Ποιο είναι το λιγότερο συμβατό ζώδιο για να κάνεις σχέση (Mέρος Α’) | αστρολογια , θεματα | womenonly.gr | Αστρολογία
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ / ΘΕΜΑΤΑ
9:32
11/6

Ποιο είναι το λιγότερο συμβατό ζώδιο για να κάνεις σχέση (Mέρος Α’)

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Οι σχέσεις είναι περίπλοκες έτσι κι αλλιώς, αλλά το να εξέτασουμε κατά πόσο ταιριάζουμε με κάποιον με βάση την αστρολογία, μπορεί μερικές φορές να βοηθήσει να κατανοήσουμε καλύτερα τα πράγματα. Διάβασε παρακάτω τι λένε τα άστρα για το ποια ζώδια θα πρέπει να αποφύγεις να σπαταλήσεις το χρόνο σου.

Κριός

Το λιγότερο συμβατό ζώδιο για σχέση είναι ο Καρκίνος.

Γιατί; Είσαι τολμηρή και παρορμητική από τη φύση σου, Κριέ αλλά οι Καρκίνοι είναι πιο επιφυλακτικοί και προστατεύουν τον χώρο τους, οπότε ίσως δυσκολευτείς να προσαρμοστείς στην ανάγκη τους για ειρήνη και ησυχία ή να μην έχεις υπομονή για να τους αντιμετωπίσεις. Η επιθυμία του Καρκίνου για ασφάλεια θα μπορούσε να σου φανεί πιο βαρετή παρά ρομαντική καθώς αναζητάς συγκινήσεις και η συναισθηματική ευαισθησία του θα μπορούσε να σου σπάσει τα νεύρα.

Ταύρος

Το λιγότερο συμβατό ζώδιο για σχέση είναι ο Λέων.

Γιατί; Σου αρέσει να αντιμετωπίζεις τα πράγματα αργά και να απολαμβάνεις τις απλές απολαύσεις της ζωής και γι 'αυτό η φλογερή και ελκυστική ενέργεια ενός Λέοντα θα μπορούσε να αποδειχθεί υπερβολική για τον χαλαρό τρόπο ζωής σου. Ο Λέων λατρεύει να βρίσκεται στο προσκήνιο και να βάζει δράμα στο μείγμα και όλα αυτά αποτελούν πρόβλημα για την πιο επιφυλακτική και γήινη ατμόσφαιρα στην οποία λατρεύει να βρίσκεται ο Ταύρος.

 

Δίδυμοι

Το λιγότερο συμβατό ζώδιο για σχέση είναι ο Ιχθύς.

Γιατί; Η επικοινωνία είναι σημαντική για εσένα Δίδυμε, γι 'αυτό και η σχέση με τον ονειροπόλο Ιχθύ θα μπορούσε να είναι περισσότερο απογοητευτική παρά ικανοποιητική. Ο Ιχθύς εμπιστεύεται έντονα τις διαισθητικές του αισθήσεις, κάτι που δεν ταιριάζει πάντα με τον πιο λογικό τρόπο σκέψης σου. Ως πνευματικό ζώδιο, το να μπαίνουν τα συναισθήματα πριν από τα γεγονότα (όπως τείνουν να κάνουν οι Ιχθείς) δεν είναι το στυλ σου και θα μπορούσε να οδηγήσει σε διαφωνίες και δυσαρέσκεια.

 

Καρκίνος

Το λιγότερο συμβατό ζώδιό για σχέση είναι ο Κριός.

Γιατί; Ως Καρκίνος, εκτιμάς ότι έρχεσαι σε επαφή με τα συναισθήματά σου και δημιουργείς ασφαλείς και ήσυχους χώρους όπου μπορείς να συνδεθείς με άλλους και αυτός είναι ο λόγος που ο θρασύς και ωμός τρόπος επικοινωνίας του Κριού μπορεί να προκαλέσει τριβή σε μια σχέση μαζί του. Η διασκεδαστική και ανυπόμονη στάση του δεν συνδυάζεται πάντα με τη φυσικά ευαίσθητη και ευγενική ενέργειά σου.

 

Λέων

Το λιγότερο συμβατό ζώδιό για σχέση είναι ο Ταύρος.

Γιατί; Ως Λέων, η αφοσίωση ενός πιστού Ταύρου είναι σίγουρα επιθυμητή, αφού σου αρέσει να είσαι στο κέντρο της προσοχής αλλά τελικά θα πιάσεις τον εαυτό σου να συγκρατείται από το πείσμα του Ταύρου. Ως σταθερά ζώδια του ζωδιακού κύκλου, έχετε και οι δύο ισχυρές επιθυμίες και ένα βαθύ πόθο για να πάτε τα πράγματα εκεί που θέλετε, οπότε μπορεί να είναι πιο δύσκολο να καταλήξετε σε έναν κοινά αποδεκτό συμβιβασμό για τα πράγματα.

 

Παρθένος

Το λιγότερο συμβατό ζώδιο για σχέση είναι ο Τοξότης.

Γιατί; Ως Παρθένος, η επιθυμία σου για τάξη και ορθολογισμό μπορεί να σε κάνει να απογοητευτείς από την αυθόρμητη και παιχνιδιάρικη ενέργεια του φλογερού Τοξότη. Ο Τοξότης λατρεύει να παίρνει αποφάσεις από καπρίτσιο και η ανέμελη φύση του τον κάνει επιρρεπή σε κινδύνους. Αυτό το ελεύθερο πνεύμα μπορεί συχνά να σου φαίνεται περισσότερο ως απερισκεψία, Παρθένε.

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ