Ποιο είναι το στοιχείο που εκτιμάς περισσότερο στη καλύτερη φίλη σου ανάλογα με το ζώδιο σου | αστρολογια , θεματα | womenonly.gr | Αστρολογία
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ / ΘΕΜΑΤΑ
15:19
17/6

Ποιο είναι το στοιχείο που εκτιμάς περισσότερο στη καλύτερη φίλη σου ανάλογα με το ζώδιο σου

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

H σχέση που έχεις με την καλύτερη φίλη σου δεν σταματά ποτέ να είναι ξεχωριστή. Είναι το άτομο με το οποίο μπορείς να κουβεντιάσεις, να εμπιστευτείς και να μοιραστείς τα ενδιαφέροντά σου. Δεν υπάρχουν μυστικά όταν πρόκειται για την κολλητή σου. Υπάρχει ένας λόγος που εσύ κι εκείνη προσελκύσατε η μια την άλλη και αυτό που ψάχνεις σε μια φίλη, με βάση το ζώδιο σου, μπορεί να εξηγήσει απολύτως ποιος είναι αυτός ο λόγος.

Κριός: Θέλεις μια φίλη που είναι η συνεργάτιδα σου στο ρίσκο

Ζεις τη ζωή στο έπακρο και προσεγγίζεις τα πάντα με έντονο ενθουσιασμό και ένα επίπεδο θάρρους που είναι απαράμιλλο. Θέλεις από μια καλύτερη φίλη να είναι ριψοκίνδυνη.

Ταύρος: Θέλεις μια φίλη που εκτιμά την πίστη πάνω από όλα

Είσαι ένα από τα πιο αξιόπιστα ζώδια. Όταν υπόσχεσαι κάτι, το τηρείς, οπότε περιμένεις το ίδιο επίπεδο πίστης και από την καλύτερη φίλη σου.

Δίδυμοι: Θέλεις μια φίλη που είναι τόσο έξυπνη όσο εσύ

Εφόσον είσαι ένα από τα πιο έξυπνα ζώδια, λαχταράς μια φιλία που σε διεγείρει πνευματικά. Εάν δεν μπορείς να μιλήσεις στην καλύτερη φίλη σου για μια μεγάλη ποικιλία θεμάτων, πιθανότατα θα θεωρήσεις τη σχέση βαρετή μετά από λίγο.

George, Charlotte, Louis, Archie, Lili; Τι λένε τ' άστρα για τα πέντε πριγκιπόπουλα
βάσει των γενεθλίων τους;

Καρκίνος: Θέλεις μια φίλη που σε κάνει να νιώθεις ασφαλής

Είσαι συναισθηματική και κυριαρχείσαι κυριολεκτικά από το φεγγάρι, κάτι που σε κάνει απίστευτα στοργική και ευαίσθητη. Θέλεις μια καλύτερη φίλη που κάνει ότι μπορεί για να σε κάνει να νιώσεις προστατευμένη.

Λέων: Θέλεις μια φίλη που σκέφτεται τα καλύτερα για σένα

Είσαι ένα φωτεινό, πολύχρωμο και δημιουργικό άτομο που έχει ταλέντο για το δράμα. Θέλεις μια καλύτερη φίλη που λατρεύει το φως σου και σε ενθαρρύνει πάντα να λάμπεις όσο πιο φωτεινά μπορείς.

Παρθένος: Θέλεις μια φίλη που δίνει προτεραιότητα στη φιλία σας

Είσαι ένα ανιδιοτελές, απλό και πρακτικό άτομο. Θα ήσουν χαρούμενη με μια καλύτερη φίλη που απλά θέλει να περάσετε χρόνο μαζί κάνοντας τα πράγματα που αγαπάτε και οι δύο.

Ζυγός: Θέλεις μια φίλη που να σε γνωρίζει πραγματικά

Είσαι το ζώδιο της αρμονίας και της ισορροπίας, κάτι που σου προσφέρει μια φυσική κατανόηση των λεπτομερειών μιας φιλίας. Στην πραγματικότητα, είναι πιθανόν να έχεις πολύ περισσότερες καλύτερες φίλες από το μέσο άτομο.

Σκορπιός: Θέλεις μια φίλη που να έχει τόσο βάθος όσο εσύ

Είσαι ένα παθιασμένο και πολύ αφοσιωμένο άτομο. Όταν αποφασίσεις ότι κάποια είναι η καλύτερη φίλη σου, ξέρεις ότι θα κάνεις τα πάντα για αυτήν.

Τοξότης: Θέλεις μια φίλη που να μην έχει αναστολές

Είσαι περιπετειώδης και αναζητάς την αλήθεια. Ζεις τη ζωή με αυθόρμητο και ελεύθερο τρόπο που σου επιτρέπει να παίρνεις τα πράγματα όπως έρχονται. Θέλεις μια καλύτερη φίλη που είναι πρόθυμη να τρέξει μαζί σου.

7 λόγοι για να αγαπήσεις έναν Αιγόκερω

Αιγόκερως: Θέλεις μια φίλη που να παίρνει τη φιλία σας σοβαρά

Είσαι κάποια που είναι έτοιμη να ανέβει σε οποιοδήποτε βουνό που σε εμποδίζει. Γι 'αυτό θέλεις μια καλύτερη φίλη που πάντα σε ενισχύει και σε ενθαρρύνει να επιμείνεις στους στόχους σου, ανεξάρτητα από το πόσο δύσκολοι γίνονται.

Υδροχόος: Θέλεις μια φίλη που να είναι τόσο εναλλακτική όσο εσύ

Είσαι ανθρωπίστρια και ηγετική φυσιογνωμία. Η καλύτερη φίλη σου είναι κάποια που αγαπά την ανθρωπότητα όσο εσύ και μοιράζεται το όραμά σου για μια καλύτερη πραγματικότητα. Σου αρέσει επίσης να είσαι εναλλακτική και κάποια που δεν νοιάζεται τι σκέφτονται οι άλλοι.

Ιχθείς: Θέλεις μια φίλη που να βλέπει την ομορφιά στη ζωή

Είσαι ονειροπόλο άτομο και φυσική καλλιτέχνιδα. Αισθάνεσαι τα πράγματα στο πετσί τους και βλέπεις τα πράγματα με όμορφο τρόπο. Η καλύτερη φίλη σου θα μπορούσε να χαλαρώσει μαζί σου και να εκτιμήσει ότι περνάτε πολύ ωραία μαζί.

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ