Ποια ημέρα του Μαΐου είναι ιδανική για να ξεκινήσεις νέα σχέση | αστρολογια , θεματα | womenonly.gr | Αστρολογία
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ / ΘΕΜΑΤΑ
11:45
14/5

Ποια ημέρα του Μαΐου είναι ιδανική για να ξεκινήσεις νέα σχέση

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Είτε πιστεύεις στη μοίρα είτε στην ελεύθερη βούληση τ' αστέρια μπορεί να σου δώσουν μια εξήγηση ή την ώθηση που χρειάζεσαι σε δεδομένη στιγμή.

Για παράδειγμα, η 17η Μαΐου του 2021 φαίενεται ότι θα είναι η πιο ρομαντική ημέρα αυτού του μήνα για κάθε ζώδιο, οπότε δεν βλάπτει να δοκιμάσεις την τύχη σου σε αυτό το επίπεδο. Αν και ανάλογα με την υποστήριξη του σύμπαντος στο ζώδιο σου είναι λογικό να μην ικανοποιεί πάντα τις ρομαντικές σου επιθυμίες, ωστόσο δεν αφαιρεί τις πλανητικές ενέργειες από το παιχνίδι.

Τα φυτά που επιβιώνουν χωρίς ηλιακό φως

Εκτός από την παθιασμένη ενέργεια που προέρχεται από το φεγγάρι στο Λέοντα, η Αφροδίτη θα βρεθεί επίσης σε σύζευξη με τον Βόρειο Κόμβο αυτήν την ημέρα, γι 'αυτό σημάδεψε το ημερολόγιο σου. Θα θελήσεις να ελέγξεις ποιοί από τους 12 αστρολογικούς Οίκους θα βρεθούν στους Διδύμους στον αστρολογικό σου χάρτη, καθώς εκεί είναι όπου η Αφροδίτη - πλανήτης του ρομαντισμού, της ευχαρίστησης, του αισθησιασμού και των συστημάτων αξίας - θα ενώσει τις δυνάμεις της με τον Βόρειο Κόμβο, γνωστό και ως «Βορειο Αστέρι». (Ο Βόρειος Κόμβος είναι εκεί που κατευθύνεσαι. Ο Νότιος Κόμβος είναι αυτό που απελευθερώνεις). Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι η ισχύς αυτής της σύζευξης είναι μεγάλη, ειδικά όταν ο Ερμής, διέρχεται από το ζώδιο που είναι κυρίαρχος, δηλαδή τους Διδύμους.

Δίαιτα 16:8: Πόσο αποτελεσματική και υγιεινή είναι για σένα η διαλείπουσα νηστεία

Ο Δίδυμος είναι ένα μεταβλητό ζώδιο του αέρα και αυτό το στοιχείο συμβολίζει το νου. Είναι οι πληροφορίες που επεξεργάζεσαι και οι λέξεις που ανταλλάσσεις. Οι ερωτικές και ρομαντικές ανταλλαγές είναι πιο πιθανό να συμβούν αυτήν την ημέρα, οπότε μην διστάσεις να στείλετε αυτό το πολυαναμενόμενο SMS. Αυτό το ζώδιο του αέρα που κυβερνάται από τον Ερμή δεν είναι πολύ λάτρης των συναισθηματικά φορτισμένων σχέσεων - όσο πιο cool τόσο το καλύτερο. Ο Δίδυμος δεν ψάχνει απαραίτητα έναν σύντροφο ψυχής. Είναι πολύ ευμετάβλητος και βαριέται εύκολα, οπότε κρατήσε το σε επίπεδο φλερτ, τουλάχιστον για τώρα. Είσαι ήδη στη φάση λίγο πριν από τον ανάδρομο Ερμή και στη μέση της σεζόν της έκλειψης, οπότε μη βάζεις όλα τα αυγά σου στο ίδιο καλάθι.

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ