gr | Αστρολογία
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ / ΘΕΜΑΤΑ
7:59
24/8

Πώς θα επηράσει το ζώδιο σου η περίοδος της Παρθένου

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Ο ήλιος εγκατέλειψε επίσημα το ζώδιο του Λέοντα και μετακόμισε από τις 22 Αυγούστου στο έδαφος του γήινου ζωδίου της Παρθένου. Αυτή η ηλιακή αλλαγή θα μας ωθήσει να ξεκαθαρίσουμε τις συλλογικές μας πράξεις μετά από την περίοδο του Λέοντα. Όλοι θα βιώσουν αυτήν την αστρολογική ατμόσφαιρα διαφορετικά, ωστόσο, παρακάτω θα διαβάσεις πώς η σεζόν της Παρθένου του 2021 θα επηρεάσει το ζώδιό σου.

Κριός

Καιρός να οργανωθείς, Κριέ! Χρησιμοποίησε την πρακτική ενέργεια της εποχής της Παρθένου για να ανανεώσεις τη ρουτίνα σου και να βεβαιωθείς ότι λειτουργεί για εσένα και υποστηρίζει την ευεξία σου. Βάλε σε τάξη την καθημερινότητα σου, όρισε ένα νέο πρόγραμμα για τον εαυτό σου και έλεγξε τους στόχους σου.

Ταύρος

Η γήινη ενέργεια της περιόδου της Παρθένου αναζωπυρώνει την ερωτική και δημιουργική πλευρά σου, Ταυρίνα, οπότε περίμενε να υπάρξει έμπνευση και καλές δονήσεις όλο το μήνα. Αφιέρωσε χρόνο για να απολαύσεις παιχνιδιάρικα πράγματα που σου φέρνουν χαρά. Σκέψου διασκεδαστικά χόμπι, ρομαντικές αναζητήσεις ή καλλιτεχνικές προσπάθειες.

Οι καλύτεροι τρόποι να μακρύνεις τα μαλλιά σου

Δίδυμοι

Η περίοδος της Παρθένου σηματοδοτεί τον τελευταίο μήνα του καλοκαιριού, Διδυμάκι, οπότε φρόντισε να εστιάσεις τις ενέργειές σου στη ζωή σου στο σπίτι. Τακτοποίησε τον χώρο σου, καθάρισε τις ντουλάπες σου και κάνε κάποια οργανωτικά πλάνα για ανανέωση.

Καρκίνος

Το μυαλό σου έχει πάρει φωτιά αυτόν τον μήνα, Καρκινάκι, οπότε διοχέτευσε όλη την ενέργεια της Παρθένου με την παραμικρή της λεπτομέρια στην επαγγελματική σου ζωή και στις καθημερινές σου επικοινωνίες. Θα έχεις πολλή ενέργεια για να συνδεθείς με φίλους και να αλληλεπιδράσεις με τους ανθρώπους γύρω σου.

Λέων

Μετά από ένα χαλαρό μήνα γενεθλίων, η εποχή της Παρθένου φέρνει μια ιδανική ευκαιρία για να ξεκαθαρίσεις τα οικονομικά σου και να βάλεις σε τάξη τους λογαριασμούς σου. Κάνε έναν λεπτομερή προϋπολογισμό για τον εαυτό σου και να γίνεις σχολαστική για το πώς ξοδεύεις το σκληρά κερδισμένο εισόδημά σου.

Παρθένος

Είναι η εποχή σου, Παρθένε! Ήρθε η ώρα για μια προσωπική ανανέωση, καθώς το ζώδιο σου ρίχνει τα φώτα του στις προσωπικές σου επιθυμίες και τον τρόπο που παρουσιάζεις τον εαυτό σου.

Ζυγός

Αυτός είναι ένας υπέροχος μήνας για ήσυχο χρόνο προβληματισμού και αποκατάστασης, Ζυγέ. Είσαι στα πρόθυρα μιας προσωπικής μεταμόρφωσης, αλλά για να φτάσεις εκεί, πρέπει να δώσεις στον εαυτό σου το χρόνο και το χώρο που χρειάζεται για να ακούσεις την εσωτερική σου φωνή.

Σκορπιός

Η εποχή της Παρθένου είναι εδώ για να σου υπενθυμίσει τη δύναμη της θετικής σκέψης, Σκορπιέ. Ο μήνας που έρχεται είναι μια καλή στιγμή για να έρθεις σε επαφή με τις αξίες σου και να βρεις τρόπους για να χρησιμοποιήσεις τα δώρα σου για να βοηθήσεις τους άλλους.

Τοξότης

Η επαγγελματική σου ζωή φωτίζεται με ενέργεια αυτόν τον μήνα, Τοξοτίνα, οπότε χαλάρωσε και ξεκίνησε να πραγματοποιείς τους στόχους της καριέρας σου. Αντί να επιδεικνύεις ή να επικρίνεις υπερβολικά την απόδοσή σου, ακολούθησε τον ενδιάμεσο δρόμο.

Kim Cattrall: Ποια θα πάρει τη θέση της στο νέο Sex and the City

Αιγόκερως

Ήρθε η ώρα να επεκτείνεις τον κόσμο σου, Αιγοκερίνα - κυριολεκτικά και μεταφορικά. Η περίοδος της Παρθένου φωτίζει την άγρια πλευρά σου και σου ζητά να ξεκινήσεις μερικές νέες περιπέτειες που θα σου προσφέρουν μια τόσο αναγκαία προοπτική στη ζωή.

Υδροχόος

Τα πράγματα μπορεί να σε επιβαρύνουν αυτόν τον μήνα, Υδροχόε, καθώς βρίσκεσαι εν μέσω σοβαρών προσωπικών εκρήξεων. Ωστόσο, μπορείς να χρησιμοποιήσεις την πραγματιστική ενέργεια της περιόδου της Παρθένου για να κατανοήσεις τα συναισθήματά σου βουτώντας κάτω από την επιφάνεια της ζωής σου και κάνοντας ένα μικρό συναισθηματικό συμμάζεμα.

Ιχθείς

Οι σχέσεις είναι περίπλοκες, Ιχθύ, αλλά αυτός ο μήνας σου προσφέρει την ευκαιρία να ξεκαθαρίσεις τις υποθέσεις σου και να είσαι πιο παρούσα. Εάν είσαι σε σχέση, τσέκαρε τις ανάγκες τόσο τις δικές σου όσο και του συντρόφου σου και βεβαιώσου ότι βοηθάτε ο ένας τον άλλον με τρόπους που μετράνε.

 

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ