Ποιο είναι το λιγότερο συνηθισμένο ζώδιο | αστρολογια , θεματα | womenonly.gr | Αστρολογία
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ / ΘΕΜΑΤΑ
7:35
7/4

Ποιο είναι το λιγότερο συνηθισμένο ζώδιο

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Πολλές φορές έχουμε αναρωτηθεί ποιο είναι το ζώδιο που είναι το λιγότερο κοινό στον ζωδιακό κύκλο. Συνήθως την έρευνα την κάνουμε στον προσωπικό μας κύκλο και δεν βγάζουμε εύκολο συμπέρασμα. Σύμφωνα με τους The New York Times, τα τρία λιγότερο κοινά γενέθλια είναι τα Χριστούγεννα, η Πρωτοχρονιά και η Παραμονή των Χριστουγέννων, τα οποία πέφτουν κατά τη διάρκεια της σεζόν του Αιγόκερω.

Άρα το συμπέρασμα εύλογο: Το λιγότερο συνηθισμένο ζώδιο είναι ο Αιγόκερως

Εδώ που το λέμε, ένας Αιγόκερως είναι ένας υπέροχος φίλος που μπορείς να έχεις. Θα καταλάβεις αυτόν τον σπάνιο πολύτιμο λίθο όταν τον συναντήσεις - μερικές φορές θα εκπέμπει έναν αέρα υπεροχής, αλλά είναι γνωστό ότι πρόκειται για έναν αμυντικό μηχανισμό. Είναι εξαιρετικά γλυκός! Ο Αιγόκερως είναι επίσης υπέροχος στον εργασιακό χώρο, προχωρώντας συχνά πολύ γρήγορα στους τομείς της σταδιοδρομίας του.

Αυτό είναι το πιο... συνηθισμένο ζώδιο - Μήπως το έχεις προσέξει κι εσύ;

Οι Αιγόκεροι ξέρουν πώς να ανταποκριθούν στις προσδοκίες και τις επιθυμίες τους με αυτοπεποίθηση, αλλά είναι επίσης πρακτικοί και εγκάρδιοι άνθρωποι. Δεδομένου ότι ο Αιγόκερως είναι πρωτεύον ζώδιο του ζωδιακού κύκλου, είναι φτιαγμένος για ηγέτης. Και επειδή είναι ζώδιο της γης, έχει γενικά και τα δύο πόδια στο έδαφος, κάτι που βοηθά τους άλλους να αισθάνονται ασφαλείς με την παρουσία του.

Αν και δεν φαίνεται από την αρχή, οι Αιγόκεροι γίνονται οι πιο πιστοί φίλοι. Είναι σαφείς για το τι θέλουν από τους ανθρώπους. Θα σε ενημερώσουν εάν δεν θέλουν να έρθουν για να σου κάνουν παρέα (πιθανότατα έχουν εξαντληθεί από την υπερβολική εργασία), αλλά θα επιμείνουν επίσης να σε φροντίσουν όταν είσαι στα κάτω σου και χρειάζεσαι έναν φίλο.

Ο Αιγόκερως είναι επίσης αξιόπιστος σύντροφος. Αν και έχει τη φήμη ότι είναι απόμακρος και δεν συνδέεται εύκολα (είναι καλός για one-night stands) μόλις τα φτιάξεις με έναν Αιγόκερω, δεν θα πάει πουθενά.

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ