Ποια ζώδια είναι πιο πιθανόν να απιστήσουν και τι μπορείς να κάνεις για να το αποτρέψεις | αστρολογια , θεματα | womenonly.gr | Αστρολογία
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ / ΘΕΜΑΤΑ
8:23
8/8/2019

Ποια ζώδια είναι πιο πιθανόν να απιστήσουν και τι μπορείς να κάνεις για να το αποτρέψεις

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Γεγονός είναι ότι κανένα ζώδιο δεν είναι πιο πιθανό από κάποιο άλλο να απιστήσει. Όμως, αυτό που μπορείς να κάνεις για να προστατεύσεις τον εαυτό σου, είναι να κοιτάξεις για τις ενδείξεις σχετικά με το αν και πώς θα μπει στον... πειρασμό ο καθείς, βάσει ζωδίου!

Ιδού μερικές ενδιαφέρουσες πληροφορίες που συγκέντρωσε το tarot.com σχετικά.

Κριός

Εάν ένας ενεργητικός Κριός πρόκειται να απατήσει, είναι πολύ πιθανό να το κάνει επειδή θέλει περισσότερο ενθουσιασμό στη σχέση. Ο Κριός είναι πάντα σε εγρήγορση και αν δεν μπορείς να ακολουθήσεις, ίσως να είναι διατεθειμένος να προχωρήσει χωρίς εσένα. Ο Κριός έχει επίσης ένα εγώ που χρειάζεται προσοχή, οπότε κράτησε τον σύντροφό σου Κριό ευτυχισμένο, με πολλή στοργή και κάνε το καλύτερό σου για να διατηρήσεις τον παράγοντα του συνεχούς ενδιαφέροντος στη σχέση.

Ταύρος

Ο Ταύρος είναι ένα πολύ πιστό ζώδιο, οπότε πιθανότατα θα μπει στον πειρασμό να απιστήσει μόνο αν υποψιάζεται ότι ο σύντροφός του δεν είναι εξίσου πιστός. Θα πρέπει να λάβεις υπόψη ότι ο Ταύρος είναι επίσης πολύ αισθησιακός και θα μπορούσε να μπει στον πειρασμό να απομακρυνθεί, για την καθαρή ευχαρίστηση του. Κράτησε τον Ταύρο σου ευτυχισμένο δείχνοντας πόσο σε ενδιαφέρει, τόσο σωματικά όσο και συναισθηματικά - πολύ σεξ, σπιτικά μαγειρεμένα γεύματα και σημειώματα αγάπης.

Διάβασε επίσης: Αυτός είναι ο λόγος που οδηγεί στην απιστία, σύμφωνα με νέα έρευνα

Δίδυμοι

Οι ανήσυχοι Δίδυμοι χρειάζονται πνευματική διέγερση για να παραμείνουν συνδεδεμένοι με τους συντρόφους τους, οπότε πρέπει να κάνεις πάντα συζητήσεις μέχρι το τέλος για να κρατήσεις το ενδιαφέρον του. Αν ο Δίδυμος απατήσει, είναι πιο πιθανό να πρόκειται για μια συναισθηματική σχέση παρά μια σωματική έλξη ή μπορεί να συμμετάσχει σε μια σχέση online μέσω μηνυμάτων, email και σεξουαλικών ιστότοπων που απευθύνονται στην πνευματική απιστία. Δοκίμασε να μιλάς σέξι με τον Δίδυμο σου και να προσφέρεις αφθονία πνευματικής διέγερσης για να τον κρατήσεις συνδεδεμένο με εσένα και μόνο εσένα

Καρκίνος

Ο γλυκός, ευαίσθητος Καρκίνος είναι απίθανο να παρασυρθεί - εκτός αν είναι στην πραγματικότητα πολύ ευαίσθητος. Η χαμηλή αυτοεκτίμηση είναι ένας από τους Νο 1 λόγους που οι άνθρωποι εξαπατούν, επειδή αυτό τους δίνει ώθηση στο εγώ τους. Έτσι, εάν ο Καρκίνος σου είναι πολύ ευαίσθητος και δεν αισθάνεται ότι τον αγαπάς, μπορεί να ψάξει για αγάπη και επιβεβαίωση αλλού. Προσπάθησε να δώσεις στον Καρκίνο σου αρκετές διαβεβαιώσεις σχετικά με το πόσο σε ενδιαφέρει για να κρατήσεις το καβούρι σου κοντά σου.

Λέων

Ο Λέων είναι ένα ζώδιο της φωτιάς που επιθυμεί το δράμα και τον ενθουσιασμό. Επιπλέον, ο Λέων θέλει πάντα να είναι στο επίκεντρο της προσοχής και ο καλύτερος σε ότι κάνει - γι αυτό και οι ερωμένες του Λέοντα έχουν τόσο σέξι φήμη. Κράτησε τον Λέοντα σου ικανοποιημένο, μαθαίνοντας του μερικά δημιουργικά κόλπα στο κρεβάτι και άφησε τον να ξέρει πόσο καταπληκτικά σε κάνει να νιώσεις. Εάν, τελικά ο Λέων σου σε απατήσει ακόμα κι έτσι, μην εκπλαγείς εάν είναι με μια νεώτερη εκδοχή σου! Θα είναι γιατί έλκεται από αυτή τη νεανική ενέργεια και μισεί την ιδέα να μεγαλώσει.

Αυτό το διάβασες; Ξενοκοιτάει; Ποια είναι τα σημάδια και τι πρέπει να κάνεις αν τα παρατηρήσεις

Παρθένος

Ο Παρθένος είναι ένα σοβαρό ζώδιο και αυτά τα άτομα μπορεί μερικές φορές να είναι πάρα πολύ σκληρά με τον εαυτό τους, αλλά είναι επίσης συνήθως ένα πολύ προσγειωμένο και πιστό ζώδιο της Γης. Συνεπώς, εάν ο Παρθένος σου απογοητευθεί επειδή δεν αισθάνεται ότι του δίνεις αρκετά ή είσαι πολύ επικριτική μαζί ​​του, μπορεί να γίνει υπερβολικά επικριτικός και σε σένα και να σε απατήσει για να βρει κάτι καινούργιο. Κάνε τον Παρθένο σου να γνωρίζει ότι τον αγαπάς ακριβώς όπως είναι και θα έχεις πάντα έναν πιστό σύντροφο.

Ζυγός

Αυτό το ρομαντικό ζώδιο είναι τελικά ισορροπημένο και δίκαιο, και αναλαμβάνει σοβαρά τις δεσμεύσεις, έτσι ώστε η απιστία να μην είναι πολύ πιθανή. Ωστόσο, οι υπέροχοι Ζυγοί κάνοντας πράξη την επιθυμία τους να είναι κοινωνικοί και να φλερτάρουν, μπαίνουν άθελα τους σε καταστάσεις όπου το φλερτ πάει πολύ μακριά. Εάν μπορείς να είσαι μια καλή φίλη με τον εραστή Ζυγό σου, αυτό θα ωφελήσει και τη σχέση σας. Η διασκέδαση μαζί με πολλή αγάπη θα κρατήσει τον Ζυγό σου ευτυχισμένο και πιστό.

Σκορπιός

Ο Σκορπιός είναι τόσο σκοτεινός, μυστηριώδης και παθιασμένος που συνδέεται συχνά με απιστία, αλλά αυτό δεν είναι εξ ολοκλήρου δίκαιο. Έντονο και ιδιαίτερο, αυτό είναι το ζώδιο που είναι πιθανό να κατηγορήσεις για απιστία και να διαπιστώσεις ότι κάνεις λάθος. Ο Σκορπιός μπορεί να είναι απίστευτα πιστός, αλλά έχει έντονες σωματικές επιθυμίες και ανάγκη για ενθουσιασμό. Η καλύτερη συμβουλή; Μην φοβάσαι να πάρεις πρωτοβουλίες στο κρεβάτι και θα κρατήσεις τον Σκορπιό για πάντα πιστό.

Τοξότης

Ο παθιασμένος Τοξότης χρειάζεται πολλή δράση και περιπέτεια - και αυτό εκτείνεται στο υπνοδωμάτιο. Πάντα σε εγρήγορση και κυνηγώντας νέες εμπειρίες, είναι δύσκολο να κάνεις τον Τοξότη να αφοσιωθεί, αλλά μόλις το κάνεις, είναι πιθανό να αναλάβει σοβαρά τη δέσμευση. Ένα πράγμα που πρέπει να προσέξεις είναι ότι δεν φλερτάρουν πάρα πολύ, διότι μπορεί τυχαία να οδηγηθούν σε προβλήματα. Αλλά αν σεβαστείς το περιπετειώδες πνεύμα του Τοξότη σου και δεν περιορίζεις πάρα πολύ την ελευθερία του, μπορεί να είναι πολύ πιστός σύντροφος.

Αυτό το είδες; 16 διάσημοι γάμοι που χάλασαν λόγω... απιστίας - Οι φήμες & τα ντοκουμέντα! [photos]

Αιγόκερως

Ήρεμoς και χαλαρος ο Αιγόκερως συχνά γίνεται πιστός εραστής, καθώς έχει την πειθαρχία και τον έλεγχο για να σταματήσει τον εαυτό του από την απιστία - ακόμα και είναι ξετρελαμένος. Αλλά ο Αιγόκερως απαιτεί σεβασμό και θαυμασμό και θα αρχίσει την περιπλάνηση αν δεν κάνεις ότι μπορείς για να του δείξεις πόσο εκπληκτικός είναι. Τα καλά νέα; Ο Αιγόκερως είναι τίμιος, έτσι είναι πιο πιθανό να αφήσει τελείως μια σχέση παρά να απιστήσει. Και αυτό είναι καλά νέα, έτσι δεν είναι; Ή μήπως όχι;

Υδροχόος

Ανεξάρτητος και διανοούμενος, ο Υδροχόος δεν είναι και το πιο ρομαντικό ζώδιο, αλλά αυτά τα άτομα πρέπει να αισθάνονται σημαντικά και αγαπημένα από τους συντρόφους τους. Από την άλλη πλευρά, μερικές φορές οι Υδροχόοι μπορούν να παγιδευτούν τόσο στις νέες τους ιδέες και ανακαλύψεις, ώστε να παραμελούν τους συντρόφους τους και να βρεθούν θύματα της απιστίας. Ο Υδροχόος είναι το πιο απρόβλεπτο ζώδιο, επομένως να κρατάς τα πράγματα εξίσου απρόβλεπτα και θα κρατάς τον Υδροχόο σου σε ενδιαφέρον μακροπρόθεσμα.

Ιχθείς

Ως ονειροπόλο ζώδιο του νερού ο Ιχθύς έχει μια ζωντανή φαντασία και δεν αγαπά τίποτα περισσότερο από διασκεδαστικές φαντασιώσεις για μια μοιραία και παντοτινή αγάπη. Ωστόσο, η επιθυμία των Ιχθύων για αυτή τη μαγική αγάπη θα μπορούσε να τους προκαλέσει τελικά δυσαρέσκεια όταν η σχέση κολλήσει σε μια περίοδο συνήθειας. Κάνε το καλύτερό σου για να δημιουργήσεις μαγικές στιγμές με τον σύντροφό σου Ιχθύ και έτσι θα γνωρίζει πάντα ότι είσαι η μοίρα του.

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ