Ποιος είναι ο συνηθέστερος λόγος που κάθε ζώδιο προκαλεί καυγάδες με τον σύντροφο του | αστρολογια , θεματα | womenonly.gr | Αστρολογία
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ / ΘΕΜΑΤΑ
8:09
17/11/2020

Ποιος είναι ο συνηθέστερος λόγος που κάθε ζώδιο προκαλεί καυγάδες με τον σύντροφο του

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Είσαι οξύθυμη, εκνευρισμένη, πικρόχολη. Κάτι σε αγχώνει. Σίγουρα η κατάσταση που βιώνουμε όλοι συντελεί αλλά μπορεί και να είναι η δουλειά σου, ίσως είναι οι γονείς σου, ίσως τα χρήματα, αλλά είσαι αγχωμένη. Κάθε φορά που είσαι στρεσαρισμένη, το άγχος θα εμφανίζεται παντού στη ζωή σου.

Θα διαπληκτισθείς συχνότερα με τους συναδέλφους σου και κυρίως με τους σημαντικούς ανθρώπους της ζωής σου. Θα μεταφέρεις όλο αυτό το άγχος σπίτι και ενδέχεται να ξεσπάσεις στον σύντροφό σου.

Διάβασε παρακάτω μια λίστα με τους λόγους για τους οποίους διαπληκτίζεσαι περισσότερο από το συνηθισμένο με τον σύντροφο σου, με βάση το ζώδιο σου και σύμφωνα με την αστρολογία.

 

Κριός

Ο Κριός είναι συχνα κυκλοθυμικός. Είσαι ευερέθιστη από τη φύση σου. Εάν μαλώνεις  περισσότερο με τον σύντροφό σου, μάλλον οφείλεται στο τι κάνει. Πιθανότατα είναι αδρανής και όχι τόσο ενεργητικός όσο θα ήθελες. Θέλεις να τον εμπνεύσεις να είναι πιο δυναμικός στις επιδιώξεις του, αλλά σου βγαίνει επιθετικά.

Ταύρος

Ο Ταύρος είναι πολύ πεισματάρης. Εάν εσύ και ο σύντροφός σου ξεκινήσετε ακόμη και την μικρότερη διαφωνία, είναι πιθανό να μαλώνεις μαζί του για αυτήν επί εβδομάδες. Ποτέ δεν θα είσαι το πρώτο άτομο που θα υποχωρήσει, ακόμα κι αν γνωρίζεις ότι κάνεις λάθος. Μισείς την ανασφάλεια και το να σε κάνει κάποιος να νιώθεις ανασφαλής.

Δίδυμοι

Οι Δίδυμοι είναι πολύ νευρικοί. Σου αρέσει να το προχωράς και να αγχώνεσαι περισσότερο. Ο Δίδυμος έχει ρουτίνα και είναι πιθανό να αισθάνεται πολύ περιορισμένος. Εάν εσύ και ο σύντροφός σου κάνετε το ίδιο πράγμα κάθε εβδομάδα, είναι πιθανό να σε κάνει να αισθανθείς ότι κολλάς. Θέλεις αλλαγή.

Καρκίνος

Ο Καρκίνος, όπως ο Κριός, μπορεί να είναι πολύ κυκλοθυμικός. Είσαι ήδη επιρρεπής σε απαισιοδοξία και  καχυποψία. Μπορεί να αρχίσεις να ρωτάς διάφορα τον σύντροφό σου και να τον κάνεις να νιώσει σαν να βρίσκεται σε εδώλιο δικαστηρίου, γιατί κατά βάθος νομίζεις ότι σε έχει απατήσει.

Λέων

Ο Λέων δεν μπορεί να αγνοηθεί. Πρέπει να νιώθεις σαν στο επίκεντρο του σύμπαντος ανά πάσα στιγμή. Εάν κάτι συμβαίνει στη ζωή του συντρόφου σου που σε κάνει να νιώθεις σαν να βρίσκεσαι σε δεύτερο πλάνο, αυτό θα σε εξοργίσει.

Παρθένος

Οι Παρθένοι είναι πολύ προσανατολισμένοι στη λεπτομέρεια. Είσαι υπερβολικά επικριτική σε όλους, αλλά ειδικά στον εαυτό σου. Θα μείνεις ξάγρυπνη τη νύχτα ανησυχώντας για κάτι μικρό που έκανε ο σύντροφός σου, το οποίο έχετε αναλύσει πάνω από 24 φορές και θα βρεις μια λίστα με τους λόγους για τους οποίους η σχέση σου πρέπει να τελειώσει λόγω αυτού του πράγματος.

Ζυγός

Οι Ζυγοί δεν θέλουν τις συγκρούσεις. Εάν κάτι σε ενοχλεί, πιθανότατα θα το κρατήσεις για τον εαυτό σου. Αλλά αυτό δεν θα σε εμποδίσει να κρατήσεις πικρία. Θα το κρατήσεις μέσα σου για μήνες χωρίς να πεις τίποτα, αλλά θα θυμάσαι.

Σκορπιός

Ως Σκορπιός ξέρεις τι σε περιμένει. Είσαι ζηλιάρα. Ο Σκορπιός είναι πολύ δύσπιστος και είναι εύκολο να κάνει σκηνές ζηλοτυπίας. Ο Σκορπιός τείνει επίσης να είναι μυστικοπαθής και ανειλικρινής, κάτι που καταλήγει να τον κάνει να ζηλεύει τους συντρόφους του.

Τοξότης

Ο Τοξότης είναι πολύ ανυπόμονος. Εάν ο σύντροφός σου δεν εκτελεί κάτι που έχει αναλάβει, τόσο γρήγορα όσο θα ήθελες, είτε πρόκειται για κάτι στο σπίτι, είτε για έναν στόχο καριέρας, είτε για ένα βήμα στη σχέση σας είτε ακόμα για να ξεπεράσει κάτι που τον ενοχλεί, καταλήγεις να εκνευριστείς με την καθυστέρηση.

Αιγόκερως

Οι Αιγόκεροι περιμένουν πάντα τα χειρότερα. Είσαι πολύ απαισιόδοξη στις σχέσεις σου. Αυτό το είδος ανασφάλειας θα μπορούσε να εξοργίσει τον σύντροφό σου. Είσαι επίσης πολύ αδιάφορη.

Υδροχόος

Ο Υδροχόος μπορεί να είναι πολύ απόμακρος. Συμπεριφέρεσαι σαν να μην νοιάζεσαι για πράγματα που μπορούν να κάνουν τον σύντροφό σου να αισθάνεται πολύ ανασφαλής. Μισείς να μιλάς για τα συναισθήματά σου, έτσι είναι πιθανό ότι αυτό μπορεί να ξεσπάσει σε μεγαλύτερο καυγά.

Ιχθείς

Ο Ιχθύς είναι πολύ φοβισμένος. Ανησυχείς για τη σχέση σου, ακόμη και όταν δεν υπάρχει λόγος να ανησυχείς. Μισείς επίσης την κριτική.

 

 

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ