Πώς αντιδρά το κάθε ζώδιο όταν πέσει θύμα απιστίας (μέρος Β’) | αστρολογια , θεματα | womenonly.gr | Αστρολογία
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ / ΘΕΜΑΤΑ
9:12
30/12/2021

Πώς αντιδρά το κάθε ζώδιο όταν πέσει θύμα απιστίας (μέρος Β’)

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Σίγουρα δεν θέλει κανείς να πέσει θύμα απιστίας αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν θα συμβεί ποτέ. Οι άνθρωποι απατούν για διαφορετικούς λόγους. Αλλά αν κάποιος άνθρωπος είναι τόσο δυστυχισμένος στη σχέση του, το πρώτο σχέδιο δράσης θα πρέπει να είναι να μιλήσει, να επικοινωνήσει και να ακούσει τον σύντροφό του και όχι να πέσει στο κρεβάτι με κάποιον άλλον.

Οπότε, αν βρεθείς σε αυτή τη δύσκολη θέση να πέσεις θύμα απιστίας, μπορείς να ανατρέξεις στην αστρολογία για να σε βοηθήσει να καταλάβεις τι να κάνεις. Γιατί μερικές φορές, το να ενδώσεις στις βασικές ανάγκες και επιθυμίες του ζωδίου σου, μπορεί πραγματικά να σε κάνει να νιώσεις καλύτερα.

Πώς αντιδρά λοιπόν το κάθε ζώδιο στην απιστία;

Ζυγός

Όταν οι Ζυγοί ανακαλύπτουν ότι έχουν απατηθεί, μπορεί να γίνουν απίστευτα εκδικητικοί και μοχθηροί. Θα έπαιρναν εκδίκηση από τον (πλέον) πρώην τους, αλλά αυτό θα τους φαινόταν κάτι πολύ εύκολο.

Οι Ζυγοί θα προτιμούσαν να πληρώσουν με το ίδιο νόμισμα και να κάνουν στον σύντροφο τους ακριβώς αυτό που τους έκανε. Αυτό σημαίνει μόνο ένα πράγμα: Ο Ζυγός θα τον απατήσει με κάποιον άλλο. Κατά προτίμηση τον καλύτερο φίλο ή τον αδερφό του συντρόφου του.

Πώς αντιδρά το κάθε ζώδιο όταν πέσει θύμα απιστίας (μέρος Α’)

Σκορπιός

Η απιστία έχει να κάνει με την ανεντιμότητα και την απώλεια της εμπιστοσύνης - δύο πράγματα που ο Σκορπιός δεν μπορεί να αντέξει να μην υπάρχουν σε μια σχέση. Αλλά και αυτό το ζώδιο δεν είναι αφελές.

Ο Σκορπιός ξέρει ότι αν τινάξει στον αέρα στη σχέση του χωρίς να ακούσει τον λόγο για τον οποίο έπεσε θύμα απιστίας, θα τον στοιχειώνει για πάντα. Αλλά δεν θέλει μόνο τον λόγο, θέλει όλες τις πρόστυχες λεπτομέρειες. Όμως είναι η σχέση του Σκορπιού και έχει δικαίωμα να ξέρει τι συνέβη!

Τοξότης

Η νοοτροπία του Τοξότη μετά την απιστία είναι συνήθως: «Ναι, το ήξερα ότι θα συμβεί». Μπορεί να έχει απατήσει μερικές φορές, ίσως να έχει απατηθεί μερικές ακόμα, αλλά ο Τοξότης είναι τελικά πληγωμένος επειδή τον ξεγέλασαν σε μια σοβαρή σχέση.

Ούτως ή άλλως όμως , αυτό το ζώδιο έχει να κάνει με το να διασκεδάζει και να απολαμβάνει τη ζωή και το να σοβαρεύει η σχέση με κάποιον, αντίκειται σε όλα όσα πιστεύει.

Αιγόκερως

Οι σχέσεις για τον Αιγόκερω λαμβάνονται πάντα σοβαρά υπόψη. Και τίποτα «δεν είναι πιο σοβαρό» όσο η απιστία.

Ο Αιγόκερως μπορεί να προσπαθεί να είναι ο ώριμος εαυτός του όταν ανακαλύπτει για πρώτη φορά ότι έχει απατηθεί, αλλά είναι επίσης γνωστό ότι είναι συγκαταβατικός και ευέξαπτος, πράγμα που σημαίνει ότι ο σύντροφός του δεν θα τα βγάλει πέρα τόσο εύκολα.

Είναι απιστία το φλερτ;

Υδροχόος

Ο Υδροχόος νομίζει ότι ξέρει πότε να τιμωρεί και πότε να συγχωρεί, αλλά όταν ανακαλύπτει ότι τον έχουν απατήσει, αρχίζουν και μπαίνουν πάρα πολλά πράγματα μέσα στο κεφάλι του για να μπορέσει πραγματικά να κάνει μια οριστική κίνηση.

Ξέρει ότι πρέπει να εξαγριωθεί (και το κάνει), αλλά θέλει και να μετρήσει τα επόμενα λόγια και τις πράξεις του, κάτι που, γι' αυτόν, χρειάζεται λίγο χρόνο. Έτσι, στο μεταξύ, ο Υδροχόος κάνει αυτό που πρέπει να κάνει ο καθένας όταν το ανακαλύψει για πρώτη φορά: να διαλύσει τη σχέση.

Ιχθείς

Όταν οι Ιχθείς ανακαλύπτουν ότι έχουν πέσει θύματα απάτης, μπαίνουν σε λειτουργία ολικής κατάρρευσης. Αυτή ήταν μια σχέση στην οποία είχαν επενδύσει για πολύ καιρό και, ξαφνικά, τελείωσε. Έτσι ακριβώς.

Οι Ιχθείς μπορεί να φαίνονται ως αδύναμοι χαρακτήρες, αλλά στην πραγματικότητα είναι πολύ πιο δυνατοί από ότι φαντάζονται οι άνθρωποι. Αυτό σημαίνει ότι η απιστία είναι ένα ασυγχώρητο αδίκημα και δεν μπορούν να το συγχωρήσουν. Μάλιστα υπάρχουν πολλές πιθανότητες οι Ιχθείς να μην μάθουν τα νέα από το στόμα του συντρόφου τους, αλλά από το άτομο με το οποίο τους απάτησε ή από έναν φίλο που τους είδε μαζί.

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ