Ποιο είναι το σημείο του σώματος κάθε ζωδίου που είναι ευαίσθητο στο ερωτικό παιχνίδι | αστρολογια , θεματα | womenonly.gr | Αστρολογία
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ / ΘΕΜΑΤΑ
17:00
26/8

Ποιο είναι το σημείο του σώματος κάθε ζωδίου που είναι ευαίσθητο στο ερωτικό παιχνίδι

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Κάθε ζώδιο κυβερνά ένα συγκεκριμένο σημείο του σώματος. Εάν είσαι ήδη σε μια στενή σχέση με κάποιον και θέλεις απλώς να δώσεις ώθηση στην ερωτική σου ζωή, θα είναι εύκολο να βρεις δικαιολογίες για να τον αγγίξεις στο ευαίσθητο σημείο του. Δεν θα χρειαστεί καν να κρύψεις την πρόθεσή σου αν είναι ανοιχτόμυαλος και πρόθυμος να πειραματιστεί.

Διάβασε λοιπόν παρακάτω το ευαίσθητο σημείο του σώματος του κάθε ζωδίου προκειμένου να κάνεις το έργο σου πιο εύκολο.

Κριός

Ο Κριός κυβερνά το κεφάλι και το πρόσωπο. Ένα άγγιγμα στο πρόσωπο μπορεί να κάνει τον Κριό να ανάψει.

Ταύρος

Ο Ταύρος κυβερνά το λαιμό και το λαιμό. Ο Ταύρος σου ίσως έχει πονοκέφαλο και ένα απαλό τρίψιμο στον αυχένα θα τον κάνει να αισθανθεί καλύτερα και όχι μόνον.

Δίδυμοι

Ο Δίδυμος κυβερνά τους ώμους και τα χέρια. Είναι πολύ εύκολο να βρεις μια δικαιολογία για να τα αγγίξεις

Καρκίνος

Ο Καρκίνος κυβερνά το στήθος και την περιοχή του στομαχιού. Ο Καρκίνος τείνει να είναι αμυντικός και δύσκολος να τον αγγίξεις σε οποιοδήποτε επίπεδο, εκτός αν σε γνωρίζει ήδη και σε εμπιστεύεται.

Λέων

Ο Λέων κυβερνά την καρδιά και τη σπονδυλική στήλη. Ο Λέων συχνά απολαμβάνει να τον αγγίζουν, επομένως δεν πρέπει να περιμένεις πολύ για την ευκαιρία σου.

Παρθένος

Ο Παρθένος κυβερνά το πεπτικό και το νευρικό σύστημα. Αν και είναι δύσκολο να τον αγγίξεις, ως ένα από τα οξύθυμα ζώδια, ωστόσο, ο Παρθένος θα μπορούσε να απολαύσει μια ηρεμιστική δόση τσαγιού από βότανα.

Ζυγός

Ο Ζυγός κυβερνά το δέρμα, την οσφυϊκή χώρα και τους γλουτούς. Ωστόσο μην πιάνεις τα οπίσθια του Ζυγού αν δεν γνωρίζεις ήδη ότι θα του αρέσει.

Σκορπιός

Ο Σκορπιός κυβερνά το αναπαραγωγικό σύστημα. Ευτυχώς, δεν χρειάζεται να αγγίξεις τον Σκορπιό για να τον αποπλανήσεις.

Τοξότης

Ο Τοξότης κυβερνά τους γοφούς και τους μηρούς. Ίσως θα μπορούσες να καθίσεις δίπλα του, αρκετά κοντά για να ακουμπήσουν λίγο οι γοφοί σας.

Αιγόκερως

Ο Αιγόκερως κυβερνά τα γόνατα, τις αρθρώσεις και το σκελετικό σύστημα. Μην γαργαλήσεις όμως τα γόνατα του Αιγόκερω. Δεν θα το εκτιμήσει.

Υδροχόος

Ο Υδροχόος κυβερνά τους αστραγάλους και το κυκλοφορικό σύστημα, τα οποία είναι περίεργα μέρη για ένα απλό άγγιγμα, αλλά ο Υδροχόος είναι γενικότερα περίεργος στην αρχή ενός παιχνιδιού.

Ιχθείς

Ο Ιχθύς κυβερνά τα πόδια. Μερικά τυχαία παιχνίδια με τα πόδια κάτω από το τραπέζι θα μπορούσαν κάλλιστα να είναι η αρχή για κάτι περισσότερο.

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ